Начало / Почивки / Почивки - Банкок

Банкок & Хуа Хин - Луксозен вариант!

Номер на оферта

/

180307

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети София–Доха-Банкок-Доха-София;
- Всички летищни такси;
- Tрансфери летище – хотел в Банкок
- Трансфер хотел Банкок-хотел Хуа Хин-летище Банкок;
- 2 нощувки със закуски в Банкок;
- Полудневна екскурзия на храмовете на Банкок и Гранд Палас;
- 6 нощувки със закуски в Хуа Хин;
- Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

- Виза за Тайланд € 30
- Лични разходи
- Услуги неупоменати в програмата

Забележка: цените подлежат на потвърждение в момента на резервация.

Програма на пътуването

Прекрасният кралски бряг на Тайланд, разположен на 220 км южно от Банкок, е очарователно красив и безметежно необятен. Хуа Хин е възхитителна комбинация от море и космополитна атмосфера, оживени пазари, вкусна храна и сенчести палми. Луксозните хотели се простират по дългата плажна ивица с пищни градини, вили с басейни и екстравагантни ресторанти с пресни и екзотични морски специалитети. Неслучайно Хуа Хин е кралския курорт на Тайланд. Пленени от красотата на това идилично място, сиамските крале някога построяват летните си резиденции именно тук.

Програма

Ден 1 Полет София - Доха - Банкок
Полет от София към Доха (13:00-17:40 ч.). Връзка със следващ полет за Банкок в 20:50 ч.

Ден 2 Банкок
Пристигате в столицата на Тайланд в 07:20 ч. Посрещане на летище при пристигане от наш представител. Трансфер до хотел Avani Riverside ***** (www.minorhotels.com) и настаняване в стая с изглед към морето (след 14.00 ч.). Свободно врмеме за първи впечатления и самостоятелно разглеждане на Банкок. Нощувка.

Ден 3 Банкок - разглеждане
Сутринта днес е посветена на храмовете на Банкок (08:30-12:00 ч.). Духовната трансформация изисква време, но понякога е нужна една единствена гледка, за да усетим мир в душата си. Когато очите Ви срещнат за пръв път храмовете в Банкок, ще останете без дъх. Особено, ако чуете и сутрешните песнопения на монасите. Стъпка по стъпка ще обиколите прочутата 45-метрова статуя на Буда, ще Ви заслепят отразените в очите Ви златни цветове и със сигурност дълго време ще съзерцавате очите на Буда. Нирвана, постигната с бавен ход в храма Ват По, известен не само с тази статуя, но и с това, че е бил първото училище по традиционна медицина и тайландски масаж в страната. След това се отправяте към кралският дворец в Банкок, приютил най-почитаната статуя в Тайланд – Изумруденият Буда. Извисен и завършен, той е задължителна духовна точка за местните хора и атракция, която смайва и най-опитното око. Няма да останете безразлични пред тази цветна картина, нашепваща за отминали епохи и вярвания, населяващи градът на ангелите, ширнал се под безкрайно синьо небе. Почувствайте силното благоговение пред великолепието и величието на сградата, тронните й зали и статуята на Буда. Връщане в хотела и свободно време до края на деня. Нощувка.
Важна забележка: В повечето храмове в Тайланд има строго изискване за облеклото. То трябва да покрива ръцете и краката и да не прозира. Ако сте със сандали, трябва да носите чорапи и да не се виждат пръстите на краката. Ако не сте подходящо облечени, на входа има възможност да наемате такова срещу паспорт или кредитна карта.

Ден 4 БанкокХуа Хин
След закуска отпътувате с кола към Хуа Хин за ок. 3 ч. Пристигате в Хуа Хин и настаняване в хотел по Ваш избор. Свободно време за почивка и първи впечатления. Нощувка.

Ден 5-9 Хуа Хин
Закуска. Свободни дни за почивка и разглеждане. Нощувка.

Ден 10 Хуа ХинБанкок - Доха
Закуска. Последен пълен ден за плаж и масажи. Късен трансфер до летище Банкок за полет до Доха.

Ден 11 Доха - София
Излитате за Доха в 01:35 ч. и пристигате в 04:45 ч. Връзка с полет за София (06.40-10.55 ч.).

********************************************

Sheraton Hua Hin ***** www.sheratonhuahin.com

Добре дошли в Хуа Хин, класическия морски град. Sheraton Resort & Spa е уникална дестинация, където спомени се сътворяват във всеки момент. От естествената среда, която помага да се отпуснете и да останете свързан с това, което е важно за вас. Всички 240 стаи и апартаменти предлагат безспорно усещане за комфорт. Насладете се на удобното легло в просторен и модерен интериор с напълно оборудвана баня, с френски прозорци към самостоятелен балкон. Независимо дали ще изберете просто да се наслаждавате на слънцето, да бъдете заобиколени от нашите тропически градини или да се освежите в нашия уникален басейн с формата на лагуна, нашият екип е на ваше разположение, за да гарантира перфектно обслужване за една идеална почивка.

Garden View Room
Двойна стая - € 1169
Единична стая - € 1575


Anantara Hua Hin Resort & Spa ***** http://huahin.anantara.com/

Anantara Hua Hin Resort е сред най-луксозните хотели в Хуа Хин, проектирани в стила на древната тай-архитектура на самия бряг на морето. Буйните тропически градини около хотела ви канят да прекарате романтични моменти на открито, а стаите и апартаментите имат всички удобства, необходими за една идилична ваканция. Курортът предлага широка гама от висококачествени удобства, включително басейн на плажа, тенис кортове, готварско училище и възможност да избирате между божествени възможности за хранене от различни части на света, които да допълнят перфектната ви почивка. Възползвайте се от духа на крайморски лукс в този древен кралски комплекс.

Premium Garden View Room
Двойна стая - € 1219
Единична стая - € 1669


Cape Nidhra ***** www.capenidhra.com

Cape Nidhra Hotel е член на престижната верига Small Luxury Hotels of the World и е част от луксозната колекция Cape Hotels. Известният с отличното си обслужване, елегантна атмосфера и уникално местоположение хотел предлага на своите гости ненадминато настаняване на първа линия с апартаменти с басейн. Характеризира се с несравнимо обслужване и безупречно настаняване, хотелът е описан като "един от най-отличителните в Хуа Хин." Разположен на брега на спиращ дъха плаж, Cape Nidhra предлага лесен достъп до града, уличните пазари, търговските центрове, ресторанти, барове и нощни заведения. Всичко това в съчетание със стилен интериор и пищни, богато обзаведени стаи правят Cape Nidhra грандиозен хотел на брега на морето.

Pool Suite
Двойна стая - € 1419
Единична стая - € 2079

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Банкок |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Банкок |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Банкок

Избрани оферти