Начало / Почивки / Почивки - Опатия

Автобусни почивки в Хърватия - Опатия, лято 2017

Номер на оферта

/

192579

Дати & цени

Цената включва

Пакетните цени включват:

Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут.
7 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене.
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро за лица до 65 години Представител на TA по време на пътуването.
Обслужване на място на български език от представител на местната фирма партньор.
Всички пътни и магистрални такси.

Цената не включва

Пакетните цени не включват:

Допълнителни екскурзии.
Туристическа такса - заплаща се на място в хотела
Медицинска застраховка за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
Медицинска застраховка за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
Разходи от личен характер

Програма на пътуването

ОПАТИЯ, Хърватия - лято 2017 - почивки с автобус
7 нощувки в хотел по избор

Дати: 17.05.2017; 24.05.2017; 31.05.2017; 07.06.2017; 14.06.2017; 21.06.2017; 28.06.2017; 05.07.2017; 16.08.2017; 23.08.2017; 30.08.2017; 06.09.2017; 13.09.2017; 20.09.2017; 27.09.2017

Прекрасната Хърватия, разположена на брега на приказното Адриатическо крайбрежие. Подарете си една чудесна ваканция в Хърватия, която ще ви зареди с положителни емоции и незабравими спомени.
Хърватия е благословена с 1 185 слънчеви и живописни острови и една от най-прелестните плажни ивици в Европа. Дестинация Хърватска е мечтана и любима дестинация за милиони туристи от различни кътчета на света и независимо дали ще си изберете хитовия хърватски курорт Дубровник, Истрия... или някои от останалите прелестни градчета, осеяли дългото цели 1 777 км. крайбжие, Хърватия ще ви посрещне с изобилие от красиви плажове и водни спортове, куп очарователни ресторанти и кафенета и пулсиращ нощен живот.
Опатия е люлката на европейския и хърватски туризъм, любима дестинация на аристокрацията, филмовите и музикални звезди от цял свят, които идват тук всяка година за да се насладят на очарованието на Адриатическата перла. Опатия е място, където се срещат морето и планината. Тук се преплитат духа на централна и източна Европа, Средиземноморското очарование и средновековната архитектура.

За Опатия - кралицата на Адриатика.

Опатия, това прекрасно място лежи в центъра на адриатическата Ривиера с дългогодишни традиции в туризма. Построен основно през 20-ти век, Опатия е в пълна хармония с природата и до днешни дни. Добре поддържани градини и плажове, 12 км. крайбрежна алея за разходки известна като “Lungomare” привличат всяка година повече от 7000 гости на градчето. Величествените хотели и вили са само част от красивата градска част. Контраста на море и планина, зелени паркове и синя вода, стари и нови сгради, тихи места за релакс, шумни заведения за големи компании, всичко това е предпоставка за една привлекателна дестинация за туристи от цял свят. Опатия е процъфтяващ и изпълнен с живот град с културни и развлекателни събития през цялата година. След новогодишните празници следват много други. През февруари се провежда карнавал, който превръща Опатия заедно с Риека в огромно международна сцена. Март е месецът на уелнес процедурите, когато гостите на града се възползват от различните оферти за процедури. В периода от края на май до края на септември, се провеждат различни събития като филмови програми, концерти и опери. До първата половина на юли, улиците, балконите и заведенията са изпълнени с танци и музика, възвръщайки аристократичния дух на Австро-унгарската империя. По традиция годината завършва със зима в Опатия, богата програма с много събития като шоколадовия фестивал, коледни пазари, където посетителите могат да се насладят на удоволствието от каране на кънки.



ОБЯВЕНИТЕ ЦЕНИ СА С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 15.03.2017

цена: от 517.00 лв

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в SMART SELECTION HOTEL BRISTOL 3*
Опатия, Хърватия
Хотелът е разположен на красивата крайбрежна алея Lungomare, в курортното градче Ловран. Разположен е на 8 км. от Опатия и на 50 км. от летището в Риека. Това е идеалното място за бягство на двойки, които търсят романтичен хотел за почивка.
цена: от 517 лв


Почивка в SMART SELECTION HOTEL ISTRA 3*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира на брега на морето в залива Кварнер, на 300 метра от центъра на Опатия.
цена: от 622 лв


Почивка в REMISENS HOTEL PALACE BELLEVUE 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира в центъра на град Опатия, по протежението на централния плаж. Един от най-старите и красиви хотели в района - емблематичен символ на Опатия, излъчващ стил и елегантност. Заобиколен от живописните улици в центъра на Опатия, хотел Palace Bellevue се счита за омагьосано място, където миналото и настоящето се срещат в хармония.
цена: от 644 лв


Почивка в REMISENS HOTEL GIORGIO II 4*
Опатия, Хърватия
Хотел Giorgio II е напълно нов 4-звезден хотел, който е част от известната верига хотели Remisens. Разположен е в тиха зелена среда над крайбрежната алея Lungomare близост до Опатия, и е отличен избор за семейна почивка. В близост до хотела е и яхтеното пристанище Marine ICICI.
цена: от 655 лв


Почивка в REMISENS PREMIUM VILLA AMBASADOR 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът е разположен в залива Кварнер, над крайбрежната алея на град Опатия. На съвсем близко пешеходно разстояние са жп. гарата и автобусните спирки.
Свързан е с красивият хотел Remisens Hotel Ambasador, така че гостите могат да се насладят на петзвездния лукс и услугите който предлага той, включително и прочутият СПА център с многобройни релаксиращи процедури. Ще ползвате също безплатен Wi-Fi интернет и плувни басейни и сауни. Вилата предлага тихо и спокойно местоположение над крайбрежната алея.
цена: от 801 лв


