Начало / Почивки / Почивки - Бали

Бали – духовност и мистика

Номер на оферта

/

158304

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети
- Трансфери летище – хотел – летище
- Гирлянд от цветя и кокосово питие при посрещането
- 7 нощувки със закуска
- Застраховка медицински разноски

Цената не включва

- Виза за Индонезия (полага се на летището) – 35$
- Лични разходи

Важно: Всички цени са ориентировъчни и подлежат на промяна в зависимост от наличните места по полетите в момента на резервация!

Предлагаме и много други хотели на Бали!

Програма на пътуването

Фантастичен остров, изпълнен с мистицизъм, цветове и девствена природа, чиято красота се отразява в примамливо топлите и чисти води на Индийския океан. Великолепни плажове, къпещи се в лазурното синьо на водната шир, зрелищни оризови полета, хълмове, преливащи в хиляди нюанси на зеленото, вулкани, извисяващи се в небесата, непроходима тропическа джунгла. Целият този пейзаж Ви обгръща в топла прегръдка с аромат на ванилия, заплита в косите Ви красива магнолия, гали очите Ви с пищното изобилие на водни лилии, жасмин и орхидеи и след това нежно Ви потапя сред мистиката и великолепието на древни храмове и дворци. Според вярванията именно тук, край свещената планина Агунг (действащ вулкан, издигнат на 3124м надморска височина), сред огледално чистите езера и магическите храмове, са живели хиндуистки божества. Оттук и хилядите молитвени места, издигнати наоколо. Те, заедно със загадъчните танци и церемонии, и пленителната местна музика създават част от хармонията на острова и Ви отвеждат на най-вълнуващото пътешествие – онова, навътре към себе си, към омиротворяващия покой на сърцето. Тук, където нощем духовете излизат, за да танцуват на лунна светлина, живеят и множество митове и легенди като тази за легендарния герой Рама, който с помощта на своята войска от маймуни се сражавал със злия демон Рава, за да освободи любимата си. Легенда, съхранила уважението към тези примати, радващи се на спокоен живот в т.нар. Гора на маймуните, една от местните туристически атракции. Вълнуващо преживяване за всеки би бил рафтинг по река Аюнг, сред дивата красота на джунглата, сафари на гърба на слон или пък романтична разходка с балон над красивото крайбрежие. Бали ще ви изненада и със своето изобилие от съвременни удобства, предлагани в луксозните хотели в Нуса Дуа, в модерните СПА центрове, сред огромните голф игрища, по местата, подходящи за гмуркане и сърф, сред оживения нощен живот на град Кута, както и сред колоритната атмосфера на местните пазари, разкриващи палитра от автентични балийски занаяти и разпръскващи навред наситения аромат на карамфил и канела. На фона на всичко това, най-приветливите и усмихнати хора на света, пазещи свято своята култура, изкуство и ритуали, наследени от предците им и рисуващи цялостния облик на един от най-изумителните острови на планетата.

Grand Aston Bali Beach Resort ****/*

Разположен на един от непокътнатите плажове на Tanjung Benoa, Grand Aston Bali Beach Resort предлага просторни стаи, обзаведени в балийски съвременен стил с всички удобства, осигуряващи цялостен комфорт на гостите на хотела. Всяка стая има самостоятелен балкон и просторна баня с вана. Впечатляващият лагуна басейн с воден бар, модерно оборудваният фитнес и луксозният СПА център могат да бъдат Вашия оазис на спокойствие и пълноценен отдих. За забавлението Ви са осигурени редица водни развлечения като гмуркане сшнорхел, акваланг във водите на полуостров Беноа и др. За задоволяването на кулинарните Ви претенции ще се погрижат в един от четирите ресторанта и трите бара, където се сервират западни, азиатски, италиански и балийски ястия и напитки. Комплексът се намира на 5 минути с кола от центъра на град Нуса Дуа, на 20 минути с кола от международното летище Нгура Рай и оживения курортен град Кута. Осигурява и безплатен паркинг. Grand Aston Bali Beach Resort е вълшеб но място, където времето сякаш е спряло … а споменът за него никога не избледнява.

ЦЕНИ
Период / Стая Двойна Тройна Единична Дете под 12 г в двойна стая
01.09.2014 – 24.12.2014 1150 1150 1461 1071
25.12.2014 – 05.01.2015 1208 1208 1522 1110
06.01.2015 – 30.06.2015 1165 1165 1478 1077

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Почивки - Индонезия |  Почивки - Бали |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Бали

Избрани оферти