Начало / Почивки / Почивки - Пукет

Екзотична почивка на о-в Пукет, Тайланд - 8 дни от 07.12.2019 г.

Номер на оферта

/

230122

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт със самолет София – Доха - Пукет - Доха - София с редовен полет на QATAR AIRLINES
- Летищни такси
- Ръчен багаж – 8 кг.
- Чекиран багаж - 30 кг.
- Трансфери летище – хотел – летище
- 7 нощувки – хотел 4*
- Водач
-Медицинска застраховка за 5 000 евро / туристите над 65 годишна възраст доплащат според тарифите на застрахователната компания /

Цената не включва

- допълнителните екскурзии
Туристическа виза - 30 евро /Агенцията съдейства за издаването н авиза/
- храна

Програма на пътуването

СЛЪНЦЕ, СУПЕР ПЛАЖОВЕ ЗА РЕЛАКС И ГМУРКАНЕ ПРЕЗ ЗИМАТА - Самолетна екскурзия

СРЕДНА ТЕМПЕРАТУРА ОКОЛО 25-30 градуса

Насладете се на тайландски масаж, пробвайте вкусната кухня и множеството барове и дискотеки !


8 дни /7 нощувки

ДАТА: 07.12.2019 - 15.12.2019 г.

ТОП цена на човек в двойна стая: 979 евро / 1915 лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден /07.12.2019/ – събота – Отпътуване от София с редовен полет на QATAR AIRLINES до Доха в 12.25 ч. Пристигане в Доха в 18.15 ч. Отпътуване за Пукет в 20.30 ч.

2 ден /08.12.2019/ - неделя – Кацане в Пукет в 07.05 ч. /местно време /. Организиран трансфер летище-хотел в Пукет. Настаняване в хотела . Свободно време за плаж или свободно време за шопинг - има отлични възможности за пазаруване, както модерни молове с всички познати марки, така и много традиционни магазинчета и сергии с типични сувенири.. Нощувка.

3 ден /09.12.2019/ - понеделник - Възможност за плаж или екскурзия за разглеждане на забележителностите на остров Пукет - ще имате възможност да видите най – известния будистки храм Wat Chalong, Големия Буда разположен на върха Наккърд Хилс. Издигната на височина 45 метра, тази статуя е изваяна от бял нефритен мрамор от Бирма и предлага 360-градусова гледка към острова и заобикалящия градски пейзаж, посещение на фабрика за кашу и др. Свободно време. Нощувка.

4 ден /10.12.2019/ - вторник - Възможност за плаж. Разглеждане на известния плаж Патонг и улицата с нощен живот Bangla , където се намират множество барове и дискотеки. Свободно време. Нощувка.

5 ден /11.12.2019/ - сряда - Възможност за плаж или екскурзия до острова на Джеймс Бонд (Phang-nga), името идва от едноимения филм за легендарния разузнавач 007, като един от сериалите е заснет именно на този остров. Отличителен белег на залива са чистите варовикови скали, които се издигат вертикално над изумрудените зелени води, ще имате възможност да се насладите и на кратка разходка с канута. Свободно време. Нощувка.

6 ден /12.12.2019/ - четвъртък - Възможност за плаж или разходка със слонове в джунглата или може би снимки с живи тигри – в царството на тигрите TIGER KINGDOM. Вечерта възможност за посещение на най-грандиозното и пищно шоу, което някога сте виждали на остров Пукет, Тайланд. По време на „Шоу Фантазия“ ще станете свидетели на богатото и вдъхновяващо екзотично наследство на Тайланд. Шоуто е в стил Лас Вегас, с най-съвременни технологии и специални ефекти, възраждат благодатта и красотата на тайландските митове. В шоуто участват и над 10 слона. Нощувка.

7 ден /13.12.2019/ - петък - Възможност за плаж или екскурзия до Phi Phi Islands, където е сниман „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Ще имате възможност да наблюдавате и да се гмуркате сред величествения подводен свят и кораловото дъно - едно от най-красивите в Индийския океан. Свободно време. Нощувка.

8 ден /14.12.2019/ - събота - Възможност за плаж. Вечерта възможност за посещение на най-известното в света травестит шоу. Нощувка.

9 ден /15.12.2019/ - неделя - Трансфер хотел - летище. Отпътуване от Пукет в 10.00ч. с редовен полет на QATAR AIRLINES до Доха. Пристигане в Доха в 13.25ч. Отпътуване от Доха за София в 16.45 ч. Пристигане в София в 21.15 ч.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

За пътуването е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията и виза

Не се изисква минимален брой участници:

Начин на плащане: Депозит за пътуването 50% от дължимата сума при записване и останалата част от сумата до 20 дни преди началото на организираното пътуване.

=============================================================

ПУКЕТ има всички правилни съставки за Рая: палмови плажове с мек и чист пясък, заобиколени от синя вода; оживен нощен живот и най-разнообразна кухня.

ПУКЕТ редовно оглавява класациите за райски места за почивка. Прибавете към всичко това и най-гостоприемните и усмихнати хора на света и ще разберете защо толкова много туристи обожават Пукет!

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Пукет |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Пукет

Избрани оферти