Начало / Почивки / Почивки - Краби

Краби Промоция !! ТОП оферта

Номер на оферта

/

228790

Дати & цени

Цената включва

Цените са на човек в двойна стая, в евро и включват:
• Самолетни билети София–Доха-Краби-Доха-София с Qatar Airways;
• Летищни такси;
• Трансфери летище – хотел – летище в Краби;
• 7 нощувки със закуски;
• Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цената не включва

• Тайландска Виза (издава се в София) - експресна € 35
• Лични разходи

Програма на пътуването

Промоция до 16 януари 2019!!!
Пътуване до 10 декември 2019!!!

Индивидуално пътуване по Ваши дати БЕЗ група и водач от България. За конкретна дата и цена, моля, изпратете запитване.

*****************************************************

КРАБИ
Любов от пръв поглед

Краби е може би най-прекрасната провинция в цял Тайланд, която има най-красивите гледки, фини бели пясъчни плажове простиращи се с километри, джунгли и над 200 острова пръснати точно пред брега. Перфектната дестинация за тези, които търсят спокойна почивка сред зашеметяващи пейзажи както във вътрешността, така и в морето – варовикови скали, пещери, водопади и екзотични диви животни. Краби предлага голям избор от природни богатства и развлечения за цялото семейство. Опознайте островите, гмурнете се в пъстрия тропически свят с уникални водни цветове или катерете гигантски скали!

ХОТЕЛИ и ЦЕНИ

THE PELICAN RESIDENCE & SUITE KRABI **** - http://thepelicankrabi.com/

Pelican Bay Residence & Suites Krabi предлага просторни апартаменти и открит басейн. Намира се на 20 метра от плажа и плажен клуб. Безплатен WiFi се предлага в целия хотел. Комфортните апартаменти разполагат с отделна всекидневна, спалня и килер, напълно обзаведени с климатик, телевизор с плосък екран, диван и изглед към морето или басейна. Те разполагат със самостоятелен плувен басейн или голяма тераса. Душ или вана могат да се намерят в самостоятелната баня. В хотел има детски басейн, фитнес център и бюро за туристически обиколки, където могат да се организират екскурзии. Има и помещение за съхранение на багаж, 24-часова охрана и 24-часова рецепция. На място има безплатен частен паркинг. Гостите могат да поръчат ястия от ресторант Globe на място или да се отправят към бара и ресторанта The Nest Beach за напитки. Хотелът се намира на 12 километра от Ао Нанг и на 30 минути с кола от град Краби. Международното летище е на 40 минути път с кола.

Deluxe Suite - € 1030

*****************************************************

HULA HULA RESORT AONANG BEACH **** - www.hulahulaaonang.com

Хотелът се намира на спокоен хълм с изглед към Андаманско море и разполага с 4 открити басейна, тайландски център за изкуства и занаяти на място и безплатен WiFi. До Ао Нанг и плажа Nopparat се стига за 3 минути с безплатния трансферен автобус на комплекса или за 12 минути пеша. Хотелът посреща всички свои гости със екзотични плодове и тропическа напитка. Тук можете да се любувате на изглед към ананасовите полета зад комплекса. Интериорът впечатлява с тропически цветове, мебели от дърво и тематични декоративни възглавнички с шарка на ананаси. В стаите има плоскоекранен телевизор, минибар и електрическа кана, самостоятелна баня с чехли и безплатни тоалетни принадлежности, балкон / тераса с директен достъп до басейна. Акцент в обзавеждането са уникалните произведения на изкуството, дело на местни художници от Краби. Има също масажни процедури, ресторант с тайландски ястия, туристическо бюро и денонощна рецепция.

Deluxe Room Garden View - € 849

*****************************************************

THAI VILLAGE RESORT **** - www.krabithaivillage.com

Комплекс Krabi Thai Village предлага 3 открити басейна, традиционна тайландска архитектура, СПА център и 4 заведения за хранене и се намира на 10 минути пеша от плажа Ао Нанг. В лобито е осигурен безплатен Wi-Fi. Климатизираните стаи имат дървен под, мебели в тайландски стил и малък кът за сядане. Оборудвани са с телевизор с кабелни канали, сейф и удобства за приготвяне на кафе и чай. Всяка включва собствена баня с вана и отделен душ. Гостите могат да се отпуснат на шезлонгите или да тренират във фитнес центъра. Комплексът предлага транспорт с лимузина и перални услуги. Осигурен е и румсървис. Закуската се поднася в ресторант Greenary, а ресторант Rotissary предлага тайландски ястия и гледка към залива Нопарат Тара. Бар Pavilion край басейна и бар Cat"s Eye сервират разнообразни напитки. Комплекс Krabi Thai Village е на 10 минути пеша от магазините и ресторантите в град Ао Нанг.

Deluxe Room - € 859

*****************************************************

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & SPA ***** - www.accorhotels.com

Френски лукс и местна кухня в най-вълнуващия град в Тайланд. Луксозният курорт в Краби предлага 276 стилно обзаведени стаи и суити, разположени в красива тропическа градина. Гостите на хотела имат на разположение най-големия лагунен плувен басейн в Краби, спа, ресторанти, предлагащи тайландска, италианска и индийска кухня, както и луксозни обиколки с моторни лодки до близките острови. Също така можете да поглезите децата си със забавни дейности и детски ястия с пакет MyKids. В близост до Ao Nang, Phi Phi и остров Джеймс Бонд, Sofitel Krabi е перфектният избор за семейни почивки и романтична идилия. Разположен на 814 километра от Банкок, Краби е една от най-привлекателните и вълнуващи дестинации в Тайланд. Гмурнете се в кристално чистите води на Андаманско море, насладете се на прясно уловена кухня и пазарувайте от местните пазари.

Superior Room - € 1169

*****************************************************
Примерни полети (възможни са и други дати на запитване):

12 март София-Доха 12:25- 18:15
12 март Доха-Краби 19:05- 06:10+1 (кацате на 13 март)
20 март Краби-Доха 08:00-11:50
20 март Доха-София 16:45-21:15

**********************************************************************************************************
Важно: Всички цени са промоционални и валидни до 16 януари 2019 или до изчерпване на местата. Всички цени се потвърждават в момента на резервация и може да се променят.

**********************************************************************************************************

Условия за записване

• Плащане 100% при записване
• Копие на паспорт и по-късно паспорт (с валидност мин. 6 месеца след датата на връщане) за визата
• 1 актуална снимка

**********************************************************************************************************

Настоящата програма е за индивидуално пътуване по Ваши дати БЕЗ група и водач от България. За конкретна дата и цена, моля, изпратете запитване.

Важно: Всички цени се потвърждават в момента на резервация. Пътуването е индивидуално в период по Ваше желание. За конкретна дата и цена, моля изпратете запитване!

*****************************************************
Забележки:
- Мин. брой хора за реализиране на програмата - 2
- Цени за деца и други типове стаи - на запитване
- Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

*****************************************************

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Тайланд |  Оферти - Краби |  Почивки - Тайланд |  Почивки - Краби |  Екзотична почивка 2024 - Тайланд |  Екзотична почивка 2024 - Краби

Избрани оферти