Начало / Почивки / Почивки - Малага

КОСТА ДЕ ЛА ЛУЗ и ПОРТУГАЛИЯ - промо цена за органичен брой места

Номер на оферта

/

223105

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Малага – София с директен полет;
Летищни такси;
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
7 нощувки на база закуска, обяд и вечеря в хотел Gran Hotel Del Coto 4*, Superior;
Трансфер летище – хотел – летище;
Панорамна обиколка на Малага;
Wi-Fi в общите части на хотела;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Севиля – 108 лева /54 лева за дете до 11,99г.
Целодневна екскурзия до Херес – 118 лева /59 лева за дете до 11,99г.
Целодневна екскурзия до Ронда – 78 лева /39 лева за дете до 11,99г.
Целодневна екскурзия до Евора –118 лева /59 лева за дете до 11,99г.
Целодневна екскурзия до Фарo -118 лева /59 лева за дете до 11,99г.
Пакет от 3 екскурзии – Ронда. Херес, Евора – 299 лева/ 150 лева за дете до 11,99 г.
Пакет от 4-ри ексурзии – Севиля, Хересе, Евора и Фаро – 440 лева / 220 лева за дете до 11,99 г.
Пакет от 5 екскурзии – Ронда, Севиля, Хересе, Евора и Фаро – 510 лева / 255 лева за дете до 11,99 г.
Общинска такса – определя се от общината и се заплаща на място – 1,00 евро на човек на вечер към 02.02.2017;
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.;
Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗАД „Алианц“.
Резервации:

Програма на пътуването

============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


============================================================

Полетно разписание: (Пролет)

Превозвач: Bulgaria Air (часовете подлежат на препотвърждение)

СофияМалага 17:20 – 20:20

МалагаСофия 21:50 – 02:20

ПРОГРАМА

ДЕН-1

Среща на Летище София. Директен полет до Малага.

Трансфер до хотела. Настаняване. Информационна среща с Вашия представител в хотела.

Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2

Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:

Целодневна екскурзия до Севиля.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:

Целодневна екскурзия до Ронда.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание:

Целодневна екскурзия до Херес.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

Целоднвена екскурзия до Евора.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ДЕН-6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

Целодневна екскурзия до Фаро.
Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка.

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-8 / вторник

Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Малага. Трансфер до Летище Малага за полет към България.

GRAN HOTEL DEL COTO 4*

https://www.granhoteldelcoto.com/

Местоположение

Gran Hotel Del Coto 4* е разположен до Национален парк Do?ana на плажа Matalascanas Almonte. Може да се насладите на гледка море. Намира се на 4 минути пеша до плажа.

Хотелът

Разполага с 2 басейна, които предлагат гледка към морето. Първият е огромен, правоъгълен басейн със слънчева тераса, подходящ за възрастни, както и малък, плитък, кръгъл басейн за деца с 2 водни атракции. И двата са заобиколени от тревна площ, шезлонги, а плажа е на малко пешеходно разстояние. Това е най-доброто място за почивка.

Стаите

Хотелът разполага с 466 ремонтирани стаи,климатизирани, модерно обзаведени и с възможност за настаняване на 6 души. Стаите са в светли и приветливи цветове, предлагат гледка към морето или парка Donana. Хотелът има апартаменти, стаи със свързващи врати и стаи за хора със затруднена подвижност:

Всяка стая разполага с:

Телевизор
Мини бар
Баня с принадлежности
Сейф
Телефон
Wi-fi в целия хотел
Ресторант

Тук ще имате възможност да опитате Андалусийска кухня и да погалите небцето си. Топъл и студен бюфет е на разположение с готварско шоу за закуска, обяд и вечеря. Има специално меню за гости с проблеми с храносмилателната система.

