Начало / Почивки / Почивки - Ситония

Халкидики - Ситония, лято 2017, почивка ЗА ДВАМА в хотел Across Coral Blue

Номер на оферта

/

200807

Дати & цени

Цената включва

- транспорт с луксозен автобус по маршрута София - Халкидики - София
- 7 нощувки в хотел Across Coral Blue + закуска и вечеря
- екскурзоводско обслужване
- медицинска застраховка с покритие 10000 евро

Цената не включва

- екскурзии по желание
- разходи от личен характер
- отпътуване от Пловдив. Доплащане по 25 лв. на човек!

Програма на пътуването

Слънце, плаж, море, богата многовековна история и култура... Всичко това можете да откриете в Гърция! Програмата ни с автобус за Лято 2017 на Халкидики предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е с луксозен автобус по маршрут София - Халкидики - София. В цената е включено екскурзоводско обслужване.

Програма на пътуването:

Първи ден (събота): Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Касандра или Ситония в ранния следобед. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.

Втори ден (неделя) - Седми ден (събота): Закуска. Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия. Вечеря. Нощувка.

Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможно е тръгване от Пловдив - доплащане по 25 лв. на човек двупосочно.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Ситония |  Почивки - Гърция |  Почивки - Ситония |  Лято в чужбина - Гърция |  Лято в чужбина - Ситония

Избрани оферти