Начало / Почивки / Почивки - Дубай

На сафари в пустинята в Дубай - на супер цена от 435 евро!

Номер на оферта

/

185361

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София-Дубай-София, директен полет
- 20 кг. чекиран и ръчен багаж до 7 кг.
- Включени летищни такси
- 5 нощувки в Дубай, на съответния тип изхранване
- Екскурзия сафари в пустинята с барбекю и танци, включен двупосочен трансфер от хотела
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Трансфер летище-хотел-летище/Цена от 20 евро на човек, на посока/
- Допълнителни екскурзии:

• Сафари в пустинята с барбекю вечеря и арабски танци - 55 евро на човек
Това е незабравимо арабско приключение, което Ви отвежда далече от шумния Дубай, сред златисти пясъчни дюни. Отпътуване с луксозни джипове 4х4 и достигане за около 45 мин. до пустинята. Тук започва истинско приключение сред дюните, невероятен смях и забавления. Спиране във ферма за камили. Фото пауза за снимане на залеза над дюните. Пристигане в бедуинско селище, където Ви очаква арабско барбекю, кафе, фурми – вечеря под открито небе. Тук може да се облечете като местен мъж или жена, да си направите временна татуировка с къна, да пушите наргиле. Преди връщането в Дубай ще потанцувате местни танци, на фона на арабска музика.

** Полудневен тур на Дубай с български екскурзовод, посещение на Бурж Халифа/вкл.билети/, аквариума в Дубай Мол – Цена от 80 евро на човек

* Dhow cruise на Dubai creек с вкл. трансфер, храна, напитки и шоу програма - 65 евро на човек
* Дневен тур до емирството Al Ain без с вкл. трансфер: 95 евро
• Вечеря на луксозната лодка Bateaux Dubai – 90 евро на човек
Конструирана от френската фирма Seine Design, Бато Дубай комбинира свръх висока технология (изцяло покрита с антирефлексни стъкла, предоставяща 360 градуса гледка) и елегантен комфорт. Незабравимият вкус на свежо приготвените гурме ястия и 2:30 ч. разходка по Дубайския канал под звуците на нежна музика са създадени с една единствена цел – Вашето незабравимо преживяване на борда на Al Minsaf (Bateaux Dubai).

• Вечеря на арабска галера - 50 евро на човек
Круизът по канала на Дубай е романтичен начин да прекарате вечерта на борда на арабска галера, вечеряйки на лунна светлина! Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Приятна музика и забавления ще допринесат за Вашето незабравимо нощно преживяване.
Цената включва трансфер от хотела до галерата, вечеря и безалкохолни напитки.

• Обяд/вечеря в панорамния ресторант на 27 етаж в Burj Al Arab - 120 евро на човек (необходимо е да се направи предварителна резервация и да се заплати в България)

• Екскурзия до столицата на ОАЕ - Абу Даби – 60 евро на човек(с включен обяд)
Столица на ОАЕ и негов административен център, Абу Даби е също между най-бързо развиващите се ваканционни и туристически дестинации. По пътя ще минем покрай Jebel Ali Port and Free Zone – най-голямото построено от човек пристанище в света. Красиви лагуни, плажове, природни резервати, голф игрища и терени за надбягвания, Абу Даби предлага очарователни места като Етнографското селище, стария пазар и Острова Вълнолом, заедно те предоставят невероятна възможност за великолепни снимки. Ще видим един от най-луксозните хотели в ОАЕ, новият символ на Абу Даби – Emirates Palace, невероятната улица с небостъргачите, крайбрежната ивица. След вкусен обяд / вечеря ще продължим обратно към Дубай.

• Индийски Океан – 65 евро на човек (с включен обяд)
Незабравимо пътуване до Индийският океан и емирство Фуджейра. Посещение на известния пазар за килими и екзотични плодове Friday Market, най-старата джамия на територията на ОАЕ „Бидия”. Вкусен обяд, време за плаж и гмуркане (екипировка срещу заплащане) ни очаква в китно хотелче на брега на океана в непосредствена близост до коралов остров.

• Аква парк “Atlantis” Palm Jumeirah - 75 евро на човек (с двупосочен трансфер)
Един от най-усъвършенстваните водни паркове в света, намиращ се на територията на новооткрития 7* хотел Атлантис, на прочутия изкуствен остров Palm Jumeirah . Проектиран и изграден, за да създава удоволствие, аквапаркът предлага както разнообразни силно екстремни, така и по-спокойни забавления.

• Аква парк “Wild Wadi” - 65 евро на човек (с двупосочен трансфер)

• Билет за посещение на "Бурж Халифа" - най-високата сграда в света - 45 евро на човек!
• Ferrari World - пистата на Формула 1 в Абу Даби с вкл.трансфер от Дубай - 120 евро на човек
Посетете една от най-модерните и атрактивни писти от Формула 1 в сеета - тази в Абу Даби.Цената е с двупосочен трансфер от Дубай и включва билет за посещение на комплекс Ferrari World - важи за 1 ден.

Програма на пътуването

Дубай на супер цена през април!
5 нощувки
Дати: 16-21 април 2017 г.
Цени от 435 евро на човек!
*** Ограничени места
Включен в цената:
Екскурзия сафари в пустинята с барбекю и танци!


Настаняване:

Al Khoory Atrium Hotel 4*
Sheikh Zayed Road Al Barsha 1, Ал Барша, Дубай, Обединени арабски емирства

Al Khoory Atrium се намира в сърцето на новата част на Дубай, в непосредствена близост до търговския комплекс Mall of the Emirates и Централния бизнес район, което го прави отличен избор, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Гостите се радват на лесен достъп до Международния изложбен и конгресен център на Дубай, международните летища Дубай и Ал Мактум Интернешънъл, панаирният комплекс Expo 2020, пристанище Джебел Али и зоните за свободна търговия. В непосредствена близост ще откриете и метростанция Sharaf DG.

Пакетна цена на човек за 5 нощувки:

435 евро
490 евро с вкл.закуски



Полетно разписание:

Тръгване:
15:20 София
22:05 Дубай

Връщане:
10:50 Дубай
14:35 София

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Почивки - Дубай (ОАЕ) |  Почивки - Дубай |  Last minute оферти - Дубай (ОАЕ) |  Last minute оферти - Дубай

Избрани оферти