Услуги

Фитнес
Магазин за сувенири
Анимация
Паркинг

Панорамна обиколка на Малага

Включена в цената

Малага се намира на брега на Средиземно море, част от Коста дел Сол, заобиколена от планини. Малага е известна като родното място на художника Пабло Пикасо. Градът възниква през Х век пр.н.е., основан от финикийци под името Малака. Предполага се, че това име произлиза от финикийската дума за сол, тъй като около пристанището се осолявало риба. Седем века по-късно римляните завладяват града заедно с останалите испански владения на Картаген. През VIII век, Испания е завладяна от маврите и Малага се превръща във важен търговски център. По това време градът е бил в границите на халифата на Кордоба. През 1487 г. градът е завзет от кастилските войски и с това се слага край на мюсюлманското присъствие. По време на гражданската война през 1936 г. градът е бомбардиран от италианските войски и привържениците на Франко. След 1960 г. Малага се превръща в голям туристически център. Панорамна обиколка на Малага: Разглеждане на родната къща на Пабло Пикасо, Катедралата на Малага, крепоста Кастило де Гибралфаро и Алкасаба.

Целодневна екскурзия до Севиля – Перлата на Испания

108 лева за възрастен/ 54 лева за дете до 11.99 г.

Наричат Севиля перлата на Испания. Град, съчетаващ в себе си минало и настояще. Севиля е четвъртият по големина град в Испания и столицата на Андалусия. Тук живеят над 700 000 души. Тук времето е спряло. По улиците още можете да видите хора в традиционни носии, а някои от сградите, облицовани с фаянс, са сред най-красивите в Европа. След пристигане в Севиля: Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Площад Испания и паркът Мария Луиса. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала на Севиля. Катедралата е най-голямата готическа катедрала в света. Построена е през XV век. с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за разходки и обяд. Следобед отпътуване за хотела.

Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за Катедралата на Севиля

Целодневна екскурзия до Ронда

78 лева за възрастен/ 39 лева за дете до 11.99 г.

Град Ронда е разположен в провинция Малага и е част от автономната област Андалусия. Градът се слави най-вече със своето живописно разположение покрай каньона Ел Тахо, който се пресича от река Гуадалевин. Спиращите дъха гледки са това, което привлича хиляди туристи всяка година в това малко испанско градче. Макар и малко по размери, градчето Ронда се слави с много неща. На първо място трябва да се отбележи, че градът се счита за люлка на бикоборството в Испания. Тук е била издигната първата арена за борба с бикове през 18-ти век. Пред самата арена може да бъде видяна статуята на Педро Ромеро, считан за родоначалник на модерното бикоборство, при което тореадорът се изправя срещу бика, стоейки на земята, а не както е било в началото- възседнал кон. В Ронда има и Музей на тореадорството. Ронда е известна като мястото, където е изработена известната в Испания шест-струнна китара. Този вид китара се счита за най-важният музикален инструмент за фламенко музика. Разглеждане на първата арена за борба, старата част на града наречена Сан Франциако, Ла Сиедад и съвременната част на града Ел Меркадийо. Свободно време за разходки. Отпътуване за хотела.

Цената включва: двупосочен трансфер и екскурзоводско обслужване

Целодневна екскурзия до Херес

118 лева за възрастен/ 59 лева за дете до 11.99 г.

В южната част на Испания, на по-малко от 15 км от Атлантика, в автономната област Андалусия, има едно място, където животът кипи, а вино, фламенко, коне и бикове са характерните черти на собственото му лице. Херес де ла Фронтера – люлка на винарската промишленост – световноизвестен със своя херес. Уникалните характеристики на района са добра база за развитието му, а пистата Херес, на която се провеждат кръгове от световния шампионат по мотоциклетизъм MotoGP привлича хиляди посетители всяка година. Но това не изчерпва всичко онова, което може да се види в Херес де ла Фронтера.

