Начало / Почивки / Почивки - Пукет

Екзотика от Далечния Изток - Тайланд на супер ценa oт 555 евро!

Номер на оферта

/

188620

Дати & цени

Цената включва

- Двупосочните самолетни билети от/до София, с включени летищни такси
- 20 кг. чекиран багаж и 8 кг. ръчен багаж
- Организиран трансфер летище-хотел-летище
- Съответен брой ношувки в избрания хотел
- Медицинска застраховка с покритие 10000 евро

Цената не включва

- Разходи от личен характер
- Допълнителни екскурзии:

* Банкок:

Нощен Бангкок с включена вечеря: 80 евро на човек

Ще се потопите в оживения Чайна таун, популярна туристическа атракция и рай на храната. Чайна таун представлява 1-км ивица от сергии, ресторанти и магазини за злато. Разходката продължава към Pakklong Talaad, най-големият пазар за цветя на едро и дребно в Банкок, с кола Wat Suthat и The Giant Swing. Турът продължава пеш към Bangkok Metropolitan Office и Паметникът на Демокрацията. Вечеря в ресторанта на хотел D "Moc, а след това пътуване с трамвай в района Ratanakosin, минава се покрай забележителностите „The must see” в Банкок, Тронната зала Ananta Samakhom, The Golden Mount, Wat Ratchanaddaram, Паметникът на Демокрацията, The City Pillar Shrine, The Grand Palace, Wat Pho, Народния театър и Santi Chaiprakarn Park. Обиколката приключва с Khao San Road, известна туристическа дестинация.

Полудневна екскурзия до Храмовете и Кралския Дворец срещу заплащане от 60 евро за индивидуален тур или 50 евро присъединяване към група.

Разглеждат се 3 от най-необичайите будистки храмове в Банкок: „Ват Тримар“ – тук се намира Златния Буда (изработен от 5 ? тона солидно злато) - “Ват По“, най-големият храм във Банкок, тук се намира колосалния Полегнал Буда. „Великия Кралски Дворец” е един от най-прекрасните символи на Сиамския съд. Бил е резиденция на кралете на Тайланд. Тук ще разгледате различни дворци, използвани по различни поводи: Дворецът за погребения, Приенмата, Тронната зала, Кралската стая за гости и храмът „Ват Пра Кео” и най-свещеното изображение на Буда в Тайланд - „Смарагдовия Буда”, изваян от един единствен кристал изумруд.
Екскурзията се провежда от 08.30 – 12.00 или 13.30 – 17.00. на английски език.

Подводният свят на Сиам – 47 евро за индивидуален тур

Подводният свят - по-близо от всякога! Ще се срещнете лице в лице с огромни акули, екзотични риби, странни октоподи, и над 30 000 интересни същества от морското дъно. Ще се почувствате всякаш се разхождате в океана. Гвоздеят на програмата, който не трябва да изпускате е храненето на акули. Всичко това се случва в една интерактивна и високо-технологична среда. Ако сте на семейна почивка в Банкок и търсите нещо забавно за младите, това е мястото, което си заслужава да посетите.

Розовите градини и тайско шоу – 65 евро за индивидуален тур, 35 евро присъединяване към група.

Сампран е живописен курорт, който се намира на 32 км. от Банкок. Състои от над 50 акра тропически рай с цветни градини, овощни градини и типично Тайско село. Тайското шоу започва в 15:00, ще станете свидетели на множество атракции като Тай бокс, бой с петли, борба с мечове, танци на нокът, слонове по време на работа, народни танци и др.

Аютая с круиз и обяд – 140 евро индивидуален тур, 55 евро с присъединяаване към група.

Аютая е старата столица на Тайланд. Ще се запознаете с историческото и архитектурно наследство на Аютая. Турът започва от летния дворец Bang Pa-In и храма руините от 14-и и 16-ти век. След това ще се качите на луксозен круиз Grand Pearl за двупосочно пътуване до Банкок. Великолепен обяд на бюфет и завладяваща природа по бреговете на река Чао Прая. Едно незабравимо преживяване.
Нощувка.

Целодневна екскурзия до прочутите острови Пи Пи – 80 евро, присъединяване към група.

Ще се насладите на варовиковите скални образувания на остров Пи Пи. Ще посетите залива Maya Bay, където е сниман филма "Плажът", свободно време за шнорхелинг и плуване в кристално чистата вода в един от най-хубавите заливи. Последнатa спирка е на прекрасен остров с голям бял пясъчен плаж. Добро място за релаксиране на плажа, плуване, шнорхелинг в прекрасен риф на острова. Екскурзията продължава от 07.00 – 18.00ч



Посещение на залива Панг Нга с обяд – 80 евро, присъединяване към група

Предстои ви плаване с кораб между стотици варовикови острови, после кратка разходка с кану, задвижвано от тайландец. Ще видите красотите на тропическата природа, както и невероятния остров „Джеймз Бонд”, поникнал като гъба от водата. Колкото и да сте подготвени за това, тук реалността надминава човешкото въображение. Традиционен тайски обяд в Паяни Вилидж, местно село построено в морето. Спира се няколко пъти по време на екзкурзията за плуване. Турът продължава от 08.00 – 17.00ч.


