Начало / Почивки / Почивки - Тенерифе

Лято 2018! ТЕНЕРИФЕ - Club Marina Resort 4* - полупансион - самолет от София

Номер на оферта

/

216621

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- Самолетен билет София - Тенерифе - София за директен чартърен полет на авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси
- Ръчен багаж до 5 кг. и чекиран багаж до 20 кг.
- Трансфер летище - хотел - летище
- 7 нощувки на съответния тип изхранване в хотел "Club Marina Resort" **** (или подобен) в Коста дел Силенсио, Тенерифе
- Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава)
- Туристическа такса (ако има такава): заплаща се на рецепция и се определя едностранно от местната общинска администрация. Към момента такава не е обявена.
- Напитки по време на вечерите за туристите, избрали настаняване на база закуски и вечери
- Допълнителни екскурзии
- Разходи от личен характер
- Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание, градски транспорт
- Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)
- За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия

Програма на пътуването

Почивки
Лято 2018 на Канарските острови - ТЕНЕРИФЕ - Club Marina Resort 4* - полупансион - самолетна почивка от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 04.07; 11.07; 18.07; 25.07; 01.08.2018
Цена: от 1197 BGN

Ден 1
Отпътуване от летище София с директен чартърен полет. Пристигане на летище "Тенерифе Север". Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
Ден 2
Закуска. Информационна среща. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
Ден 3
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до остров Ла Гомера (с обслужване на английски език): Рано сутринта трансфер до кея на Лос Кристианос в южната част на острова. Пътуване с ферибот до пристанището Сан Себастиян – столицата на остров Ла Гомера, от където започва изкачването до Национален парк Гарахонай – субтропична гора и биосферен резерват под закрилата на ЮНЕСКО. Спирка в защитена местност "Ла Лагуна Гранде". Отпътуване през националния парк към селищата Ермигуа и Агуло – обяд в местен ресторант с демонстрация на традиционния за острова "свиркащ начин на говорене". Връщане в Сан Себастиян. Кратко свободно време за разходка.
Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
Ден 6
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Туристическа програма по желание: Разходка с туристически кораб "Шогун" и наблюдение на делфини (с обслужване на английски език): Сутринта трансфер до пристанището Пуерто Колон, разположено в южната част на острова. Около 10:30 ч. отпътуване с туристически кораб "Шогун" – ще имате възможност да наблюдавате делфини в естествената им среда. Тенерифе е второто най-популярно място в света, където може да се видят делфини и китове пилоти. Не пропускайте тази възможност и се насладете на тяхното шоу! По време на пътуването ще може да събирате загар от топлите слънчеви лъчи, да плувате в красивият залив "Маска" с кристална вода и да обядвате на кораба. Връщане на пристанището в Пуерто Колон около 15.30 ч. Трансфер до Пуерто де ла Крус с продължителност около 1:30 ч.
Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.
Ден 8
Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за България с директен чартърен полет.
ЦЕНИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ на база нощувка със закуска:

04.07.2018 - 1197 лв
11.07.2018 - 1197 лв
18.07.2018 - 1207 лв
25.07.2018 - 1227 лв
01.08.2018 - 1247 лв
ЦЕНИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ на база нощувка със закуска и вечеря:

04.07.2018 - 1341 лв
11.07.2018 - 1341 лв
18.07.2018 - 1351 лв
25.07.2018 - 1371 лв
01.08.2018 - 1391 лв
ВАЖНО:

Деца под 2 години, без да ползват легло и седалка в самолета, заплащат само такса за полета в размер на 160 лв.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

- При генериране на резервация, от туристите се изисква да попълнят анкетна карта, която се изпраща от оператора по програмата. След попълването на анкетата, настаняването подлежи на потвърждение.
- За да ползват цената, обявена в пакета, туристите са задължени да присъстват на презентация в ресторанта на хотела, на български език, за закупуване на ваканционна собственост. Туристите не са задължени да закупуват абсолютно нищо. В случай, че не желаят да присъстват, са задължени да заплатят около 300 EUR на турист. Презентацията се извършва на 2-ри или 3-ти ден от почивката в рамките на 2 часа.
- При настаняване се изисква като гаранция депозит от 200 EUR (в брой или данни от кредитна/дебитна карта) на студио/апартамент. Този депозит се връща при напускане на хотела.
- Срок за анулиране на екскурзията поради несъбран минимум - 30 дни преди началната дата.
- Деца под 2 години заплащат само такса за полета в размер на 160 лв.
Резервации:

