Начало / Почивки / Почивки - Денпасар

БАЛИ - 7 нощувки от 995 евро!!!

Номер на оферта

/

161956

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети София–Доха–Денпасар–Доха–София с Катарски авиолинии;
- Летищни такси;
- Трансфери летище – хотел – летище на Бали;
- 7 нощувки със закуски на остров Бали;
- Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

Виза за Индонезия (полага се на летището) – 35$

Важно: Всички цени са ориентировъчни и подлежат на промяна, в зависимост от наличните места по полетите в момента на резервация!

Програма на пътуването

Фантастичен остров изпълнен с мистицизъм, цветове и девствена природа, чиято красота се отразява в примамливо топлите и чисти води на Индийския океан. Великолепни плажове, къпещи се в лазурното синьо на водната шир, зрелищни оризови полета, хълмове, преливащи в хиляди нюанси на зеленото, вулкани, извисяващи се в небесата, непроходима тропическа джунгла. Целият този пейзаж Ви обгръща в топла прегръдка с аромат на ванилия, заплита в косите Ви красива магнолия, гали очите Ви с пищното изобилие на водни лилии, жасмин и орхидеи и след това нежно Ви потапя сред мистиката и великолепието на древни храмове и дворци. Според вярванията именно тук, край свещената планина Агунг (действащ вулкан, издигнат на 3124м надморска височина), сред огледално чистите езера и магическите храмове, са живели хиндуистки божества. Оттук и хилядите молитвени места, издигнати наоколо. Те, заедно със загадъчните танци и церемонии, и пленителната местна музика създават част от хармонията на острова и Ви отвеждат на най-вълнуващото пътешествие – онова, навътре към себе си, към омиротворяващия покой на сърцето.


Sanur Paradise Plaza **** - http://spps.pphotels.com/

На 3 минути пеша от плажа, хотелът е разположен сред тропически градини и предлага настаняване в елегантни стаи в балийски стил с мраморен под и безплатен Wi-Fi. Стаите са с просторен интериор и предлагат изглед към плувния басейн. Обзаведени са с изискани мебели и комфортни меки завивки, телевизор, машина за чай/кафе и минибар. В хотела има СПА център, 2 ресторанта, 110-метров басейн в свободна форма и бар край него, безплатен трансфер по разписание до курортната зона Санур, козметичен и фризьорски салон, фитнес център, тенис кортове, хидромасажна вана и сауна, туристическото бюро, развлекателни програми на живо всеки ден.

Двойна стая - € 995
Единична стая - € 1235


Legian Beach Resort **** - www.legianbeachbali.com

Това място за настаняване е на брега на Индийския океан и предлага голям басейн, разнообразие от развлекателни активности, заобиколен от тропически пейзажни градини и предоставя красиви стаи в балийски стил със самостоятелен балкон и безплатен Wi-Fi интернет. Великолепният хотел е на кратка разходка от пазара за художествени изделия. Плажът Сахид е на 7 минути пеша. Осигурени са водни спортове, СПА център, вкусни средиземноморски ястия на открито в Gino"s Pasta and Pizza Corner. Гостите могат да се насладят на приятна забавна музика и леки закуски в Ole Ocean View Patio, намиращо се до басейна. Стаите са с елегантен интериор и са оборудвани с различни удобства като минибар, телевизор и климатик. Всички стаи имат самостоятелна баня с вана и необходимите тоалетни принадлежности.

Двойна стая - € 1085
Единична стая - € 1365

Holiday Inn Baruna Bali **** - http://barunabali.holidayinnresorts.com/

Хотелът предлага елегантно обзаведени стаи в балийски стил, разположени сред красиви градини, голям открит басейн на няколко крачки от брега на морето, фитнес зала, крайбрежен ресторант и СПА център, тенис кортовете, а ресторант Palms предлага богати международни, азиатски и индонезийски ястия, докато в бар-ресторант ENVY има невероятен изглед към океана. Разположен в спокойния район Тубан, Baruna Bali е на 10 минути а летището. Приятна 15-минутна разходка ще Ви отведе до оживения център на Кута. Климатизираните стаи имат балкони и произведения на балийските занаяти, телевизор, приятни мебели от светла дървесина, хладилник, сейф и DVD плейър.

