Начало / Почивки / Почивки - Минск

ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА В САНАТОРИУМ БЕЛАЯ РУСЬ – БЕЛОРУСИЯ

Номер на оферта

/

230027

Дати & цени

Цената включва

12 пълни пансиона в избрания вид стая.
Лекарски преглед с назначаване на процедури при пристигането и още два прегледа по време на престоя.
Диагностика и изследвания -при пристигането.
Диетотерапия в съответствие с заболяването на пациента. Лечебна физкултура. Електро свето терапевтични процедури -два вида.Масаж- обикновен и поводен(един вид).Водолечение- вана или душ-един вид. Фитотерапия ( билков чай, кислороден коктейл, инхалация с билки, кислородна терапия, топлолечение: апликации с лечебна кал-на две зони; парафино -озекерито лечение(две зони)-един вид.Лечение с минерална вода за пиене.ежедневно посещение на физкултурния комплекс и басейна.

Цената не включва

Пътни разходи до Република Беларус- самолетен билет с летищни такси.
Трансфери летище-санаториум- летище- уточняват се допълнително.
Разходи за градски транспорт.
Медицинска застраховка -застрахователно покритие 30000 евро.
разходи от личен характер

Програма на пътуването

"Санаториум" Белая Русь " е на катедра" Финанси и логистика " към Министерство на вътрешните работи на Република Беларус "
Местоположение:
Държавното предприятие "Санаториум" Белая Русь "е разположено в Минска област, Мяделски район, кв. Нароч, ул." Лесна ", 4. Санаториумът се намира в борова гора на 300 метра от живописното езеро Нароч, най-голямото в Република Беларус.
Медицински профил на санаториум "Белая Русь":
Болести на кръвоносната система
Заболявания на храносмилателните органи
Заболявания на опорно-двигателния апарат и съединителната тъкан
Медицинско лечение в санаториума:
Включва повече от 150 вида процедури, включително: физиотерапия, терапия с лечебна кал, функционална диагностика, диетология, фитококтейли, терапевтичен масаж, вани за физиотерапия, криотерапия, ароматерапия и др. На територията на санаториум "Белая Русь" има два извора с минерална вода:
Извор # 1 - умерено минерализирана сулфатно-натриева хлоридна вода, общо количество разтворени соли 6 g / l, за вътрешна употреба.
Извор # 2 - умерено минерализирана сулфатно-натриев хлоридна вода, общо количество разтворени соли 15 g / l, за външна употреба.
Срок за лечение почивка в санаториума "Белая Русь": пристигания всеки ден, за произволен брой дни:
Повече от 6 дни, програми с лечение, програми с медицинска диагностика и здравни процедури (10-12 дни),.
Капацитетът на санаториума е 301 места. Санаториумът работи целогодишно.
Санаториумът се състои от пет сгради, които за удобство са свързани помежду си. В две от сградите има следните видове стаи : 1-местна, 1-местна "супериор", 2-местна, 2-местен двустаен "апартамент", медицинска сграда с водолечебница, административна сграда с кухня, спортна зала за 160 души. - културен и развлекателен комплекс с бална зала.
В санаториума има и 6 къщи от хотелски тип, с луксозни стаи - 2 стаи супериор + и 8 луксозни стаи, две от тях са мезонети на две нива, в които могат да се настанят семейства от 6 или повече човека.
Изхранване:
Изхранването в санаториума е 4 пъти на ден на една смяна на сет меню, а за едноместните стаи "супериор" изхранването на "бюфет" и включва диетични и вегетариански ястия, възможно е да има индивидуален избор на ястия.
Екскурзии и развлечения:
Можете да научите за богатата история на района на Нароч, да посетите историческите забележителности на Беларус. На вашите услуги: автобусни и пешеходни екскурзии, на които ще се запознаете с най-интересните паметници на архитектурата на 16-17 век, можете да видите водно-ледниковия релеф на уникалните по своята красота "Сини езера", да посетите католически и православни светилища, да докоснете чудотворна икона. Можете да се насладите на плодовете и зеленчуците, отглеждани в района на Нароч, да гледате концерти на популярни професионални изпълнители и самодейни групи. Надяваме се, че почивката в курорта ще ви даде много положителни емоции.
Допълнителни услуги: сауна, плувен басейн, фитнес зала, билярд, тенис корт, велосипеди под наем, катамаран, ски, стикове за скандинавско ходене.
Цена в евро от човек за периода от 17.06 до 25.08.2019г.
Вид стая Минимален брой туристи в стаята
Цена на човек в евро за 12 дни
Двойна стая стандарт 2 696€
Двойна стая супериор 2 912€
Единична стая стандарт 1 756€
Стая лукс 2 828€
Супериор + в къща 1/1, 1/2 2 780€
Допълнително легло 1 732€
Апартамент- къща 1,2, 3,4,6 2 864€
Допълнително легло 1 804€
ЦЕНАТА В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА СЕ ИЗЧИСЛЯВА В ЗАВИСИМОСТ ОТ КУРСА ЛЕВ - ЕВРО НА ПОЩЕНСКА БАНКА!

Задължително при постъпването е да се предоставят следните изследвания -
ЕКГ,кръв, урина, епикриза на заболяването, за жените бележка от гинеколог.

Внимание : ТО „Балкан Балтик Тур” си запазва правото на промени в цените и програмата, поради независещи от него причини, и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

ВНИМАНИЕ!
ФИРМА БАЛКАН БАЛТИК ТУР НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДОСТОВЕРНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА САНАТОРИУМА, ПРЕДОСТАВЕНА НИ ОТ НАШИТЕ БЕЛОРУСКИ ПАРТНЬОРИ!

Допълнителна информация

Деца до 14 г. с посещение на басейн без лечение - 480€

Тагове

Оферти - Беларус |  Оферти - Минск |  Почивки - Беларус |  Почивки - Минск |  Спа почивка 2024 - Беларус |  Спа почивка 2024 - Минск

Избрани оферти