Начало / Почивки / Почивки - Дубровник

Дубровник с полет от Варна за септемврийските празници!

Номер на оферта

/

203326

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети Варна-Прага и Прага-Дубровник с включени летищни такси
- 15 кг. чекиран и 7 кг. ръчен багаж
- 6 нощувки в избрания хотел в Дубровник
- 1 нощувка в хотел Gloria или подобен в Прага
- Медицинска застраховка за периода на пътуването

Цената не включва

- Трансфер летище-хотел-летище/с изключение на вариантите с настаняване в хотели: Resort Astarea, Sun Gardens/
- Допълнителни екскурзии на място

Програма на пътуването

Дубровник с полет от Варна за септемврийските празници!
Дати: 6-13 септември 2017 г.
6 нощувки в Дубровник + 1 ден в Прага!
Цена на човек от 590 евро!

Полетно разписание:

6 септември: Варна Прага 0855 1005
6 септември: Прага Дубровник 1215 1355
12 септември: Дубровник Прага 1440 1630
13 септември: Прага Варна 0505 0810

Хотели, които участват по програмата:

Дати: 6-12 септември 2017 г.
6 нощувки

Aminess Lume Hotel ****
Brna bb, 20272 Brna, Хърватия

Намира се на плажа. Хотел Aminess Lume (бивш хотел Feral) се намира в непосредствена близост до скалистия бряг в малкото рибарско селище Бърна на остров Корчула. Предлага климатизирани стаи с безплатен Wi-Fi интернет достъп. В близост има възможности за практикуване на уиндсърф, гмуркане и риболов. В близост има възможности за гмуркане с шнорхел, каране на кану и пешеходен туризъм.Хотелът е на 20 километра от живописното средиземноморско пристанище Vela Luka.

* Транспорт от фериботните пристанища Vela Luka и Kor?ula може да се организира срещу допълнително заплащане и при предварителна заявка

Пакетна цена на човек: 835 евро с вкл.закуски



Hotel Odisej ****
Pomena b.b., 20226 Говедари, Хърватия

Хотел Odisej е разположен сред Националния парк на остров Млет, на брега на морето на Pomena. Той е изцяло климатизиран и разполага с ресторант. На рецепцията е осигурен безплатен Wi-Fi интернет достъп.На плажа ще намерите детски басейн, бар на плажа и център за гмуркане. Гостите могат да се хранят в пицарията и в таверната с лятна тераса.В близост се предлагат възможности за дейности като ветроходство, кану, гмуркане с шнорхел и дълбоководно гмуркане. Организират се и екскурзии до Корчула или Дубровник.

Пакетна цена на човек: 735 евро с вкл.закуски



Port 9 Hotel ****
Dubrovacka cesta 19 A, 20260 Kor?ula, Хърватия

Напълно реновиран през 2017 година, с гледка към залива, хотела разполага с 3 ресторанта , тераса за слънчеви бани и паркинг.

Пакетна цена на човек:
885 евро с вкл.закуски
955 евро с вкл.закуски и вечери





Hotel Korkyra ****
Obala 3 br. 21, 20270 Vela Luka, Хърватия

Хотелът на 5 минути пеша от плажа. Предлага вънпен басейн и уелнес център със сауна. Намира в центъра на курорта Вела Лука на остров Корчула.

Пакетна цена на човек: 855 евро полупансион



Hotel Resort Astarea *** с включен двупосочен трансфер от летището!
Marka Marojice 40, 20207 Mlini, Хърватия

Модерно построеният и уединен хотел Astarea в Млини се намира на спокойно място с красив изглед към Адриатическо море. Той се намира директно на плажа на красивата Ривиера на Дубровник.Гостите могат да разгледат защитения от ЮНЕСКО град Дубровник, който се намира в близост и предлага много исторически обекти. Astarea е на 15 минути с кола от града и на 20 минути с кола от летище Дубровник. В Млини има много таверни, пицарии, магазини и кафе-барове. Гостите могат да се разходят по приятната крайбрежна алея около залива Зупа.

Пакетна цена на човек: 590 евро с вкл.закуски



Sun Gardens Dubrovnik ***** с включен двупосочен трансфер от летището!
Na Moru 1, Orasac, 20234 Дубровник, Хърватия

Sun Gardens Dubrovnik е заобиколен от тих живописен плаж. Този 5-звезден хотел предлага 3 открити басейна с панорамна гледка към Адриатическо море и островите Елафити. СПА зоната и спортните съоръжения се простират върху 6 000 квадратни метра. Те включват ултрамодерен фитнес център, изкуствена стена за катерене и уелнес и СПА зона с площ 3 500 квадратни метра със закрит басейн, сауни и хидромасажна вана.Ресторантите и баровете в Sun Gardens Dubrovnik сервират голямо разнообразие от ястия като традиционно далматински специалитети, средиземноморска кухня и морски дарове.

Пакетна цена на човек: 865 евро



Lafodia Sea Resort ****
Obala Iva Kuljevana 51, 20222 Lopud, Хърватия

Хотел Lafodia се намира в зона без автомобили на живописния и спокоен остров Лопуд, който има пясъчни плажове с дължина 1,2 км. Има 2 открити басейна с уникална панорамна гледка, както и голямо разнообразие от спортни и фитнес съоръжения. Всички стаи са с балкони с изглед към морето.СПА център Waterhill Lafodia се намира на 7-ия етаж и има панорамен изглед към морето. Предлага сауна с аромат на цитрусови плодове, финландска сауна, турска баня, студени и каскадни душове, леден фонтан, вани за крака, зона за релакс и отделен кът с хидромасажна вана. Крайбрежните кафенета на пристанище Lopud са на 5 минути пеша. Старият град на Дубровник е на 17 км и до него може да се стигне с ферибот

Цена на човек: 1070 евро с вкл.закуски



Настаняване в Прага:
Дати: 12-13 септември 2017 г.
1 нощувка

Hotel Gloria ***
Prokopova 20, Прага, 130 00, Чешка република

Разположен в пражкия квартал Жижков, хотел City Partner Gloria е очарователно убежище сред тихите улици в подножието на зеления хълм Витков, на 1 километър от центъра на града. Предоставя Wi-Fi достъп до интернет срещу допълнително заплащане.Точно пред хотела има спирка на автобуси, които отиват за 12 минути до Стария градски площад. Най-близката трамвайна спирка е на 300 метра, а от там площад Венцеслас е на 10 минути път с трамвай.До Пражкия замък, Карловия мост и Националния музей също може лесно да се стигне пеша от City Partner Hotel Gloria.

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Дубровник |  Почивки - Хърватия |  Почивки - Дубровник |  6 септември 2023 - Хърватия |  6 септември 2023 - Дубровник

Избрани оферти