Следете най - изгодните оферти за пътуване тук!

FANARI HOTEL, Фанари, Гърция

ДЕЛ МОНДО-БГ
Oпитвайки се да откроем истинската Гърция, пътят ще ни отведе в най-автентичното и кътче - Тракия. Там, където Запада среща Изтока и природата е богата и благодатна. На мястото, където Орфей е омайвал с арфата си, а Димокрит е създал Теорията за атома. Точно тук улавяме истинското гръцко гостоприемсво, което тракийцит знаят как да предложат - с усмивка и работа.
Крайбрежният курорт Фанари омайва с безкрайните си плажни ивици, които са наградени със синьото знаме на ЕС. Тук всеки може да се наслади на изобилието и разнообразието от прясна риба през цялата година. А край уникалното езеро Вистонис, което се намира само на 2 км, може да наблюдавате разнообразието от птици целогодишно. Фанари се намира 30 км. от Комотини и на 30 км. от Ксанти. Най-близката аерогара е в Александрополис на 80 км.

Къде се намира: хотелът се намира само на 300 м от плажа и на 2 км от прочутото езеро Вистонис. А също и на 30 км от Комотини и Ксанти, където всеки може да отскочи за разходка и пазар.
Стаите: Построен е през 1987 г и последно отремонтиран през 2008г. Предлага 30 стаи и 2 апартамента, всички оборудвани с климатик, телевизия, хладилник, телефон, WC с баня и сешоар.
Ресторанти & Барове: основният ресторант предлага разнообразие от гръцка и европейска кухня. Хотелът разполага и с кафе-бар и нощен бар.
Дати и цена
Цената включва
Цените са в евро на човек/апартамент и включват: нощувка, закуска, курортна такса, туристическа застраховка.
* Доплащане за вечеря: 10 евро.
Цената не включва
транспорт
ЕКСКУРЗИЯ В ПЕЛОПОНЕС - ГЪРЦИЯ
510 лв.
ЕКСКУРЗИЯ В ПЕЛОПОНЕС - ГЪРЦИЯ
7 нощувки
Автобус
Комотини
Корфу за начинаещи - един от най-зелените гръцки острови
Почивка на остров Санторини - от всичко по много
Не се жени за момиче, докато не си пътувал с него