Начало / Почивки / Почивки - Ибиса

Лято на остров Ибиса! Почивка в Испания, Балеарски острови

Номер на оферта

/

228764

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Ибиса - София с полет на Луфтханза, вкл. 1 бр чекиран багаж до 23 кг, 1 бр. ръчен багаж 8 кг (55х40х23) и 1 бр малък ръчен багаж;
Летищни такси 393 лв към 05.12.2018г. (подлежат на потвърждение при издаване на самолетния билет);
Трансфери с туристически автобуси;
6 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел AzuLine Hotel Mar Amantis & Mar Amanti II 3* в стандартни стаи или подобен хотел на остров Ибиса;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро

Цената не включва

Туристическа такса – заплаща се от всеки туристи на място в хотела
По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка – Моля консултирайте се с наш представител
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 до 80 г. - 10 лв.
Разходи за лични нужди.

Програма на пътуването

Почивка в Испания - Остров Ибиса, Балеарски острови

Маршрут: София - Ибиса - София
Продължителност: 7 дни / 6 нощувки

Дати на отпътуване:01.09.2019

===============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО ПО ДНИ:

ПЪРВИ ДЕН: 01.09.2019 СОФИЯ - ИБИСА
Излитане от София, Терминал 2 в 06:45ч. с АК Луфтханза за Франкфурт. Пристигане на летище Франкфурт в 08:10ч. Излитане от Франкфурт за Ибиса в 10:05ч. Пристигане в 12:20ч. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ – ШЕСТИ ДЕН: 02.09 – 06.09.2019 - ИБИСА
Закуска. Свободно време за плаж и почивка.

По желание, срещу допълнително заплащане от България: Целодневна екскурзия - обиколка на острова с посещение на най-интересните места с автобус и екскурзовод на български език.

СЕДМИ ДЕН: 07.09.2019 ИБИСА - СОФИЯ
Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч. Трансфер до летище Ибиса. Отпътуване за България с АК Луфтханза в 15:40 ч. за Франкфурт. Кацане на летище Франкфурт в 18:00ч. Излитане от Франкфурт за София в 19.05ч. Пристигане в София в 22.15ч.

=======================================================

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА - AzuLine Hotel Mar Amantis & Mar Amanti 3*

Местоположение: AzuLine hotel Mar Amantis & Mar Amantis II са разположени в залива Сан Антонио – една от най-значителните туристически зони в Ибиса и само на 20км от столицата. В зоната има разнообразие от магазини, ресторанти и съоръжения за отдих, които са идеални за семеен туризъм. Комплексът разполага с две сгради - Mar Amantis & Mar Amanti II.

Хотел: Mar Amantis I има плувен басейн с гледка към залива, където може да се насладите на спокойна почивка. Mar Amantis II разполага с басейн за деца и възрастни, площадка за игра и мини-клуб, които имат по-оживена атмосфера от Mar Amantis I. В сградата на Mar Amantis II на разположение на гостите има фитнес. В рамките на комплекса има два бара, мини-голф и тенис на маса.

Настаняване: Двойните стандартни стаи с квадратура 21 кв.м. се намират в сградата на Mar Amantis II. Налични са такива стаи с две отделни легла и възможност за допълнително легло за дете до 12 години. Стаите разполагат с тераса, сейф, плоскоекранен ТВ със сателитни канали. WI-FI срещу допълнително заплащане. Единичните стаи също са разположени в сградата на Mar Amantis II. Предлагат се същите удобства както в другите видове стаи.


======================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Ибиса |  Почивки - Испания |  Почивки - Ибиса |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Ибиса

Избрани оферти