Начало / Почивки / Почивки - Краби

КРАБИ – приказка за морето …

Номер на оферта

/

204402

Дати & цени

Програма на пътуването

9 дни / 7 нощувки

Краби е може би най-прекрасната провинция в цял Тайланд, която има най-красивите гледки, фини бели пясъчни плажове простиращи се с километри, джунгли и над 200 острова пръснати точно пред брега. Перфектната дестинация за тези, които търсят спокойна почивка сред зашеметяващи пейзажи както във вътрешността, така и в морето – варовикови скали, пещери, водопади и екзотични диви животни. Краби предлага голям избор от природни богатства и развлечения за цялото семейство. Опознайте островите, гмурнете се в пъстрия тропически свят с уникални водни цветове или катерете гигантски скали!

Anyavee Tubkaek Beach Resort **** www.anyaveetubkaekbeachresort.com

Разположен край плажа Tubkaek, комплексът Anyavee Beach предлага стаи и вили с изглед към залива Ao Nang и разполага с плувен басейн и ресторант на брега на морето. Стаите в комплекса са обзаведени в модерен азиатски дизайн, LCD телевизор, машина за кафе/чай, мини бар и голяма баня със сешоар. Гостите могат да се освежат в басейна, който е свързан с детски басейн. За да се отпуснете, на разположение са и масажни услуги. Anyavee Tubkaek Beach е на 40 минути с кола от летището. Полудневни и еднодневни турове могат да се организират в комплекса, както и коли под наем. Предлага се и безплатен частен паркинг.

Superior Room - € 845

Deluxe Sea View Room - € 940

Deluxe Room With Jacuzzi - € 995



The Elements Beach Resort ****/* www.theelementsresort.com

Разположен на красив плаж хотелът излъчва великолепно очарование. Елементите на природата – земя, огън, вятър и вода – са вплетени в архитектурния му дизайн. Пейзажът с редки тропически цветя и изобилие от декорации създават настройка за релаксиращо бягство в комфортна атмосфера. Ще Ви посрещне обслужване от световна класа, тайландско превъзходно гостоприемство и отлични удобства – 65 напълно оборудвани стаи, гурме ресторант, както и пълни спа и фитнес съоръжения разположени в хармония с природата. Намира се само на 37 км от летището.

Superior Room - € 975

Deluxe Room - € 1015

Premier Pool Access - € 1160



Dusit Thani Beach Resort ***** www.dusit.com

Разположен на дискретно място в уединена местност, само на няколко крачки от девствения бял пясък на плажа Klong Muong, се намира хотелски комплекс Dusit Thani Krabi Beach Resort. Разположен в екзотичния пейзаж на провинция Краби, хотелът се намира само на няколко крачки от красивите скални образувания, буйни гори, водопади и пещери. Предлага голям открит басейн, заобиколен от тропическа градина, дневен СПА център и денонощна фитнес зала, класове по аеробика, тенис кортове, център за водни спортове, консиерж бюро и безплатен Wi-Fi в общите части.The Deck сервира международни и тайландски ястия сред прохладния бриз на фона на океана. Ресторант Mangosteen предлага интернационална кухня на шведска маса, а в открития салон Martini се организират развлечения на живо.

Deluxe Room - € 1115

Deluxe Seafront Room - € 1245



Цената е на човек в двойна стая, в евро и включва:

-Самолетни билети София–Доха-Краби-Доха-София с Qatar Airways;
-Летищни такси;
-Трансфери летище – хотел – летище;
-7 нощувки със закуски;
-Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.


Цената не включва:

-Тайландска Виза (полага се на летището в Тайланд) - € 30
-Лични разходи


Важно: Всички цени са промоционални и валидни до изчерпване на местата. Всички цени се потвърждават в момента на резервация. Освен горе посочените хотели, можем да предложим и много други.

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Краби |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Краби |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Краби

Избрани оферти