Начало / Почивки / Почивки - Занзибар

Януарско лято в Занзибар

Номер на оферта

/

211329

Дати & цени

Цената включва

v Самолетен билет София - Истанбул - Занзибар / Занзибар - Истанбул - София
v Кетъринг по време на полета
v Летищни такси
v Багаж 2 куфара по 30 кг. чекиран и 7-8 кг. ръчен
v Трансфер летище - хотел - летище в Занзибар
v 7 нощувки на база All inclusive Light в Занзибар в хотел по избор
v Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на турист
v Безплатен WiFi интернет на територията на комплекса
v Представител на агенцията по време на пътуването при събрани 15 пътуващи

Цената не включва

v Виза за Танзания - 50 щ.долара - заплаща се на летището, при пристигане (желателно е туристите да платят с карта - дебитна или кредитна, в краен случай с банкнота от 50 долара на цяло след 2006 г)
v Евентуална ваксинация за жълта треска - около 80 лв., 1 седмица преди отпътуване ( НЕ се изисква, ако не е посещавана страна с разпространение на жълта треска през последните 6 м. преди отпътуването)
v Лични разходи
v Екскурзии
v Сейф в хотела - около 5 щ.д.
v Застраховка отмяна на пътуване, по желание - около 3% от стойността. При желание се подписва при сключване на договора.
v Държавна такса инфраструктура: по 1 USD на ден на човек (заплаща се задължително на рецепция преди напускане)

Програма на пътуването

Януарско лято в Занзибар, 15-23.01.2018 г.
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


9 дни/ 7 нощувки
Цена от: 2157,00 лв.

Африка е за новаторите, Африка е за откривателите, Африка е за тези, които налагат модата и не за тези, които я следват.
Африка е за изследователите на нови светове и за тези, които са готови да понесат последствията на откривателството.
Африка е дивачка, която не се оставя да бъде опитомена. Африка нахлува в сърцето и се разполага завинаги там – като господарка, не като робиня! Африка е просто ЧИСТА Любов – мълниеносна, луда и споделена!

А Занзибар е оня райски кът, на няколко хвърлея източно от Танзания сред Индийския океан, който е начело на световните туристически трендове. За последната година има 100% ръст на увеличение. Магнит за туристите са белите плажове, кораловите рифове и кристално чистите води, изпъстрени с традиционните лодки „доу” и усещането за незасегнатост от цивилизацията.

Ден 1-ви – Отпътуване за Занзибар
Сборен пункт на летище София Терминал 2 два часа преди полета. Регистрация за полета и отпътуване за Истанбул с полет на Турски авиолинии по маршрут София-Истанбул-Занзибар. Пристигане в Истанбул. Престой на летището и свободно време. Отпътуване за Занзибар по разписание.
Ден 2-ри –Пристигане в Занзибар
Пристигане в Занзибар. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Изхранване на база All inclusive Light. Нощувка.
Ден-3-ти до 8-ми – Занзибар
Свободно време или екскурзия по желание срещу допълнително заплащане. Изхранване на база All inclusive Light. Нощувка.
Ден 9-ми – Отпътуване за София
Освобождаване на стаите и ранен трансфер до летището. Отпътуване от Занзибар за Истанбул с полет на Турски авиолонии. Пристигане в Истанбул. Престой на летището и свободно време. Отпътуване от Истанбул с полет на Турски авиолинии за София. Пристигане в София Терминал 2.
Край на програмата.

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Депозит при резервация:
1000 лв. - при настаняване в хотел 3*
1100 лв. - при настаняване в хотел 4*
v Доплащане: до 35 дни преди отпътуване
v Забележки: Настаняването на база All Inclusive Light включва изхранване на база закуска, обяд и вечеря с включени леки междинни закуски и напитки: вино (южноафриканско червено и бяло), наливна местна бира, безалкохолни, вода, коктейли, топли напитки.
v Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването с водач: 15
v Срок за уведомление при недостатъчен брой туристи за осъществяване на пътуването : 20 дни преди датата на отпътуване.
v Туроператорът не носи отговорност в следните случаи:
при промяна цената на визата за Танзания
при промяна на разписанието на самолета и/или закъснение на полетите.
ако към турист бъде отправено изисване за имунизация срещу жълта треска при пристигане на о.Занзибар ( при посещение на страна с жълта треска през предишните 6 месеца от влизане в Занзибар)
при кражби на лични вещи, пари и документи на туристите, както по време на пътуването, така и в хотела по време на престоя
v Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 19.04.2017 г. застрахователна полица № 17 100 1315 0000597824, валидна за периода от 20.04.2017 г. до 19.04.2018 г.
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Занзибар |  Оферти - Занзибар |  Почивки - Занзибар |  Почивки - Занзибар |  Екзотична почивка 2024 - Занзибар |  Екзотична почивка 2024 - Занзибар

Избрани оферти