Начало / Почивки / Почивки - Мармарис

Лято 2017 в МАРМАРИС - 7 нощувки, автобус от Варна и Бургас

Номер на оферта

/

194351

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

- Транспорт с комфортен автобус;
- 7 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база;
- Водач от агенцията по време на пътуването;
- Медицинска застраховка към ЗАД Армеец на стойност 5000 евро;

Цената не включва

Цената не включва:

- Лични разходи;
- Допълнителни екскурзии по желание на място;
- Застраховка - " Отмяна на пътуване“.

Програма на пътуването

Почивки
Лято 2017 в МАРМАРИС - 7 нощувки - автобусна почивка от Варна и Бургас - ПОТВЪРДЕНА!


9 дни / 7 нощувки
Транспорт: автобус
Дати: 22.09; 29.09; 06.10.2017
Цена: от 399 BGN

Програма:

1 ден
Отпътуване от Варна с автобус в петък около 13:00 ч Антим I, от Бургас около 15:00 ч от ОМВ срещу хотел Мираж по маршрут Малко Търново - Измир - Мармарис.
2 ден
Пристигане в Мармарис около обяд в събота. Настаняване в избрания хотел. Нощувка.
3 ден - 7 ден
Свободно време. Допълнителни екскурзии по желание, срещу заплащане. Нощувка .
8 ден
Отпътуване след 14.00 часа от съответния хотел отпътуване за България.
9 ден
Пристигане в Бургас и Варна около обяд.

Хотел COSMOPOLITAN RESORT 4*

ALL
www.cosmopolitanresort.net
Хотелът се намира на 131 км. от летище Милас, на 2 км. от центъра на Мармарис, на 900 м. от брега на морето.
Хотелът разполага общо с 143 стаи, всички оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ, сешоар, мини бар, сет за чай/кафе.
Почистване на стаите – всеки ден, смяна на спалното бельо и кърпите – 3 пъти в седмицата.
Основен ресторант, 2 а-ла-карт ресторанта, 2 бара, открит басейн, сауна, фитнес, турска баня, билярд, анимация.За децата: Детски басейн, детски клуб 5-12 год., детска площадка.
Безплатен шатъл до плажа, разположен на 700 м. от хотела. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатни.
Хранене: All Inclusive – закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на шведска маса. Алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.
STANDARD ROOM LAND VIEW

22.09.2017 - 472 лв.
29.09.2017 - 430 лв.
06.10.2017 - 399 лв.
GREEN NATURE RESORT & SPA 5*

ALL
http://www.greennaturehotels.com
Комплексът е разположен на 3 км. от центъра на курорта Мармарис, на 400 метра от брега на морето, в непосредствена близост до вечнозелена борова гора. Построен е през 1997 г., като последно е реновиран през 2011 г.
Стаи: Комплексът се състои от две части – основна сграда и клубни постройки в градината.
Стандартните стаи в основната сграда са оборудвани със собствен санитарен възел, централен климатик, сателитна телевизия, телефон за вътрешни и външни разговори, баня с вана, сешоар, минибар, сейф и балкон с изглед към боровата гора или басейна. Подовете са покрити с мокет.
Клубните стаи са обзаведени подобно на тези от основния корпус, но при тях баните не са снабдени с вани, а само с душове.
В хотела: Няколко открити басейни, един от които е оборудван с водни пързалки, закрит басейн, фитнес център, SPA център с турска баня и сауна, фризьорски салон, интернет кафе, дискотека, магазини.
Ресторанти: Комплексът разполага с основен ресторант, разположен в основната сграда, както и с панорамен а-ла-карт ресторант на открито, предлагащ различни турски специалитети.
Допълнителни закуски на блок маса се предлагат на територията на снек ресторанта до басейна. Тук можете да похапнете сандвичи, пържени картофи, спагети болонезе, пица и няколко вида салати.
Барове: Местни алкохолни и безалкохолни напитки се сервират безплатно на територията на лоби бара и на т.нар. "амфи" бар, разположен в градината на хотела.
В градината функционира още един бар, предлагащ само безалкохолни напитки и палачинки.
На територията на комплекса са изградени и два бара, които не са включени в All Inclusive концепцията. Един от тях се намира в SPA центъра.
Анимация: Анимационната програма включва различни игри и спортни дейности, сред които дартс, тенис на маса, тенис на корт, волейбол, баскетбол, аеробика и водна гимнастика.
В допълнение, анимационния екип организира разнообразие от дневни и вечерни представления, част от които биват представяни на специално изграден за целта амфитеатър.
Безплатни услуги: Вход за турската баня и сауната, ползване на фитнес центъра, всички дейности от анимационната програма, ползване на безжичен интернет в лоби, шатъл до собствен плаж в Ичмелер.
Платени услуги: Масажи и други козметични процедури, фризьорски услуги, посещение на интернет кафето, вход за дискотеката, билярд, пералня и гладене, детегледачка, медицински услуги, наем на лек автомобил, късно освобождаване на стаята, рум сървиз, зареждане на минибара и ползване на сейф в стаята.
За децата: Забавлението на малчуганите е гарантирано от детския аниматорски екип в мини клуба. Изградена е и детска площадка в близост до мини клуба, както и няколко открити детски басейна в градината на комплекса.
Плаж: Собствен плаж в красивата местност Ичмелер, отдалечен на около 2,5 км. от комплекса. Безплатно ползване на чадъри, шезлонги и матраци на плажа и при басейните. До плажа можете да стигнете посредством безплатен шатъл.
Хранене: Комплексът функционира на база All Inclusive, която включва закуска, обяд и вечеря на блок маса, междинни хранения и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в часовия интервал 10:00-24:00 ч. Допълнително се заплаща консумацията на вносни и бутилирани напитки, прясно изцедени плодови сокове и турско кафе. Посещението на а-ла-карт ресторанта е обвързано със задължителна предварителна резервация.
CLUB ROOM

