Начало / Почивки / Почивки - Хавана

Куба - романтика, салса и още нещо ... Хавана и Варадеро

Номер на оферта

/

196555

Дати & цени

Цената включва

Чартърен полет Мадрид – Хавана – Мадрид
Летищни такси – 154 евро;
Виза за Куба;
3 Нощувки със закуски в Хавана;
4 Нощувки ALL INCLUSIVE във Варадеро;
Всички трансфери съгласно програмата;
Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 3000 евро, Inter Mondial.

Цената не включва

Самолетни билети София - Мадрид – София на цена от около 150 - 200 евро;
Нощувки в Мадрид, ако се налагат такива;
Допълнителни екскурзии;
Разходи от личен характер;
Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването

Програма на пътуването

1-ви ден: Мадрид - Хавана
Полет от Мадрид в 13:20 часа за Хавана. Пристигане в Хавана в 17:30 часа. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободна вечер. Нощувка.

2-ри ден: Хавана
Закуска. Свободен ден. Възможност за полудневна обиколка на Хавана с екскурзовод на български език /подлежи на препотвърждение/. Пешеходна обиколка на Стара Хавана, обявена от ЮНЕСКО за Световно Културно наследство през 1982 г. Ще видите Сградата на Капитолия, където е заседавал парламента до 1959 г. , Площада на Катедралата Сан Кристобал, Театъра, бул. El Prado и Сентръл Парк, Площада Сан Франсиско де Асизи, Площада на Оръжията, обграден с красиви барокови дворци, Паласио дел Сегундо Кабо, Градския музей - Двореца Вилануева и Двореца на Рома. Възможност за посещение на световно известното кабаре Тропикана, чието първо представление е било през 1939 година. Нощувка.

3-ти ден: Хавана
Закуска. Свобден ден за самостоятелно разглеждане на града. Възможност за целодневна екскурзия до долината Винялес. Праисторическата долина Винялес е най-старата геологическа формация в Куба, обявена е от ЮНЕСКО за паметник на световното природно наследство.
Регионът е едно от най-красивите места на острова с уникален пейзаж, създаден от долините, изпъстрени с кралски палми – национален символ на Куба. Тук се отглежда най-качествения тютюн на света. Посещение на фабрика за пури. Връщане в Хавана. Нощувка.

4-ти ден: Хавана - Варадеро
Закуска. Трансфер до Варадеро. Настаняване в избрания хотел. Свободен следобед за плаж и опознаване на курорта. Нощувка.

5-ти ден: Варадеро
Закуска. Свободен ден за плаж и забавления. Възможност за допълнителна ексурзия: Пътуване с катамаран, целодневна екскурзия с продължителност 8 часа, на борда имате безплатни коктейли, музика и забавления. На Остров Cayo Blanco - обяд, салса танци и коктейли. Сноркелинг в близост до Остров Cayo Blanco. Връщане в хотела. Нощувка.

6-ти ден: Варадеро
Закуска. Свободен ден. Възможност за допълнителна екскурзия - Guama Tour, целодневна екскурзия с продължителност 8 часа, пътуване през провинция Matanzas - една от най-красивите в Куба. Пристигате в Guama и оттам с моторна лодка ще стигнете до Индианско селище -това е вълнуващо пътешествие със страхотна панорама. Продължавате с посещение на ферма за крокодили. Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка.

7-ми ден: Варадеро
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

8-ми ден: Варадеро - Мадрид
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Слеодбед трансфер до летището в Хавана. Полет за Мадрид в 19:30 ч.

9-ти ден: Мадрид
Пристигане в Мадрид в 10:10 ч.

Тагове

Оферти - Куба |  Оферти - Хавана |  Почивки - Куба |  Почивки - Хавана |  Лято в чужбина - Куба |  Лято в чужбина - Хавана

Избрани оферти