Впечатляващият стар Алкасар, съседният дворец Вилявисенсия, катедралата с внушителна архитектура в ренесансов и бароков стил. Точно в 12 часа 302 италиански, австрийски, френски и английски часовника от XVII-XIX век забиват стрелките си едновременно като по заповед. Това не е мит, това може да бъде видяно в часовниковия музей Мусео де Релохес. Ограден от красиви и китни градини, даряващо неповторимо спокойствие, той е приютен от прекрасния Паласио Аталая.

За чаровният облик на Херес де ла Фронтера се грижат доста барокови къщи и интересни стари църкви. Един от символите на града – биковете, са достойно почетени в Мусео Таурино – музеят на биковете. Нежният напев на камбаните на църквата Сан Мигел, уханието на цъфналите рози и мелодичната песен на сладкопойният славей няма как да не омагьосат и да подсилят зародилото се, още преди човек да е напуснал Херес де ла Фронтера, желание да се върне тук отново.

Цената включва: двупосочен трансфер и екскурзоводско обслужване

Целодневна екскурзия до Евора (Португалия)

118 лева за възрастен/ 59 лева за дете до 11.99 г.

Разположен върху ниска хълмиста местност, Евора е перла в историческата съкровищница на Португалия и отличен пример за архитектурата на португалския златен век. Този град-музей се намира в близост с границата с Испания, в южната част на страната и принадлежи към областта Алентежу. Град Евора е най-добре запазения паметник на португалския „Златен век“. В рамките на стария град могат да се видят около 4000 интересни паметници от различни исторически епохи – църкви, дворци, порти и площади. Затова е и обявен от ЮНЕСКО за паметник на Световното културно наследство. Историята на Евора започва отпреди 2 хиляди години. Римляните наричали тукашното селище Либералитис Юлия. Запазени са част от стени на помещения на това селище. А руините на монументалния императорски храм на Диана претендират за най-добре запазената римска сграда в Португалия. Четиринадесетте коринтски гранитни колони на храма и техните капители от ещремузки мрамор, са запазени в учудващо добро състояние. По-късно Евора попада под властта на вестготите, а през 715 г. е завладяна от маврите. През 12 век, градът става един от най-оживените португалски градове, благодарение на християнския рицар Жералдо Семповар, който го освобождава. Кралският двор често пребивава тук и Евора става свидетел на много кралски сватби.

Цената включва: двупосочен трансфер и екскурзоводско обслужване

Целодневна екскурзия до Фаро (Португалия)

118 лева за възрастен/ 59 лева за дете до 11.99 г.

Фаро е уютен португалски град, разположен в центъра на южното крайбрежие на Алгарве и отправна точка за пътуване до различните части на областта. Фаро е град с богато историческо минало. Познат под името Осоноба още преди римляните, Фаро е бил най-важното селище в Южна Португалия. Той е значително развит през 8 век, когато тук господстват маврите. Фаро е включен в границите на Португалия през 1249 г., а е обявен за главен град на област Алгарве през началото на 19 век. Има привлекателен исторически център, ограден с крепостна стена. Входът към стария град е една монументална арка от 1812 г. Интересни са правителствените сгради от 19 век. Но най-голямата забележителност е катедралата от 1215 година. След голямото земетресение от 1755 г., само камбанарията и главният вход са се запазили в оригиналния си вид. Красивите пана от плочки азулежу и бароковия ретабъл на олтара също са запазени в реставрираната част на църквата. От върха на камбанарията, гледката към града и островите, е приказна. В двора на църквата има странна гробница, построена от черепи и кости. Впечатляващи са укрепленията, построени през 9 в. от арабския владетел Бен Бекр, разположени на срещуположната на входа страна на Вътрешния град. Старият арабски квартал с много магазинчета, от които човек може да си хареса нещо за спомен, е една атракция за Стария град.

Цената включва: двупосочен трансфер и екскурзоводско обслужване

============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


============================================================

Допълнителна информация

1-во/ 2-ро дете до 11,99г. - 895лв.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Малага |  Почивки - Испания |  Почивки - Малага |  Майски празници - Испания |  Майски празници - Малага

Избрани оферти