Начало / Почивки / Почивки - Денпасар

БАЛИ - Melia Bali Resort ***** - ТОП ОФЕРТА

Номер на оферта

/

161951

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети
- Трансфери летище – хотел – летище
- Гирлянд от цветя и кокосово питие при посрещането
- 7 нощувки със закуска
- Бонус – бутилка вино или 90 мин. масаж
- 3 екскурзии (2 целодневни и 1 полудневна)
- Застраховка медицински разноски

Цената не включва

- Виза за Индонезия (полага се на летището) – 35$

Важно: Всички цени са ориентировъчни и подлежат на промяна, в зависимост от наличните места по полетите в момента на резервация!

Програма на пътуването

Melia Bali Indonesia се намира на брега на Нуса Дуа . Този храм на спокойствието и идиличния комфорт е уникално съчетание между главозамайваши природни пейзажи и съвременна балийска архитектура, смели декоративни решения и просторни тропически градини. Климатизираните му стаи са оборудвани със собствен балкон или тераса с изглед към градините и всички предлагат ниво на съвременен лукс, подчертано от обзавеждането с тикова дърво и перфектно съчетани тонални акценти. Хотелът разполага с голям басейн, тенис корт, фитнес център и детска площадка. Предлагат се също велосипеди и автомобили под наем. В СПА центъра можете да се подложите на разнообразни отпускащи и зареждащи процедури, подкрепени с иновативни техники за прочистване на тялото и ума, осигуряващи Ви здраве и комфорт. Пет ресторанта и три бара са на разположение да задоволят всеки Ваш каприз. Сред тях са японският ресторант Sakura, разполагащ със собствен суши бар, ресторант Sorrento Mediterranean, предлагащ вкусна средиземноморска кухня, ресторант Lotus Asian Garden, поднасящ специалитети от различни азиатски кухни, ресторант Sateria Beach, сервиращ пица, паеля и морски дарове на плажа, както и кафенето El Patio, на разположение на гостите 24 часа в денонощието. Към всички поръчки в лоби бара или ресторантите се предлага безплатен Wi-Fi.интернет. Melia Bali Indonesia се намира на 11 километра от международното летище Нгура Рай и на пешеходно разстояние от Bali Collection, основният търговски център на острова.

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Денпасар |  Почивки - Индонезия |  Почивки - Денпасар |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Денпасар

Избрани оферти