Начало / Почивки / Почивки - Куала Лумпур

Куала Лумпур и остров Лангауи - 1395 евро!

Номер на оферта

/

206359

Дати & цени

Програма на пътуването

Възхитителна смесица от междукултурни влияния и традиции, Куала Лумпур излъчва вълнуващо и примамливо очарование. Нека топлината на града ви прегърне докато се изгубите в уникалното преливане от традиции, култура, чарът на отминали времена и новата световна изтънченост. Разгледайте скритите кътчета на града, за да откриете пленяващи гледки, сензационни звуци, ароматни миризми и фантастични хора.
След това се отпуснете на топлия пясък на един от най-красивите острови на Малайзия – Лангауи, разположен сред група от 99 острова с приказни плажове, мангрови гори с богата флора и фауна и завладяващи легенди. Някои от най-великолепни и запомнящи се гледки на Лангауи са по пътя, който обикаля острова. Ще минете покрай малки селца с дървени къщички, обградени с палмови дървета и деца, които въртят педалите на старите си колелета. След това се насочете към върха на планината Mat Cincang, откъдето се открива невероятна гледка към архипелага.

ПРОГРАМА

Ден 1 Полет София - Доха
Полет от София към Доха (12.15-18.05+1 ч.) и връзка със следващ полет за Куала Лумпур в 19.10 ч.

Ден 2 Доха – Куала Лумпур Вечеря
Кацате в столицата на Малайзия в 07.50 ч. Ще ви посрещнем сърдечно на летището, след което ще се отправим към хотела ви Melia Kuala Lumpur ****/* (www.melia.com). Свободно време за почивка, адаптиране и първи впечатления от града. Вечерта ще ви вземем от хотела и ще ви покажем нощен Куала Лумпур започвайки от китайския квартал и нощния пазар, а след това ще разгледаме храмът Sri Mahamariamman, един от най-красивите индийски храмове. С повече късмет може да видим истинска индуска сватба. Разбира се, ще спрем и на кулите близнаци, за да им се полюбуваме на тъмно. Осветени нощно време те приличат на дантела спускаща се от небето. Накрая изпълнени с въодушевление от Куала Лумпур ще се отдадем на кулинарни изкушения в традиционен местен ресторант, а на сцената ще заблести малайско шоу с традиционни малайски танци, за да ни разкаже историята на тази вълнуваща екзотична страна.

Ден 3 Разглеждане на Куала Лумпур Закуска
Днес ще се потопим изцяло в пищността на Куала Лумпур! Ще потънем в този кипящ от живот град, чиято динамика го нарежда сред най-бързо развиващите се столици в света. Куала Лумпур е средище на различни културни влияния и това е видно на всяка крачка. Вижте как в центъра се пресичат реките Кланг и Гомбаг, докато въздухът е наситен с аромат на подправки, носещ се от големия пазар. Разходката из него продължава с гледка на една от най-старите джамии в града – Масджид Джамек. Архитектурното й богатство ще ви порази, преди да се отправите към огромния китайски квартал, запазил духа на златно-червените фенери и уличната храна. Връщане в хотела и свободен следобед.

Ден 4 Куала Лумпур – Лангауи Закуска
След обилна закуска напускаме града и се отправяме към летището за полет до остров Лангауи. Посрещане и трансфер до вашия хотел. Настаняване и свободно време за плаж и почивка. Нощувка.

Ден 5-8 Остров Лангауи Закуска
Обвит с мистика остров, Лангауи е с най-чистите бели пясъци, прозрачни тропически води и изпълнени със слънце дни. Интригуващите му народни приказки обгръщат острова с мистериозен чар, преплитайки факти и фантастика. Лангкауи е не само известен със своите курорти от световна класа, красиви плажове, вековни геоложки чудеса, мистериозни пещери, мъгливи планини и мистични езера ... но и с приказките на воини, девици, гигантски птици, великани и приказни принцеси. Свободни дни за почивка и екзотични екскурзии.

Ден 9 Остров Лангауи – Куала Лумпур Закуска
Вземете си довиждане със своя мистичен остров вземайки прекрасните спомени със себе си. Отправяме се към летището за полет до Куала Лумпур и от там за Доха

Ден 10 Куала Лумпур - София Закуска
Пристигате в Доха и последен полет до София.