депозит - 35% от основната цена + стойността на заявените допълнителни услуги при резервация;
доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.
Анулации:

до 31 дни преди датата на отпътуване - 35% от основната цена;
от 30-я ден до деня на заминаване - 100% от общата цена!
Разписание на полетите:

София - Тенерифе 14:45 - 18:35
Тенерифе - София 19:25 - 02:25
*Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
Описание на хотела:

Местоположение
Хотелът се намира в курортното селище Коста дел Силенсио. Разположен е в тих и спокоен район в южната част на острова с гледка към морето. Хотелът се намира само на 11 км от летище "Рейна София" в южната част на острова, на 75 км от летище "Тенерифе Север" и на 70 км от столицата на острова - Санта Крус де Тенерифе. Хотелът има изключително лесен достъп до множество атракции и забележителности. Пред хотела има спирка на градски транспорт, който може да Ви отведе до курорта Лос Кристианос и до най-известния курорт на острова Плая де ла Америкас.
Хотелът:
Недвижими имоти в Испания - възможност за закупуване на ваканционен имот в Тенерифе

За да се възползване от тази оферта, е необходимо да присъствате на презентация за възможностите за закупуване на къщи в Испания - на о. Тенерифе. Презентацията е с продължителност от 2 часа и се провежда на 2-ия или 3-ия ден от почивката. Присъствието на презентацията не ви обвързва с изискване за покупка на такъв имот.

Удобства в хотела
Хотел "Club Marina Resort" 4* предлага на своите гости безплатен Wi-Fi в общите части, открит плувен басейн, детски басейн и място за игра за деца, фитнес, супермаркет.
Закуските се провеждат на блок маса. Вечерите се сервират по меню (супа, салата, основно – ориз, риба или месо)с включени бутилка вода и вино на маса. Определени вечери от седмицата са посветени на кухнята на Канарските острови, Мексико или на традиционната паеля. Хотел "Club Marina Resort" 4* е пригоден за гости с ограничена подвижност. Стаи за инвалиди се осигуряват при предварителна заявка.
Стаи
Комплексът разполага със студиа, едноспални и двуспални апартаменти.
Студиата са оборудвани с кухненски бокс (микровълнова печка, сокоизстисквачка, тостер, кана за чай, кафемашина, сушилня), баня с душ, телевизор със сателитна телевизия, сешоар, телефон, вентилатор, ютия и дъска за гладене, балкон с маса и столове. Срещу доплащане може да се ползват Wi-Fi и сейф. Леглата са спалня или две отделни легла. Настаняват се двама туристи.
Едноспалните апартаменти разполагат с една дневна стая с кухненски бокс и разтегателен диван и с една спалня. Апартаментът е оборудван с кухненски бокс (микровълнова печка, сокоизстисквачка, тостер, кана за чай, кафе машина, сушилня, фурна с котлон, пералня), баня с душ или вана, телевизор със сателитна телевизия, сешоар, телефон, вентилатор, ютия и дъска за гладене, балкон с маса и столове. Срещу доплащане може да се ползват Wi-Fi и сейф. Леглата в спалнята могат да са спалня или две отделни легла. В дневната има разтегателен диван, на който могат да се настанят двама туристи. Пакетната цена се ползва при настаняване на минимум трима туристи.
Двуспалните апартаменти разполагат с една дневна стая с кухненски бокс и разтегателен диван и с две спални. Апартаментът е оборудван с кухненски бокс (микровълнова печка, сокоизстисквачка, тостер, кана за чай, кафе машина, сушилня, фурна с котлон, пералня), баня с душ или вана, телевизор със сателитна телевизия, сешоар, телефон, вентилатор, ютия и дъска за гладене, балкон с маса и столове. Срещу доплащане може да се ползват Wi-Fi и сейф. Леглата в двете спални могат да са спалня или две отделни легла. В дневната има разтегателен диван, на който могат да се настанят двама туристи. Пакетната цена се ползва при настаняване на минимум петима туристи.
0005

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Тенерифе |  Почивки - Испания |  Почивки - Тенерифе |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Тенерифе

Избрани оферти