Почивка в REMISENS HOTEL EXCELSSIOR 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира в курортното градче Ловран, на 3 км от центъра на Опатия, на брега на морето. Гостите на хотела имат възможност да посетят основните забележителности в Ловран - останките на крепостните стени на града, портите към пристанището и реставрираната средновековна кула, в която се помещават Морският музей и галерията на световноизвестния художник Карло Билич.
цена: от 862 лв


Почивка в REMISENS PREMIUM HOTEL AMBASADOR 5*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира в центъра на град Опатия, на 40 км. от летище Риека. Разположен по протежение на крайбрежната алея с красива гледка към Адриатическо море. На 250 м. от хотела има автобусна спирка.
цена: от 900 лв


Почивка в SMART SELECTION HOTEL IMPERIAL 3*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира на отлично място в центъра на Опатия, в залива Кварнер. Той се помещава в историческа сграда, където императорите Франц Йосиф I и Вилхелм II са прекарвали своята почивка. Хотелът се откроява с високи тавани, антични мебели и визуално-зашеметяващата Златна зала.
цена: от 531 лв


Почивка в REMISENS HOTEL MARINA 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът е разположен в малкото рибарско градче Мосченичка Драга, на 20 км. от град Опатия и на 60 км. от летището в Риека. Заобиколен от красив зелен парк, с прекрасна гледка към морето и неповторим комфорт.
Непосредствена близост до един от най-красивите плажове в Адриатическо море. На 300 м. от хотела има спирка на градския транспорт.
цена: от 634 лв


Почивка в REMISENS HOTEL KRISTAL 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира на 5 минути пеша от центъра на град Опатия, на 100 м. от Автогарата на града. Разположен е на крайбрежната улица и предлага на своите гости красив панорамен изглед към залива Кварнер.
цена: от 650 лв


Почивка в REMISENS VILLA ELSA 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът е разположен в малкото градче Ловран, съвсем близо до град Опатия. Построен е през 19-ти век и е запазил своя елегантен и изискан дух чак до наши дни. Хотелът е заобиколен от тучна зелена средиземноморска градина, която е идеална за приятни разходки. Реновиран през 2014 г. Гостите на хотела ползват съоръженията на близките до него хотел BRISTOL и хотел EXCELSIOR.
цена: от 729 лв


Почивка в REMISENS VILLA ATLANTA 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът е разположен в малкото градче Ловран, съвсем близо до град Опатия. Заобиколен от красив зелен парк, с прелестна гледка към морето. Хотелът е идеалният избор за гостите, които търсят спокойствие и тишина. Последно реновиран през 2014 г. Гостите на хотела ползват съоръженията на близкия до него хотел EXCELSSIOR.
цена: от 810 лв


Почивка в REMISENS HOTEL ADMIRAL 4*
Опатия, Хърватия
Хотелът се намира само на 5 мин. пеша от центъра на град Опатия, на 42 км. от летище Риека. Разположен по протежение на крайбрежната алея Lungomare и изцяло реновиран, хотелът е единствен с яхтено пристанище в района.
цена: от 898 лв

За цените за избраната от вас дата на отпътуване, моля да се информирате на телефоните на агенцията или на сайта ни: http://www.reyma.bg/pochivki-v-chuzhbina/avtobusni-pochivki/405-harvatiya/597-opatiya-lyato-avtobus-7-noshtuvki


Програма:

Първи ден
Отпътуване от София в 20:00 ч. от паркинга пред храм-паметник Ал. Невски".

Втори ден
Пристигане на следобяд в съответния хотел. Настаняване. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Трети ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

Четвърти ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

Пети ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

Седми ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

Осми ден
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

Девети ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за България, пристигане в града на отпътуване на следващия ден.

ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:

СОФИЯ 20:00 ч. паркинга пред Ал.Невски
ПАЗАРДЖИК 19:00 ч. ШЕЛ Пазарджик
ПЛОВДИВ 18:15 ч. ОМВ до хотел Санкт Петербург
РУСЕ 12:30ч. от Жп Гара
В.ТЪРНОВО 14:30 ч. пред хотел Етър
ГАБРОВО 15:15 ч. от паркинга зад Дома на Хумора
КАЗАНЛЪК 16:30 ч. ОМВ до ДАП
СТ.ЗАГОРА 17:15 ч. ЖП Гара
Доплащане при записани по-малко от 20 човека за тръгване от: Русе - 30 лв. на човек; от В. Търново - 25 лв. на човек; от Габрово - 20 лв. на човек; от Казанлък - 15 лв. на човек, от Ст. Загора - 15 лв.
Тръгване от Русе, В. Търново, Габрово, Казанлък и Стара Загора се осъществява при записани минимум 20 човека. При записани по-малко от 20 човека, се начислява доплащане за трансфер. На туристите от изброените по-горе градове се прави междинен трансфер с прекачаване в Пловдив към основните автобуси от София.


Повече на: http://www.reyma.bg/pochivki-v-chuzhbina/avtobusni-pochivki/405-harvatiya/597-opatiya-lyato-avtobus-7-noshtuvki

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Опатия |  Почивки - Хърватия |  Почивки - Опатия |  Лято в чужбина - Хърватия |  Лято в чужбина - Опатия

Избрани оферти