ХОТЕЛИ

WESTIN RESORT LANGKAWI ***** www.westinlangkawi.com

Разположен на самия плаж сред красиви градини този хотел има лесен достъп до всичко шопинг моловете в околността както и кея Kuah. Една невероятна комбинация от тропическа природа и съвременен комфорт, превръщайки се в идеалния морски курорт за екзотично бягство. Като образец за 5-звездния лукс на Лангауи, хотелът предлага изглед към искрящото Андаманско море, красивата девствена природа, на които може да се насладите от елегантно проектираните луксозни стаи и апартаменти. Частните вили с басейн разполагат с най-съвременни удобства и лукс. Възстановете тялото и душата си в наградения Heavenly Spa на Westin. Комплексът предлага изискана кухня, 2 ресторанта, 2 бара, романтични вечери и пикници.

Цена на човек в двойна стая € 1395


TANJUNG RHU RESORT ***** www.tanjungrhu.com.my

Богатата комбинация от минало и настояще, модерни удобства и традиционна атмосфера, както и гостоприемство от световна класа се сливат безупречно Tanjung Rhu Resort. 5-звездният хотел се намира в северната част на Лангауи, сгушен в хладната сянка на шумолящи дървета Casuarina на бял пясъчен плаж дълъг повече от 2 км къпещ се с тюркоазено-сините води на Андаманско море. Истинско убежище на романтика, уединение и спокойствие: пикник-обяд на необитаем остров, романтично барбекю под звездите или изящна вечеря на плажа на открито. Каквото и да изберете, шеф-готвачите ще се постараят да ви угодят. Но изключителната храна не е всичко тук. Подмладяващ масаж на цялото тяло, разходка с лодка по река заобиколена от мангрови гори, плаване с катамаран из съседните острови или проучване на варовикови пещери – вие избирате. В края на деня се отпуснете в красиво обзаведените, луксозни стаи и апартаменти, проектирани да ви дават не по-малко от максимален комфорт. Открийте 1100 акра красноречива поезия сред прегръдките на природата.

Цена на човек в двойна стая € 1450


THE ANDAMAN ***** www.theandaman.com

Разположен в идилична тропическа среда на остров Лангауи, хотелът е уютно сгушен сред 10 милиона годишна тропическа гора на усамотения залив Datai и 8000-годишен коралов риф. 178 изискани стаи и апартаменти отразяват съвременен малайзийски стил с прекрасен изглед към Андаманско море и древна тропическа гора. Тук ще може да се насладите на четири уникални заведения за хранене, които обединяват гурме кухня с местен аромат. Закуска на шведска маса и а-ла-карт меню се сервират в целодневния ресторант The Restaurant. Международни и традиционни малайски ястия се предлагат в Tepian Laut и японски специалитети в японския ресторант. Можете да опитате малайски и скандинавски ястия в Jala и да опитате освежаващите коктейли и леки закуски в Beach Bar и Jentayu Lounge.

Цена на човек в двойна стая € 1560

Цените са на човек в двойна стая, в евро и включват:
• Самолетни билети София–Доха-Куала Лумпур-Доха-София;
• Самолетни билети Куала Лумпур-Лангауи-Куала Лумпур;
• Всички летищни такси;
• Трансфери летище – хотел – летище в Куала Лумпур;
• 2 нощувки със закуски в Куала Лумпур;
• Полудневен тур в Куала Лумпур;
• Вечеря със шоу програма в Куала Лумпур
• Трансфери летище – хотел – летище на о-в Лангауи;
• 5 нощувки със закуски на остров Лангауи;
• Застраховка медицински разноски с покритие 10 000 евро.

Цените не включват:
• Допълнителни екскурзии
• Лични разходи
• Услуги неупоменати в програмата

Тагове

Оферти - Малайзия |  Оферти - Куала Лумпур |  Почивки - Малайзия |  Почивки - Куала Лумпур |  Екзотична почивка 2024 - Малайзия |  Екзотична почивка 2024 - Куала Лумпур

Избрани оферти