Начало / Почивки / Почивки - Сан Хосе

КОСТА РИКА - тропически Рай!

Номер на оферта

/

226807

Дати & цени

Цената включва

полет Франкфурт – Сан Хосе - Франкфурт;
трансфер Летище - Хотел - Летище в град Сан Хосе;
7 нощувки със закуски в град Сан Хосе в хотел Holiday inn Aurola 5 * или подобен;
панорамна екскурзия на град Сан Хосе и посещение на Есказу Мулти Плаза;
целодневна екскурзия до вулкан Аренал и термалните извори на Las Lagos Spa & Resort с включен обяд и вечеря;
екскурзия до плажа в Manuel Antonio;
екскурзия до Национален парк „Braulio Carrilo”, разходка с лодка по река Sarapiquiи обяд в Bamboo Resort &Спа;
екскурзия до Land Ecolodge;
обслужване на място от фирмата партньор на английски език / възможност за обслужване на български при група от минимум 6 човека/;
Медицинска застраховка с общо покритие 10 000 евро към ЗАД „Армеец“.

Цената не включва

разходи от личен характер;
доплащане за медицинска застраховка "Травъл асистант" за лица над 65г.;
възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма;
самолетен билет София-Фракфурт-София.
междинна нощувка в града на отпътуване преди чартърния полет в случай, че е необходима такава. допълнителни екскурзии, храни, напитки, които не са споменати в пакета.

ЕКСКУРЗИИ С ДОПЛАЩАНЕ:
Екскурзия до вулкана Иразу – 82 евро
Екскурзия до остров Тортуга – 103 евро

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници;
програмата е индивидуална.
Не е предвиден водач от ТО
цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската Economy класа;
пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка;
пакетната цена може да се преизчисли за пътуване в Business класа;
плащането е в лева - в брой или по банков път;
пакетната цена може да се преизчисли за настаняване в единична стая.

Информация за полетите:
Полети: LH 518 20SEP FRA 1 SJO 13:45 – 17:55 LH 519 27SEP SJO FRA 1 19:50 – 15:10(+1)

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
депозит 50% от сумата при резервация;
доплащане 31 дни преди датата на пътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
за лица над 18 год. - валиден задграничен паспорт;
за лица под 18 год. - валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители. Ако детето пътува с единия или без родители - нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната.

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Цена на човек в двойна стая: 1378 лв.



ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН: /20.09.18 г./
Полет от Франкфурт в 13:45 ч. Пристигане на летището в град Сан Хосе в 17:55 ч., посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Сан Хосе.

ВТОРИ ДЕН: /21.09.18 г./
Закуска в хотела. Този ден ще се отправим към северната част на страната, където е впечатляващият вулкан Аренал. По пътя ще посетим стария град Сарчи, известен със съхранената си до ден днешен занаятчийска изработка на карета. Минаваме през Сан Карлос, специализиран в областта на земеделието и отглеждане на добитък. По-нататък пътят ни преминава през тропическа джунгла, където можем да видим животинското и растително многообразие на горите на Коста Рика. Пристигане в Лагос СПА Ресорт, където можем да се насладим на натуралните басейни с термална вода, на СПА центъра с изглед към джунглата и да посетим ферма за крокодили. Обядът ще ни бъде сервиран в 100% органичен ресторант, а вечерята ще бъде на фона на фойерверките на активния вулкан Аренал. След вечеря, връщане към Сан Хосе. Нощувка в Сан Хосе.
Препоръчваме бански, кърпи, сандали, слънцезащитeн крем**

ТРЕТИ ДЕН: /22.09.18 г./
Закуска в хотела. Тръгване към Национален парк „Manuel Antonio”. Известен като един от най-красивите в страната, паркът предлага комбинация от райски девствен плаж с коралови рифове, граничещи с буйната растителност и природните прелести на тропическите гори. Тук гмуркането и сърфът са много популярни. На път за парка ще пътуваме на юг от брега и ще се насладим на невероятните гледки на крайбрежието и на морската фауна, типична за Коста Рика. Ще минем покрай живописни села по крайбрежието на Тихия океан, докато стигнем до Националния парк. В него ще можем да се насладим на плажовете и да се разходим по пътеките на парка, за да се порадваме на изобилието на флората и фауната на това специално място. Ще видим различни видове маймуни, птици, игуани и много други. Маршрутът граничи с катедралата „Пойнт”, където гледката към парка и морето е грандиозна. Също така ще се насладим на вкусен обяд в предната част на плажа, а в следобедните часове ще се върнем в хотела. Нощувка в Сан Хосе.
Препоръчваме бански, кърпи, сандали, слънцезащитeн крем**

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: /23.09.18 г./
Закуска в хотела. Предвижда се панорамна обиколка на столицата Сан Хосе, която ще ни потопи в историческото и културното богатство на Коста Рика. Това е отлична възможност да се разходим и да опознаем всички негови забележителности като Народния театър, площад „Демокрация”, Националния стадион и т. н. Ще посетим и площада на занаятите, както и Есказу Мулти Плаза, където ще можем да пазаруваме. Нощувка в Сан Хосе.

ПЕТИ ДЕН: /24.09.18 г./
Закуска в хотела. Тръгваме към Националния парк „Браулио Карильо”. Обиколката започва с изкачване до централната вулканична планинска верига, където можем да видим красиви водопади и вечнозелени гори, които характеризират този парк, и ще стигнем до Карибските равнини. Пътят до там е заобиколен от тропически гори и бананови насаждения. По-късно ще се отправим към река Сарапики, където ще направим пътуване с лодка, за да видим фауната, типична за карибските зони. Свободната част от деня ще прекараме в хотел Bamboo Resort&spa с включен обяд. В следобедните часове кафе и след това обратно към хотела.

ШЕСТИ ДЕН: /25.09.18 г./
Закуска в хотела. След което тръгваме към един от най-големите екологични паркове в Централна Америка за екстремни спортове „Канопи Сан Лорензо”, за да прекараме един от най-вълнуващите дни в живота си. „Канопи Сан Лорензо” се намира в сърцето на тропическата джунгла, заобиколен от мъгливи гори, където ще можем да се разходим или да пояздим, а пък за най-смелите се предлага спускане в продължение на 750 метра, завързани само с един кабел или спускане от дърво на дърво, на 25 платформи, а може и рафтинг клас 3 по реката, която опасва целия парк. Обядът е в 100% вегетариански ресторант, където ще дегустираме една много изискана международна кухня. В късния следобед, връщане към Сан Хосе. Нощувка в Сан Хосе.
Zipline, Rafting, AdventureCables и Superman са опционални с допълнително заплащане

СЕДМИ ДЕН: /26.09.18 г./
Закуска в хотела. Свободен ден или можете да вземете екскурзия по желание. Нощувка в Сан Хосе.

ОСМИ ДЕН: /27.09.18 г./
Закуска в хотела. Трансфер до Международното летище на град Сан Хосе в 19:50 ч. за качване на борда на самолет за обратния полет.

ДЕВЕТИ ДЕН: /28.09.18 г./
Пристигане на летището във Франкфурт в 15:10 ч.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Коста Рика |  Оферти - Сан Хосе |  Почивки - Коста Рика |  Почивки - Сан Хосе |  Екзотична почивка 2024 - Коста Рика |  Екзотична почивка 2024 - Сан Хосе

Избрани оферти