Начало / Почивки / Почивки - Хургада

ЕГИПЕТ 2020 – Страна на фараони 7 нощувки в хотел SHAMS SAFAGA RESORT 5*

Номер на оферта

/

230917

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
Летищни такси;
Един салонен багаж до 7 кг. и чекиран багаж 20 кг;
7 нощувки в избрания от Вас хотел на база ALL INCLUSIVE;
Трансферите от летището до хотела и обратно;
Опознавателна панорамна екскурзия до Хургада
Посрещане и обслужване от представителите на фирмата;
Медицинска застраховка за 5 000 € с асистанс;
Водач-преводач от България по време на цялото пътуване и целия престой.

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер.
Бакшиши – в Египет е прието да се дават бакшиш.
Входна виза за Египет –$ 25 , заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Програма на пътуването

Египет – Страна на фараони 8 дни /7 нощувки с чартърен полет от София - ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА ВАЛИДНИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ МЕСТА

Ден 1
Хургада
Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 15:00 ч. (за дати: 21.03.2018, 31.10.2018г, 07.11.2018 и 14.11.2018г. полета е час 14:00ч.). Кацане на летището в Хургада в 16:50 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела и настаняване в избрания от вас хотел на база all inclusive.
Вечеря и нощувка.

Ден 2
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Информационна среща с представителя на туроператора. Опознавателна панорамна екскурзия до Хургада. Вечеря и нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на Допълнителните екскурзии на място предложени от фирмата партньор.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и почивка или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание: Целодневна екскурзия до Луксор
Луксор- древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на Допълнителните екскурзии на място предложени от фирмата партньор.

Ден 6
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на Допълнителните екскурзии на място предложени от фирмата партньор.

Ден 7
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание: Еднодневна екскурзия до Кайро с включен обяд. Отпътуване от хотела много рано сутринта. Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музеят са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване и обяд. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда.)
Вечеря и нощувка.

Ден 8
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Тур за закупуване на сувенири. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София изпълняван от авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 17:50 ч. Кацане на летището в София в 21:50 ч.

Линк към офертата:
https://www.karacitours.bg/bg/o/shams-safaga-resort-22425

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Хургада |  Почивки - Египет |  Почивки - Хургада |  Екзотична почивка 2024 - Египет |  Екзотична почивка 2024 - Хургада

Избрани оферти