Начало / Почивки / Почивки - Хургада

Почивка в Хургада за пролетната ваканция - с чартър

Номер на оферта

/

50299

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за чартърен полет София – Хургада - София на Air Lubo, с включени летищни такси 95 евро на възрастен/ дете.
* Посрещане на летище от представител на Вашия туроператор.
* Трансфер: летище Хургада – хотел Хургада - летище Хургада;
* Настаняване за 6 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел в Хургада.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Египетска виза.
* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Допълнителни екскурзии.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 7,20 евро за 7 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Супер оферта за почивка в Хургада (Египет) по време на пролетната ваканция на учениците!

Директен чартърен полет на 31.03 и връщане на 06.04.2019 г. с изключително удобни часове на заминаване и връщане.

6 нощувки на база "Всичко включено в цената" на супер промоционални цени от 417 евро на човек в стая с две легла (за хотел Hawaii Caesar Palace Hotel & Aqua Park, 5*).


Препоръчваме ви хотел Titanic Palace, 5*/ All Inclusive - всичко включено в цената
(на снимките)

Хотел Titanic Palace е построен в гръцки стил в оживения морски курорт Хургада. Отворил врати през 2010 г., този просторен петзвезден хотел заема площ от 100 000 кв.м. Заобиколен от големи градини, хотелът се намира директно на брега на Червено море и разполага със своя собствена 365-метрова плажна ивица с прекрасна гледка към тюркоазената вода. Комлексът съчетава едно луксозно изживяване с египетска гостоприемност. Хотелът е на 13 км от летището и на 16 км от центъра на града.
Хотел Titanic Palace предлага на гостите си настаняване в 593 комфортно обзаведени стаи с гледка към морето, басейна или градината.

Пакетна промоционална цена за хотел Titanic Palace, 5* - 606 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на Вашия туроператор за полет до Хургада. След пристигане на летището в Хургада Ви очаква представителят на Вашия туроператор за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време местният представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и даВи даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се приеседините.

Втори до шести ден
Можете да се посветите на пълен релакс, разходки и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас. На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзиите до град Луксор, оставил отпечатък от епохата на Новото царство от Древен Египет и столицата Кайро с датиращите от Старо Царство на Древен Египет. Незабравимо впечатление ще оставят у вас прекрасните екскуризии с водна тематика, които ще разкрият красотата на Червено море, както под вода, така и над нея. Подходящи екскурзии за това са екскурзията до Остров Гифтън с възможност за гмуркане със шнорхел, също така такава с лодка с прозрачно дъно или вариант с полуподводница. За любителите на подводния свят курортът Хургада е рай за гмуркачите с акваланг и специална екипировка. Отскоро една от актуалните атракции в курорта е плуване с делфини, както и шоу с тези неповторими морски обитатели. Да не забравяме и пустинята на Червено море, която ви зове за щури приключения с джипове и атв-та и среща с типични пейзажи и традиционен местен колорит. В курорта Хургада ще намерите и разнообразие от места за разходки, пазаруване, приятни заведения и ресторанти, както с традиционен, така и с интернационален оттенък.

Седми ден
Закуска. Следва организиран трансфер до летище Хургада за полет до София. Следва полет Хургада - София и пристигане на летище София.

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Хургада |  Почивки - Египет |  Почивки - Хургада |  Пролет 2023 - Египет |  Пролет 2023 - Хургада

Избрани оферти