Начало / Почивки / Почивки - Минск

БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ В САНАТОРИУМ СПЪТНИК -БЕЛАРУС

Номер на оферта

/

230059

Дати & цени

Цената включва

лекарски преглед при постъпването и по време на процедурите, настанявана в избрания вид стая, изхранване, назначени процедури.

Цената не включва

*здравна застраховка;
*самолетен билет или билет за влак;
*виза за Беларус, при пътуване с влак;
* трансфери летище Минск- санаториум- летище- заплащат се на място
* разходи за градски транспорт;
* лични разходи

Програма на пътуването

Медицински профил санаториума:
заболявания на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан;
заболявания на кръвоносната система;
заболявания на нервната система.

“АСБ Санаториум Спутник” принадлежи на АСБ “Беларусбанк”.
Намира се в една от най-живописните местности на Беларус , в курорта с републиканско значение "Нароч" и Национален парк "Нарочански".
Нароч е известен със своята красота, удивителна природа, сърдечност и доброта на хората. Борова гора, ливади, безкрайния лазур на небето и водата, уникални пейзажи. Тук въздухът, чист и пропит от миризмата на позлатените от слънцето иглолистни и широколистни гори , а чистата вода на езерото сама по себе си лекува. На такова прекрасно място, в санаториума Спутник, ще усетите как нежния аромат на билките и цветята ви изпълва с жизнена енергия, изчезват умората и нервното напрежение и силите Ви се възвръщат.

Основната насока на санаторно-курортната дейност на санаториума е организирането на пълноценен отдих и възстановяване на здравето Ви с използване на природни фактори в комбинация с физиотерапия, диетология, лечебна физкултура и други модерни ефективни медицински технологии.
“АСБ Санаториум Спутник” предлага на всеки почиващ качествена функционална диагностика на здравословното състояние, индивидуален подход и избор на уникални програми за възстановяване, насочени към физическо възстановяване, повишаване на имунитета, развитие на резервните възможности на организма.
Н а разположение на гостите на санаториума са лечебни кабинети , оборудвани с модерно медицинско оборудване . Персоналът на санаториума ще се погрижи за комфортното Ви настаняване, рационално и, ако е необходимо, диетично хранене, и ще Ви предостави редица възможност за занимание с физкултура и спорт.
Необикновеният въздух на боровата гора допринася за лечението и рехабилитацията на хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания, заболявания на нервната система, опорно-двигателния апарат, оказва благоприятен ефект върху профилактиката и общото укрепване на организма, повишавайки стресовата устойчивост.
Персоналът на „АСБ Санаториум Спутник” се стреми да използва максимално професионалния си опит, познания за съвременните медицински технологии и възможностите на най-новите апаратни комплекси, така че не само активно и интересно да си починете, но и да възстановите „загубените” през работната година сили. значително да укрепите здравето си, и да увеличите резервните възможности на Вашия организъм.
Санаториумът е проектиран за 293 места. Почиващите се настаняват в две 7-етажни сгради, в едната има медицинските кабинети, водолечебен център с басейн, столови, а във втората има кафене, бар, концертна зала и СПА център. Също така на територията на санаториума има 11 дървени къщички. На територията на комплекса има устройства за унищожаване на комари. На разположение на гостите на санаториума са и удобен паркинг и платен охраняем паркинг.
Във всички стаи на санаториума "Спутник" има безплатен и неограничен достъп до интернет с Wi-Fi.
Настаняването в санаториума е от 13.00 часа на първия ден на ваучера, Напускането на стаите- до 11.00 часа в последния ден на престоя.
Цена в евро от човек за 12 нощувки за периода от 05.07 до 25.08.2019г.
Двойна стая стандарт първа категория - 828€
Единична стая стандарт първа категория (в сградата)-984€
Единична стая стандарт първа категория (във вила) - 996€ Единична стая лукс-1200€
Двойна стая от две стаи лукс -1104€
Двоен апартамент супериор–две стаи ( в сградата)-1260€
Сюит лукс ( във вила)-1584€

ЦЕНАТА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА СЕ ИЗЧИСЛЯВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ КУРСА ЛЕВ – ЕВРО НА ПОЩЕНСКА БАНКА
При постъпване в санаториума трябва да се носят: кръвни изследвания- ПКК, СУЕ, изследване на урина, електрокардиограма. За жените- бележка от гинеколог.

Описанието на санаториума има информационен характер и се базира на сведенията, предоставени от нашите белоруски партньори.
Фирмата не носи отговорност за достоверността и качеството на информацията

Внимание : ТО „Балкан Балтик Тур” си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

Тагове

Оферти - Беларус |  Оферти - Минск |  Почивки - Беларус |  Почивки - Минск |  Спа почивка 2024 - Беларус |  Спа почивка 2024 - Минск

Избрани оферти