Начало / Почивки / Почивки - Баня (Разлог)

Две вили в с. Баня на 5км. от Банско, предлагащи отлични условия за почивка.

Номер на оферта

/

152092

Дати & цени

Цената включва

Наем за цялата къща
Почистване на къшата и смяна на спалното бельо на 3 дни
Всички режийни разходи
Оказване на помощ от собственика /отговорника/ при необходимост

Програма на пътуването

Представяме Ви ДВЕ вили в общ двор в село Баня, разположени на атрактивно и тихо място, от което се открива великолепна панорама към ски пистите на Банско. Вилите предлагат отлични условия за Вашата комфортна почивка на планина само на 5 км. от ски курортите Банско и Разлог.

Вилите са просторни, топли и уютни, отговарят на всички стандарти за пребиваване и туризъм, подходящи както за лятна, така и за зимна почивка. Изградени са по всички съвременни норми, добре разположена и елегантно обзаведени с красиви мебели от дърво, преобладават пъстро свежи тонове и натурални материи, които създават чувство за топлина и уют за вашата пълноценна почивка на планина.



Вилите са на два етажа, състоящи се от:

На първия етаж е разположена трапезарията, в която има телевизор, камина, с която се отоплява цялата къща; баня с тоалетна; кухненски бокс оборудван с готварска печка, шкафове с домакинска посуда, автоматична пералня, хладилник, кафемашина и др.

На втория етаж вилата разполага с три стаи с общ санитарен възел. Две от стаите са обзаведени със спални, едната и с детско креватче. Третата стая е с едно легло персон и половина и едно единично легло.



Намират в широк затворен двор с достатъчно място за паркиране, лятна градина с маси и чадъри, барбекю на дърва, детска площадка с пясъчник, открит басейн за летния сезон…

Всяка от вилите е с капацитет за 6 + 2 души


Цени:
Летен сезон 120 лева/ден
Зимен сезон 150 лева/ден

Повече информация и други предложения на www.relax-bg.com

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Баня (Разлог) |  Почивки - България |  Почивки - Баня (Разлог) |  Почивка на планина - България |  Почивка на планина - Баня (Разлог)

Избрани оферти