Начало / Почивки / Почивки - Хургада

Египет - страна на фараони Потвърдена чартърна програма от София! All Inclusive

Номер на оферта

/

196331

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Хургада - София за директен чартърен полет на авиокомпания "BH Air" с включени летищни такси
Ръчен багаж до 7 кг и чекиран багаж до 20 кг
7 нощувки в стандартни стаи в избрания от Вас хотел със съответното изхранване
Трансфер летище - хотел - летище
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Асистанс на български език

Цената не включва

Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
Входна виза за Египет - 25 USD на турист за целия престой, заплаща се задължително на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно.
Допълнителните екскурзии и услуги по програмата
Бакшиши - 15 - 20 USD на турист за целия престой, заплащат се задължително
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание
Разходи от личен характер

Програма на пътуването

Хотел Panorama Bungalows Aqua Park 4*
Местоположение: на 16 км от центъра на Хургада, на 22 км от летището, на 460 км от Кайро и 300 км от Луксор. В хотела: ресторант, ресторант а-ла-карт, открит басейн, 2 водни пързалки, градина, конферентна зала, бизнес център, безплатен паркинг, сейф, безплатен Wi-Fi в лобито, пране, химическо чистене, бръснар / козметичен салон, обмяна на валута, лекар. В стаите: вана или душ, сешоар, минибар (платен), безплатен сейф, климатик, телевизор, телефон (не всички стаи), машина за чай / кафе, балкон или тераса. За децата: детски басейн, площадка, клуб, меню в ресторанта, столчета в ресторанта, детско легло. Развлечения и спорт: сауна, хамам, джакузи, масаж, СПА и уелнес център, билярд, тенис на маса, волейбол, аеробика, воден парк, гмуркане, уиндсърфинг, дискотека, анимация. Плаж: собствен, пясъчен.

Има варианти и за други хотели както и 5*

ДЕН
1
СофияХургада
Среща на Летище София Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 17:30 ч. Кацане на летището в Хургада в 19:20ч. и посрещане от фирмата партньор на място, който ще бъде указан във ваучера. Трансфер от летището до хотела. Вечеря. Нощувка.
2
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.
3
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. По желание и предварителна заявка - целодневна екскурзия до Луксор с местен екскурзовод и включен обяд в местен ресторант: отпътуване от хотела в 5 ч. за Луксор – древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнакския храм – най-големият храмов комплекс в Египет (840 дка.), известен сред древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място), обособен в 3 зони, посветени на върховния бог Амон, бог Монту и богиня Мут. Най-значителното здание в комплекса е храмът на Амон Ра – истински архитектурен шедьовър, включващ огромна колонна зала, различни храмови помещения и 10 пилона, най-големият от които е 113 м. Разглеждане на Алеята на сфинксовете, която свързва Луксорския и Карнакския храм, с общата дължина около 5 км. Отпътуване към Долината на царете – пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове, разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон – една от 62-те открити гробници досега). Разглеждане на Колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи-близнаци, които представят фараон Аменхотеп III в седнало положение, с ръце на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце. Посещение на местна фабрика за алабастър и Музея на папируса. Връщане в хотела около 23 ч. Вечеря. Нощувка.
4
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. По желание и предварителна заявка - Сафари в пустинята: запознанството Ви с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята на сафари. Ще имате възможност да се сдобиете с неповторими впечатления от препускането с джипове по дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите малък зоопарк и терариум, ще се насладите на фолклорно шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), ще наблюдавате звездите с телескоп – всичко това в една екскурзия с включена вечеря. Нощувка.
5
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. По желание и предварителна заявка - Дайвинг в Червено море: подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Гмуркането е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и, разбира се, безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки. Вечеря. Нощувка.
6
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. По желание и предварителна заявка - Приказки от 1001 нощ: тази екскурзия се провежда в приказен замък, напомнящ описания в приказките на Шехерезада замък, който ще Ви пренесе във времената на фараоните и Ориента. Ще имате възможност да се насладите на оцветените в различни цветове струи на фонтаните под съпровода на класическа музика, които променяйки своята посока, форма и цвят, извивайки се, се устремяват нагоре… Ще видите умели арабски скачачи и акробати, ще се насладите на фолклорно шоу с ориенталски танци. Вечеря. Нощувка.
7
Хургада
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Вечеря. Нощувка.
8
ХургадаСофия
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София изпълняван от Авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 20:20ч. Кацане на летището в София в 00:20 ч.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Целодневна екскурзия до Луксор с местен екскурзовод (с включен обяд) - при минимум 30 туристи
от 12 г.
$90
от 2 г. до 11 г.
$45
Сафари в пустинята с местен водач (с включена вечеря) - при минимум 30 туристи
$60
Дайвинг в Червено море - с включени застраховка за дайвинг, обяд и напитки
$55
Приказки от 1001 нощ - екскурзията се провежда в дворец напомнящ на замъка описан в приказките на 1001 нощ, включваща фолклорно шоу с ориенталски танци, както и арабски скачачи и акробати.
от 12 г.
$35
от 2 г. до 11 г.
$15

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Хургада |  Почивки - Египет |  Почивки - Хургада |  Есен 2023 - Египет |  Есен 2023 - Хургада

Избрани оферти