Сафари 4 в 1 с обяд – 65 евро, присъединяване към група
Трансфер от хотела до планините Чалонг. Пристигане в лагер на слонове Сиам на върха на планината. Запознайте се със слоновете, научете за тях и техните водачи. Вижте колко млади слонове са обучени, можете да ги докоснете и нахраните с фураж и банани. Ще направите една обиколка на гърба на слон, ще се насладите на гледката на Шалон и островите Пи Пи. Това е най-добрият преход със слон в Пукет, единственият лагер за слонове в южната част на Тайланд. Посетете нашия местен стопански двор, за да видите как биволите орат оризовите ниви, да научате за рзличните видове ориз и отглеждането. Ще се повозите на дървена каруца теглена от биволи и яе опитате местното кафе. Ще научите как се произвежда къри в джунглата, а дори можете и Вие да се пробвате. Ще видите как каучуковите дървета се "подслушват" за производството на естествен каучуков латекс. Ще научите как се обработват кокосовите орехи, за производство на мляко и олио. Екскурзията приключва с вкусен обяд на шведска маса в лагера, със селекция от тайландски ястия, приготвени не прекалено пикантни. Трансфер до хотела след едно образователно и занимателно приключение.

Еднодневна ексурзия до Плаващия пазар, плаване с лодка по каналите, посещение на местен храм и запознаване с древен способ за добиване на нерафинирана захар от палмов сок. Възможност за купуване на местни сувенири. Обяд в "Розовата градина", следва културно шоу, показващо различни церемонии и традиции в Тайланд - сватба, посвещение в монашество, тайландски бокс, жътва на ориз.Включени са трансферите от и до хотела, всички входни такси и билети, разходка с дългоопашата лодка по каналите на пазара, обяд, и климатизиран миниван.

Програма на пътуването

* Супер промо за Банкок през март-само от 555 евро на човек!

Вариант 1
7 нощувки/ 9 дни !
Период на валидност: 01-31 март 2017 г.

Примерно полетно разписание:
FZ 758 10MAR SOFIA DUBAI 1520 2205
FZ 523 11MAR DUBAI BANGKOK 0140 1050
FZ 522 19MAR BANGKOK DUBAI 0235 0655
FZ 757 19MAR 7 DUBAI SOFIA 1050 1435

*** Възможност за късно освобождаване на 18 Март, до 21 часа, при запитване, срещу доплащане.


ПРОГРАМА:

1 ви ден:
Полет от София в 15:20 ч. Кацане в Дубай, в 22:05 ч.
2 ри ден:
От Дубай излитане в 01:40 ч. Кацане на летището в Банкок, в 10:50 ч. Посрещане на летището, от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел. Настаняване след 12:00 ч. Нощувка.
3 ти – 7 ми ден:
Закуска. Свободно време за допълнителни екскурзии. Нощувка.
8 ми ден:
Закуска. Освобождаване на стаята до 12:00 ч. Възможност да си оставите багажа в помещение за багаж в хотела. Трансфер до летището в Банкок.
9 ти ден:
Полет от 02:35 ч. и кацане в Дубай, в 06:55 ч. От Дубай полет в 10:50 ч. и кацане в София, в 15:10 ч


Настаняване и цени:

Paragon One Residence **
99/1 Soi Phrasulee, Dinso Road, Bovornnivet, Pranakorn, 10200 Банкок, Тайланд
Paragon One Residence се намира на 700 метра от Khao San Road. В целия хотел има безплатен Wi-Fi достъп.
Paragon One Residence предлага денонощна рецепция и ресторант.
Гостите могат да посетят многото забележителности като Wat Bowonniwet Vihara, Храма на златната планина, Wat Suthat и Гигантската люлка. Те са на 15 минути пеша от хотела. Големият дворец е на 10 минути с кола. Летище Суварнабхуми е на 28 километра.

Цена на човек: 655 евро



MeStyle Place ***
22 20 Mituna-13 Road, Huay Kwang, Huai Khwang, 10310 Банкок, Тайланд
Разположен е в центъра на Банкок, разполага с външен басейн и фитнес център. На разположение на гостите има безплатен Wi Fi.

Цена: 555 евро на човек!


Royal Rattanakosin Hotel ***
2 Rajdamnoen Avenue, Khaosan, Bangkok, Thailand, 10200 Банкок, Тайланд
Разположен е в историческата част на Банкок, на 5 минути пеша от един от централните булеварди
Khao San Road. Разполага с външен басейн.

