Начало / Почивки / Почивки - Бохол

Eмоции без дъх на о. Бохол, Филипините

Номер на оферта

/

209035

Дати & цени

Програма на пътуването

Eмоции без дъх на о. Бохол, Филипините!

Ранни записвания

14 дни / 12 нощувки

07.01.2018 – 19.01.2018

Филипините се състоят от над 7000 острова с тюркоазени води и определено са вълнуваща дестинация, която ще ви осигури множество приятни изживявания.
Нашата програма цели да ви накара да останете без дъх от емоции, като ще ви разходим до Шоколадовите хълмове, състоящи се от 1 268 конусовидни хълма с еднакви размери, среща с най-малкият примат на планетата -тарсиерът (Tarsius Syrichta) в провинция Бохол, вълнуващо плуване с Китови акули в Ослоб и време за уникален шопинг из Манила.
Да ви запознаем от дистаниця ( за сега ) с Китовата Акула ( Whale Sharks) , този вид риба се е появила на планетата преди 60 милиона години и е най-едрият вид акули. Въпреки, че се нарича акула, на практика тя е напълно безопасна за човека, тъй като не е хищник и никога не напада хора. Това творение на природата е дълго около 14 метра , тежи около 21 тона , живее до 70 години и се храни предимно с планктон. Тя е напълно безопасна за човека и морските животни , тъй като има много голяма уста, но много тясно гърло през което не може да пермине дори и малката рибка Немо.

Пакетна цена на човек : 1830 евро

Програма:

1 ден– Полет от София за Манила с 1 прекачване през Доха.

2 Ден- Пристигане в 16:30ч в Манила, столицата на Филипините където ще бъдете постоянно заобиколени от нови гледки, звуци и миризми , тук е и най- добрият шопинг в Азия- огромните молове ви очакват. Посрещане от фирмата партьор. Трансфер до хотела. Настаняване . Нощувка

3 Ден- Закуска . Свободно време за шопинг или тур до старата част на Манила - Интрамурос . Нощувка
4 Ден- Закуска . Трансфер. Полет за о. Бохол. Кацане в Бохол в 15:05ч. Посрещане от фирмата партьор. Трансфер. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

5 Ден- 11 Ден- Закуска. Свободно време за плаж, допълнителни екскурзии като посещение на Chocolate Hills , запознаване с най- малките маймунки в света , речен круйз по река Loboc , посещение на Honey Bee Farm или тур с лодка до Oslob да поплуваме с Whale Sharks/. Нощувка.

12 Ден- Закуска. Време за последен ранен плаж. Трансфер до летището на о. Бохол. Полет в 15:45ч за Манила. Кацане на летището за вътрешни полети в Манила в 17:15ч , трансфер до международното летище. Полет в 23:59ч за София през Доха.

13 Ден – Кацане в София в 10:55ч. Добре дошли!

Полетни детайли:

СОФИЯ 19:45- Доха 01:20
Доха 02:50- Манила 16:30
Манила 23:59- Доха 04:50
Доха 06:40- София 10:55

Хотели по програмата:

Манила: Селесте Бутик хотел или подобен
О. Бохол: Henann Resort Alona Beach 5*
Пакетната цена е на човек при двойно настаняване в евро и включва: / валидна при минимум 2 пътника/
*Самолетен билет : София – Доха – Манила- Доха – София;
*Самолетен билет: Манила- о. Бохол- Манила
*Включен багаж до 25 кг на вътрешните полети от Манила до о- Бохол и обратно:
*Летищни такси по всички полети
* Трансфер- двупосочен : Летище—Хотел в Манила – Летище
* Трансфер- двупосочен : Летище—Хотел на о. Бохол – Летище
* 2 нощувки в Манила на база изхранване: закуски
*10 нощувки на о. Бохол на база изхранване: закуски
*Застраховка медицински разноски за 15 000 евро.
*Водач от агенцията / при минимум 15 пътуващи/
Пакетната цена Не включва:
*Неупоменати в програмата услуги
* Допълнителни екскурзии
*Бакшиши
*Разходи от личен характер
*Застраховка „Отмяна на пътуване“/ по желание- може да се направи до 3 работни дни след направената резервация/ – между 1,5 % и 3% от цената на пътуването
Цените се препотвърждават в деня на направата на резервация!
Туристическата програма е организирана индивидуално и може да се промени датата на тръгване и продължителността на престоя според вашетите желания!
Офертата е по условия за Ранни Записвания, валидна до изчерпване на местата по промоцията!
Туроператорът си запазва правото на промяна при необходимост на часовете на полетите по програмата!
Пакетните цени са калкулирани на база най-ниските цени на самолетни билети. В случай, че не са налични места в необходимата класа за резервация на места по полетите, цената подлежи на препотвърждение или можете да изберете следваща дата на пътуване, за която има места. Цената би могла да бъде прекалкулирана и при съществена промяна на летищните такси по международните полети.
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спряма долара 1 USD = 1.73 лева . В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече %, туроператора си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена!
Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД ,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване.
Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ)

Тагове

Оферти - Филипините |  Оферти - Бохол |  Почивки - Филипините |  Почивки - Бохол |  Екзотична почивка 2024 - Филипините |  Екзотична почивка 2024 - Бохол

Избрани оферти