22.09.2017 - 464 лв.
29.09.2017 - 464 лв.
06.10.2017 - 441 лв.
RESORT ROOM

22.09.2017 - 639 лв.
29.09.2017 - 537 лв.
06.10.2017 - 501 лв.
GRAND YAZICI CLUB TURBAN HOTEL 5*

UALL
http://www.grandyazicihotels.com/tr/club-turban-marmaris
Комплексът е разположен в западните покрайнини на Мармарис, в близост до живописния район Ичмелер. Построен през 2006 г. непосредствено на брега на морето, в изключително зелена зона. Разстоянието до централната част на курорта възлиза на приблизително 5 км.
Предлага се настаняване в общо 459 стаи, от които 224 са разположени във вили в градината на комплекса.
Всички стаи са оборудвани със собствен санитарен възел, централен климатик, LED телевизор със сателнитни канали, телефон, баня с душ или вана, сешоар, приспособления за приготвяне на чай и кафе, минибар, дигитален сейф, безжичен интернет, балкон или тераса и ламинирано подово покритие.
Почистване на стаите и смяна на кърпите – всеки ден. Смяна на спалното бельо – веднъж на всеки два дни.
В хотела: На разположение на гостите на комплекса са няколко открити басейна, сред които релакс басейн само за възрастни, закрит басейн, фитнес център, SPA център с турска баня, сауна и парна баня, фризьорски салон, магазини, конферентни зали.
Ресторанти: Комплексът разполага с основен ресторант, както и с пет а-ла-карт ресторанта със задължителна предварителна резервация. Два от тях можете да посетите безплатно, веднъж по време на престоя. Това са турският и азиатският ресторант. За посещение на останалите три ресторанта се заплаща допълнителна такса. В тези ресторанти можете да вкусите италианска кухня, както и различни специалитети от риба и месо.
През по-голямата част от деня на територията на комплекса и на плажа се предлага богато разнообразие от допълнителни закуски, включително и любимото на българските туристи турско гьозлеме.
Барове: Комплексът разполага с множество барове, включително няколко бара при басейните и бар на плажа.
Анимация: Анимационната програма включва разнообразие от забавления и спортни дейности за малки и големи, жива музика и най-различни дневни и вечерни представления, както и дискотека.
Безплатно можете да се включите в турнирите по дартс, можете да поиграете тенис на маса, тенис на корт и плажен волейбол, да подобрите тонуса си чрез аеробика, да се забавлявате с организираните от аниматорския екип игри в басейна и т.н.
Безплатни услуги: Вход за турската баня, сауната и парната баня, ползване на фитнес центъра, всички дейности от анимационната програма, дежурна медицинска сестра, ежедневно презареждане на минибара с вода, безалкохолни напитки и бира, ползване на сейф и безжичен интернет в лоби и в стаите.
Платени услуги: Масажи и други козметични процедури, фризьорски услуги, зала за билярд и електронни игри, химическо чистене, лекар на повикване, наем на топки и ракети за тенис, осветление на тенис корта, водни спортове, гмуркане, късно освобождаване на стаята, рум сървиз, ползване на високоскоростна интернет връзка.
За децата: Аниматорите в детския клуб на комплекса полагат всички необходими грижи за Вашите малчугани, гарантирайки тяхното забавление. Малките плувци имат на свое разположение и два детски басейна, един от които се намира в непосредствена близост до детския клуб.
Плаж: Собствена пясъчно-чакълеста плажна ивица с дължина 330 метра и две изкуствени платформи за слънчеви бани. Безплатно ползване на чадъри, шезлонги и матраци на плажа, на платформите и при басейните. Плажна кърпа можете да вземете срещу депозит.
Хранене: Комплексът функционира на база Ultra All Inclusive, включваща закуска, обяд и вечеря на блок маса, разнообразие от междинни закуски и неограничена консумация на местни и някои вносни алкохолни и безалкохолни напитки.
STANDARD ROOM ROH

22.09.2017 - 886 лв.
29.09.2017 - 763 лв.
06.10.2017 - 713 лв.
SUPERIOR ROOM ROH

22.09.2017 - 1 030 лв.
29.09.2017 - 879 лв.
06.10.2017 - 819 лв.
0082

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Мармарис |  Почивки - Турция |  Почивки - Мармарис |  Лято в чужбина - Турция |  Лято в чужбина - Мармарис

Избрани оферти