Цена на човек: 730 евро със закуски



Alt Hotel Nana by Urban Hospitality 4*
222 Sukhumvit Soi 4 Sub-Soi 2 (Nana), Klongtoey, Khlong Toei, 10110 Банкок, Тайланд

Хотел Alt Nana се намира в центъра на Бангкок. Разполага с ресторант и фитнес център и предлага денонощна рецепция и безплатен Wi-Fi на цялата си територия.Alt Nana е на 700 м от станция Nana на градската надземна железница Skytrain (BTS), на 900 м от станция Asoke и на 1 км от станция Ploen Chit. Летище Суварнабуми е на 22 км.

Цена на човек: 690 евро



The Grand Sathorn 4*
88 Charat Wiang Road, Silom, Bangrak,, Bang Rak, 10500 Банкок, Тайланд

The Grand Sathorn е в непосредствена близост до река Чао Прая в Банкок и предлага басейн на покрива и тераса за слънчеви бани. Хотелът се намира на 7 минути пеша както от станция Saphan Taksin, така и от Surasak на BTS Skytrain, което дават на гостите удобен достъп до забележителностите на града. Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп.

Цена на човек: 699 евро



Hotel Royal Bangkok@Chinatown 4*
409-421/4 Yaowarat road, 10100 Банкок, Тайланд
Предлага открит басейн със солена вода, бар, ресторант и безплатен Wi-Fi в цялата сграда.Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор с плосък екран, сейф и уреди за гладене. Удобствата се допълват от бюро и електрическа кана

Цена на човек: 765 евро със закуски




Вариант 2-Комбинирана програма- Бангкок и Пукет

** Бангкок и остров Пукет през март с цени от 880 евро!

Примерно полетно разписание:
София Дубай 1520 2205
Дубай Банкок 0140 1050
2 нощувки в Банкок
Банкок Пукет 0605 0735
7 нощувки на остров Пукет
Пукет Банкок 2205 2335
Банкок Дубай 0235 0655
Дубай София 1050 1510

*** За настаняването в Бангкок по тази програма се ползва Royal Rattanakosin Hotel 3* (или подобен),с централно разполоение, който се потвърждава при резервиране на основния пакет.


Настаняване в Пукет:

Amber Residence ***

Хотелът на 3 минути пеша от плажа и 10 минути пеша от центъра на Патонг. Той предлага ресторант и безплатен Wi-Fi достъп.
Разположен в непосредствена близост до минимаркет, имотът се намира на 20 минути пеша от търговския център Jungceylon и на 45 минути път с кола от международно летище Пукет.
Гостите могат да се възползват от услуги като масаж или да резервират панорамни обиколки с екзкурзовод, в туристическото бюро на Амбър. Хотелът предлага и коли под наем и перални услуги.

Пакетна цена на човек: 880 евро с вкл.закуски



Deevana Patong Resort & Spa ***
43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road., Patong., Kathu.,, 83150 Патонг Бийч, Тайланд

Намира се на 5 минути пеша от плажа. Хотелски комплекс Deevana е заобиколен от тропически градини и предлага стаи с изглед към градината или басейна. Има също открит басейн и спа център. Във всички части е осигурен безплатен Wi-Fi.
Deevana Patong Resort & Spa е само на 5 минути пеша от плажа Патонг и на 10 минути от улица Bangla Road. Организира се безплатен трансфер от Deevana до плажа Патонг.

Цена: 1020 евро с вкл.закуски


Novotel Phuket Surin Beach Resort
106 / 27 Moo3, Cherngtalay, Talang, Phuket, 83110 Surin Beach, Тайланд

Намира се на 3 минути пеша от плажа. Novotel Phuket Surin Beach Resort се намира точно срещу красивия плаж Сурин и на 20 минути с кола от оживения плаж Патонг.
Приключенският клуб Siam предлага разнообразни развлечения като обиколки на острова, лодки и сафари. В спа центъра можете да се насладите на отпускащ масаж или да тренирате в модерната фитнес зала, където се провеждат и редовни групови занимания.

Цена: 1130 евро с вкл.закуски


В посочените цени са включени:

- Самолетен билет София--Бангкок-София, полет през Дубай с вкл.20 кг. чекиран и 8 кг. ръчен багаж
- Самолетен билет за вътрешните полети Бангкок-Пукет-Бангкок с вкл. 20 кг. чекиран и 8 кг. ръчен багаж
- Включени летищни такси
- Трансфер от летището в Бангкок до хотел Royal Rattanakosin Hotel 3* - двупосочен
- 2 нощувки с вкл.закуски в хотел Royal Rattanakosin Hotel 3*, в Бангкок
- Трансфер от летището в Пукет до избрания хотел, двупосочен
- 7 нощувки в избрания хотел на остров Пукет
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва:

- Допълнителни екскурзии /Заявяват се и резервират след заплащане на основния пакет/


* Условия за резервация:
Трите имена на латиница
Валиден международен паспорт
Пълно заплащане на пакетната цена на пътуването, без право на промяна или анулиране.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Пукет |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Пукет |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Пукет

Избрани оферти