Двойна стая - € 1099
Единична стая - € 1375

Puri Satrian & SPA ****/* - www.santrian.com/puri/

Разположен на самия бряг, сгушен край златните брегове на Бали, Puri Santrian разполага с божествени градини с 2 открити грандиозни басейна, безплатен Wi-Fi и СПА. Просторните стаи са елегантно обзаведени с телевизор, машина за чай / кафе и минибар, големи балкони с прекрасен изглед към тропическите градини и позволяват на топлия балийски бриз да влезе в стаите. Луксозен балийски масаж и козметични процедури Ви очакват в СПА центъра. Има също курс по йога, библиотека, готварски курсове, гмуркане и парасейлинг, екскурзии и велосипеди под наем. Beach Club предлага пресни морски дарове и ястия от международната кухня със седмични традиционни изпълнения. Откритият ресторант Mezzanine сервира западна, тайландска и японска кухня.

Двойна стая - € 1199
Единична стая - € 1545

Ayodya Resort ***** - www.ayodyaresortbali.com

Магията на Ayodya Resort почти не се поддава на описание. Тук старателно са съчетани гостоприемството и елегантността на балийското изкуство за съвършенство в обслужването. Добавете нотка от мистиката на острова и перфектната рецепта за комфорт, покой и разточителство е пред вас. Всички 541 елегантно обзаведени стаи и апартаменти са с големи и удобни тераси. Баните са проектирани и декорирани с удобството и комфорта на най-изискания вкус. В комплекса има широка гама от ресторанти, барове, спортни и развлекателни дейности, както и заседателни зали. Разположен в сърцето на Нуса Дуа в южната част на Бали, хотелът се радва на зашеметяваща локация с изглед към Индийския океан.

Двойна стая - € 1229
Единична стая - € 1585

Padma Resort ***** - www.padmaresortlegian.com

Луксозният крайбрежен комплекс разполага с 2 красиво оформени басейна с мокри барове, СПА център Mandara, 7 заведения за хранене, богата закуска на шведска маса и индонезийски специалитети, както и развлечения на живо. Останалите заведения за хранене включват италиански и японски ресторанти, а също и 3 бара. Петзвездните стаи разкриват изглед към тропическите градини и включват самостоятелна тераса и плоскоекранен телевизор. Приятните помещения в Padma Bali имат комфортни, класически дървени мебели с балийски елементи, както и DVD плеър.

Двойна стая - € 1325
Единична стая - € 1775


Grand Hyatt ***** - https://bali.grand.hyatt.com

Стъпвайки в Grand Hyatt Вие ще се насладите на най-доброто от Бали. Хотелът предлага комфорт и лукс на световна класа съчетани с релаксиращото спокойствие на уединения плаж на комплекса. Спокойствието по естествен начин ви завладява щом стъпите в нашето обширно лоби с изглед към цветната градина и Индийския океан. Настанете се удобно в просторна стая преди да се потопите в един от петте ни плувни басейна или се отпуснете на белия пясъчен плаж. Насладете се на превъзходната местна кухня и гледайте най-зашеметяващите балийски танци в Pasar Senggol, или се позабавлявайте в Salsa Bar на нашия покрив с приказна гледка към океана. Отпуснете се с балийски ритуал в Kriya Spa в някоя от 24-те СПА вили. Или Ви се излиза? Нашият хотел е на 30 минути от всички модерни заведения и забележителности на Бали, всички лесно достъпни с такси.

Двойна стая - € 1409
Единична стая - € 1935

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Денпасар |  Почивки - Индонезия |  Почивки - Денпасар |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Денпасар

Избрани оферти