Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Великден 2018 в Анталия - до 30% отстъпка!

Номер на оферта

/

89405

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Анталия - София с включени летищни такси 79 евро на възрастен/дете.
* Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
* Трансфер: летище - хотел - летище.
* 5 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуването.

Цената не включва

*Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
*Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.

Програма на пътуването

Отпразнувайте Великден в Анталия!

Директен чартърен полет от София, 5 нощувки в 5* хотел на All Inclusive на цени от 349 евро на човек в стая с две легла.

Заминаване на 05.04 и връщане на 10.04.2018 г.

ДО 30% ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!


Препоръчваме ви хотел Rixos Premium Belek, 5*/ AEAI - All Exclusive All Inclusive
(на снимките)

Rixos Premium Belek е един от най-атрактивните хотели в Анталия, със собствена плажна ивица, дълга над 1 км. Намира се на 35 км. от летище Анталия, а самият град е на разстояние от 50 км. Центърът на известния курорт Белек е разположен на 5 км. от хотела.
Rixos Premium ще ви предложи всичко, от което се нуждаете за една луксозна и спокойна почивка на Средиземноморието. Изключително подходящ за деца от всякакви възрасти - ще бъдат посрещнати с много смях, игри и забавления. Хотелът е подходящ и за двойки, които търсят елегантност, релакс и романтика

Пакетни цени за хотел Rixos Premium Belek, 5* - 668 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на фирмата. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

От втори ден до пети ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

* На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията "Демре-Мира-Кекова". Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю.

Шести ден
Освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до София. Завръщане в България.

Забележка:
* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място!

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Почивки - Турция |  Почивки - Анталия |  Великден 2024 - Турция |  Великден 2024 - Анталия

Избрани оферти