Начало / Почивки / Почивки - Коста Брава

Пролетна ваканция в Коста Брава - с Барселона, 30.03-06.04.19

Номер на оферта

/

205042

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет за директен полет на авиокомпания Ryan Air
- Летищни такси
- 7 нощувки на база обогатен пълен пансион на блок маса (закуска, обяд и вечеря + вино и минерална вода за обяд и вечеря) в хотел 4*
- Панорамен автобусен тур на Барселона по описание по-долу
- Трансфер летище - хотел – летище с шатъл
- Застраховка "Медицински разходи и злополука" с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR

Цената не включва

- багаж (куфар до 20 кг - 100 лева в двете посоки)
- туристическа такса престой в района на Барселона: около 1 EUR на ден (заплаща се индивидуално от туристите на рецепцията на хотела)
- разходи от личен характер

Програма на пътуването

Дати: 30.03-06.04.2019г.

Програма
1 ДЕН - Сборен пунк на лещите София в 04:30 ч. Отпътуване от летище София, терминал2 в 06:30 ч.. Пристигане в Барселона в 08:35 ч. Трансфер до Коста Брава с шатъл. Настаняване. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.

2 -7 ДЕН - Закуска. Свободно време или туристическа програма по желание. Обяд. Вечеря. Нощувка. В един от дните - Панорамен тур на Барселона с автобус, включен в цената. Турът се провежда в ден сряда /възможна е промяна според сезонното разписание/. Целодневна екскурзия до Барселона /на български език при мин. 15 човека/: две от най–известните къщи на модерниста Антонио Гауди „Каза Байо” и „Ла Педрера”; катедралата “Саграда Фамилия” – шедьовъра на архитекта Гауди; площад “Испания”; Националния дворец – днес Музей на каталунското изкуство; “Олимпийския пръстен” със съоръжения, построени в чест на Олимпийските игри през 1992 г.; Олимпийското градче; хълмът “Монтджуик” с многобройните паркове, художествени галерии и заведения за развлечение; площад “Колумб” с паметника на великия откривател. Обяд (сух пакет). Свободно време за разходка около площад “Каталуния”, пешеходната улица Las Ramblas и Готическия квартал – старата част на Барселона с криволичещи тесни улички и средновековни сгради. Тук се издигат “Св. Еулалия” – официалната катедрала на града, Кметството на Барселона и Женералитата.

8 ДЕН - Закуска. Свободно време. Обяд. Трансфер с шатъл до летище Барселона за полет до България - около 15:00. Отпътуване за София в 18:30 ч. Пристигане на летище София, Т2 в 22:20 ч.
Край на програмата.

Цени:

- Възрастен в двойна стая - 1065 лв.
- Трети възрастен в дв. стая - 1007 лв.
- Дете 2-11.99 г. с двама възр. - 871 лв.
- Единично настаняване - 1298 лв.


При резервация се внася депозит в размер на 400 лева на човек. Доплащане - 30 дни преди отпътуване.

РАЗПИСАНИЕ:
София T2- Барселона 06:30 - 08:35
Барселона - София T2 18:30 - 22:20

Забележка: Турооператорът не носи отговорност при промяна на разписанието на превозвачите и/или закъснение на полетите.

Примерни хотели :

Хотелът се потвърждава до 48 часа след направената резервация

Mercury 4*

Един от водещите хотели на крайбрежната зона на Коста Брава в Санта Сузана. Разположен почти на самия морски бряг, с прекрасен плаж и забележителна панорама. В непосредствена близост до автобус и ж.п. спирка – само на 55мин. От Плаца Каталуния в сърцето на Барселона.

В стаите : климатик, сат. тв., телефон, баня, балкон

В хотела : ресторант, лоби – бар, тв салон, дискотека, вечерна анимация, два открити басейна.

Tropic park 4*

Модерният четиризвезден хотел е разположен на крайбрежната алея в курортната част на Малграт де Мар. Разполага с 200 стаи с изглед към морето, басейна или курортната зона Малгрет де Мар.

В стаите: централен климатик, сателитна телевизия, радио, сейф (срещу заплащане), минибар (срещу заплащане), собствен санитарен възел и балкон.

В хотела: 4 басейна (2 външни, 1 вътрешен и 1 детски), тераса, солариум, сауна, детски клуб, тенис на маса, билрярд, зала за игри, снек-бар, Wi-fi интернет.

H Top Calella Palace 4*

Модерен хотел на 300 метра от плажа Калея в Коста Марезме, Каталуния, на 20 км от оживения град Лорет де Мар и на 1 час с влак от Барселона.

В стаите : климатик, балкон, сателитна телевизия, баня, сешоар, сейф, телефон.

В хотела : закрит и открит плувни басейни, сауна, фитнес, хидромасажна вана и слънчева тераса на покрива, ресторант, детски клуб, видео - клуб. Вечерно време се организират забавни програми с музика на живо.

H Top Royal Beach 4*

В района Lloret De Mar на 100 м от плажа "Platja de Fenals", на 10 мин пеша от центъра на курорта.

В стаите : климатик, балкон, сателитна телевизия, баня, сешоар, сейф, телефон, интернет срещу заплащане.

В хотела : открити плувни басейни - детски и за възрастни, сауна, фитнес, солариум и хидромасажна вана на слънчевата тераса на покрива, ресторант, детски клуб, видео - клуб. Вечерно време се организират забавни програми с музика на живо.

ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА ХОТЕЛ:
Доплащане за Royal Sun 4* или Pineda Palace - 6 лева на ден на човек

Доплащане за Amaika 4+* - 10 лева на ден на човек

Необходими документи:

- Mеждународен паспорт / лична карта с валидност минимум 6 месеца от датата на връшане.
- За деца до 18 години, пътуващи с един или без родители, нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители!

Пътуването е без изискване за задължителни имунизации!

Вид използвани транспорти: Самолет, автобус

Изисквания и срокове за анулации и неустойки:

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 2 туристи.

Водач от Бълагрия се осигурява при 15 записани туристи

Няма изискване за задължително или препоръчително ваксиниране за влизане в страната.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

• До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
• От 59 работни дни до 30 дни – размера на депозита
• От 29 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Испания.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: фирмата предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Допълнителна информация

Цените са промоционални за Ранни записвания до 18.02.2019г.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста Брава |  Почивки - Испания |  Почивки - Коста Брава |  Пролет 2024 - Испания |  Пролет 2024 - Коста Брава

Избрани оферти