Начало / Почивки / Почивки - Бали

Бали - екзотика, плажове и мистичност

Номер на оферта

/

186234

Дати & цени

Цената включва

Полет: София- Денпасар- София, с включени летищни такси.
6 нощувки в луксозна къща са гости и 6 закуски.
Транспорт - самолет, такси, микробус.
2 допълнителни екскурзии
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.
Всички трансфери по програмата.

Цената не включва

Всички допълнителни екскурзии.
Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьор.
Пари за лични разходи
Възможност за настаняване в по- висока категория хотел срещу допълнително заплащане.

Програма на пътуването

София - Бали - София
9 дни/6 нощувки
Настаняване в двойна стая в луксозна къща за гости с басейн и закуска, самолетни билети с такси и 2 допълнителни екскурзии на цена от 2059 лв. за индивидуално пътуване (без водач).
Възможност за екскурзия с водач при минимум 9 пътници и цена от 2799лв.
Период на пътуване от 01.04.2017 г. - 15.12.2017 г., като са калкулирани за дата с най-ниска ?цена за настаняване? и най-ниска тарифа на самолетните билети. Програмата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Свържете се с нас, за да изберем заедно най - оптималната цена за желаните от вас дати на заминаване.

Чуди ли сте се къде е Раят на Земята? Веднага ми хрумва да назова Бали- известният остров на Боговете, който изумява с природата си. Редуват се чудно хубави хълмове и планини, живописни скалисти крайбрежия и чудно красиви пясъчни плажове. Красотата на оризищата с неповторимия зелен цвят или пък строгите вулканични склонове. Всичко това ни подготвя за изключителната духовност на този народ и уникалната култура на жителите му. Защо е толкова известен ли? Бали наистина има какво да ви предложи- с условията за каране на сърф от световен мащаб, невероятен дайвинг, както и огромното разнообразие от културни, исторически и археологически атракции, както и прекрасни условия за настаняване. Всяка година печели множество награди в сферата на туризма и е място, което може да предложи по нещо на всеки, от младите, пътуващи с раница, до много богатите хора, Бали просто предлага различен начин за отмора!

Ден 1/2 - Полет до Денпасар (столицата на остров Бали) и трансфер до избраният от Вас хотел.

Ден 3/6 - Свободен ден за плаж или някоя от екскурзиите, организирани от местната агенция.
Опция е и да наемете кола с шофьор и да обиколите местата, които Вие искате. Ако желаете ще Ви помогнем да си направите програма, като комплимент за избора Ви да пътувате с нас.

Препоръчваме ви да посетите храмовете в северната част на острова - Besakih, храмът с най-голямо значение, както и храмът Pura Ulun Danu Batur, и двата величествени и неповторими. Да се разходите в джунглата и да отидете до изумително красивите терасовидни оризови полета, да посетите парка с екзотични птици или зоогическата градина. Да отидете на театър и да гледате известното Devdan Show, което е съвременно културно представление събрало в себе си светлина, музика и традиционни танци от различните райони на Индонезия. Бали е отлично място за дайвинг и гмуркане с шнорхел! Опциите са толкова разнообразни и толкова много, че със сигурност можем да кажем, че има за всекиго по нещо!

Ден 7/8- Трансфер до летището в Денпасар и отпътуване за София.

Допълнителните екскурзии, включени в цената-
Допълнителни екскурзии-

Разходка до един от най-красивите храмове в Бали- храмът Танах Лот, както и храмът на кралското семейство Таман Айун.Храмът Таман Айун е изключително красив, а преводът на името му е красива градина.

Храмът се намира в красив парк, с дървета и мостчета, построен е през 1634г. от раджата на Менгли.

Храмът Танах Лот- това е древен индуски храм, построен на една оголена скала, намираща се до брега, плискан от вълните. Затова и превода на името на храма е “Земя в средата на океана”. Цялата околност е пълна с по-малки и по-големи индуистки храмове, а един от наай-известните плажове за сърф в света- Кута се намира в непосредствена близост. Според легендата за Танах Лот, Данг Хианг Нирарта, първосвещеник от царството Маджапахид в Източна Ява, пристига в Бали през 1489 г., за да разпространява индуизма. Достигайки красивата местност той създава култ в чест на бога на морето. Нирарта започва да проповядва своите учения на местните, но се сблъсква с неодобрение от страна на главния в селото и скоро висшият свещенослужител е прогонен. Нирарта обаче не се отказва. Той премества във водата огромната скала, която използва за медитация, а в основата й се появяват множество змии – пазителите на святото място.

Екскурзия до Убуд и Кинтамани- тръгването е сутринта, към 8ч. , има посещение на занаятчийско селище, където ще ви бъде показано какви са били древните обичаи за тъкане и рисуване. Следващата спирка е в занаятчийското селище, където се обработват златна и сребърна бижутерия. Възможност за яздене на слон- по желание, заплаща се допълнително.

Посещение на храмът Батуан- изключително красив храм, с множество балийски орнаменти. След това поемаме към Кинтамани, място предлагащо невероятно красиви гледки към върха и езерото Батур. Обяд в местен ресторант. Следва посещение на кафе плантация, където ще имате възможност да опитате от най-скъпото кафе в света- Копи Лувак. Спирка за наслаждение на оризовите тераси и завършваме с посещение на двореца в Убуд.

Можете да разгледате сними тук: http://bit.ly/Balialbum

Визов режим
Не се изискват визи за българи за престой до 3о дни.
Здраве
Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Задължително си вземете
Репелент против комари и други насекоми с висок Deed (N,N-диетил-м-толуамид активно вещество)
Слънцезащитен крем с висок фактор
Слънчеви очила
Шапка за слънце
Фенер
Връхна дреха в ръчния ви багаж
Валута - индонезийски рупии ще обменим на място, добре е да се носят американски долари.
Записване за екскурзията: Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път. Препоръчваме Ви да резервирате екскурзията минимум 2- 3 месеца преди датата на тръгване, за да получите най- добра цена, но винаги може да се организира тръгване и по-бързо. Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски- обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение!
Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.
Изпращане на копие на международния Ви паспорт.
Важно!
Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.
Цените са калкулирани на база най-ниската тарифа по редовни авио- линии и подлежат на препотвърждение при конкретна заявка.

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Почивки - Индонезия |  Почивки - Бали |  Екзотична почивка 2024 - Индонезия |  Екзотична почивка 2024 - Бали

Избрани оферти