Начало / Почивки / Почивки - Корфу

Майски празници Корфу 4нощувки закуски и вечери от Варна,Шумен,Търново и София

Номер на оферта

/

228767

Дати & цени

Цената включва

Пакетанaта цена е в лева на човек и включва:
транспорт с лицензиран автобус / климатик, ТV /
4 нощувки в хотел OlympionVillage 3+* закуска и вечеря
медицинска застраховка за лица до 65 год
фериботни такси и билети.
Екскурзоводско обслужване на български език

Цената не включва

Цената не включва:
- Обзорна Екскурзия на Корфу с включена входна такса за двореца Ахилио - 15 евро / 29лв /
- Eкскурзия до Палеокастрица и Сидари – 20 евро / 39 лв/
- Разходка с лодка в пещерите на Палеокастрица - 10 евро / 19 лв /
- Корабчето “Калипсо стар” - възрастен - 15 евро / 29 лв/; дете до 12 г. - 11 евро /21лв/
- Круиз до Паксос , Антипаксос и Сините пещери – 30 eur /59 лв /
- Такса пребиваване в Гърция – 1.5 евро на ден на стая / заплаща се задължително на рецепция или на екскурзовода по време на пътуването /
- допълнителните екскурзии
- Разходи от личен характер
- Мед.застраховка за лица над 65 год. – 8 лв

Програма на пътуването

Почивка на ОСТРОВ КОРФУ

Хотел OlympionVillage 3+*
01.05.2019 – 07.05.2019

4 нощувки закуски и вечери
Автобусна програма от Варна ,* Добрич , Шумен , Велико Търново , Севлиево , София

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА
1 ден /01.05.2019/ ВарнаШуменТърговище
Отпътуване от Варна около 18.00 ч ул . Антим I
• От Шумен около 19:00 ч. /ОМВ до магазин Била * При минимум 12 туриста/ при по малка бройка от 5-ти км.
• От Търговище от бензиностанция OMV на околовръстното пътя за Търново около 19:45ч.
• От Велико Търново около 21:15ч. От Автогара Юг
• От Севлиево от пътя до Идеал Стандарт около 22:00ч.
2 ден / 02.05.2019 / Велико Търново - София – остров Корфу
• От София около 01.15 ч./ от площад “ Александър Невски “/ по маршрут СофияКулата - Солун -Йоанина - Игуменица /620 км/. От Игуменица до Корфу се пътува с ферибот / 1 ч /. Пристигане в хотела около обяд .Настаняване в хотела /* Настаняването в хотела става около 14:00ч. Освен ако няма възможност за по ранен час / Свободно време за плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.

3 ден / 03.05.2019 / остров Корфу – Панорамна и пешеходна обиколка с посещение на корабче с прозрачно дъно – Калипсо стар / полудневна /
Закуска. Панорамна обиколка на Корфу /Автобусна и пешеходна * По желание срещу доплащане / - Двореца Ахилион /XIX в./ - място на разкоша и легендата, построен от Императрица Елизабет, известна като Сиси. Полуостров Канони ,Мишия отсров .Продължаване за град Корфу /Керкира/. Обиколката на града започва от най - големия площад Еспланада - сърцето на града. Тук се намира и галерията от арки Листон с многобройните кафенета и ресторанти, коипие на Парижката улица Риволи, Старата Крепост, портата Свети Георги, църквата Свети Спиридон, закрилник на острова.
По – желание разходка с корабче с прозрачно дъно „Калипсо стар” / потвърждава се до 10 дни преди отпътуване / ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите на невероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост до Старата крепост до невероятният залив Гарица.. Свободно време за разходка из най - стария квартал Кампиело в сърцето на Корфу.
Връщане в хотела. Вечеря . Нощувка.

4 ден / 04.05.2019 / остров Корфу – Круиз до Паксос , Антипаксос и Сините пещери /ако позволяват метереологичните условия/
Закуска.Свободно време за почивка , плаж и разходки из острова или * По желание Круиз до Паксос ,Антипаксос и Сините пещери / срещу допълнително заплащане/ Тръгвайки от пристанището на Корфу, се открива уникална гледка на Старата Венецианска крепост и югоизточното крайбрежие на Корфу. Продължавайки на юг до скалистите брегове на остров Паксос, лодката навлиза в зашеметяващите морски пещери. След тяхното разглеждане се отправяме към перфектно оформения бряг на остров Антипаксос, с чийто пясъчни плажове и кристални води, се сравнява с Карибите. Спираме за почивка за плаж и плуване, след което се връщаме към Паксос, като там си правим разходка из тесните криволичещи улички или сядаме да обядваме в някоя таверна. Връщане в хотела следобед около 18:00ч.Вечеря .Нощувка .








5 ден / 05.05.2019 / остров Корфу - Палеокастрица и Сидари / целодневна с възможност за плаж /
Закуска. Екскурзия до Палеокастрица /* По желание срещу доплащане с възможност за плаж в най- известните и красиви заливи на острова /, един от най - известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите - пирати и техните кораби.Свободно време за раходка из околността или разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око. Продължаваме за Сидари – считано за едно от най - пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта". Свободно време . Връщане в хотела.Вечеря. Нощувка.

6 ден / 06.05.2019/ КорфуБългария
Закуска.Отпътуване за България след закуска. Пристигане в София вечерта. Във Варна рано сутринта ,малките часове на следващият ден / 07.05.2019г./
Отпътуване от : На човек в двойна стая
Варна /Шумен 350 лв
Търговище/ Велико Търново / Севлиево 340 лв
София 320 лв

Дете 02.99 г – 11.99г.с двама възрастни в стая
300 лв
290 лв
280 лв

Трети Възрастен
320 лв
315 лв
290 лв

• Цена за Фамилна стая – на запитване .
• Възможност за отпътуване от Добрич при мин.брой участници 12 човека. – доплащане
10 лв. в две посоки
• Възможност за отпътуване от Бургас при мин.брой участници 15 човека. – доплащане 20 лв. в две посоки


Забележка:
- Часовете на отпътуване от съответните градове са ориентировъчни и зависят от промените в разписанията на фериботите
- Всички упоменати часове и последователността на допълнителните мероприятия са ориентировъчни и могат да търпят промени в хода екскурзията без това да ощетява туристите.
- Круизните екскурзии се потвърждават седмица преди заминаване с оглед на метереологичните условия и възможността за провеждането им.

Обзорна екскурзия на град Корфу.
Първо ще посетим двореца „ Ахилион” – лятната резиденция на Австрийската императрица Сиси. Ще се потопим в смесица от стилове характерни за всяка зала, ще се насладим на красивите статуи, картини и стенописи и ще се разходим из красивите дворцови градини. След това ще отидем на полуостров Канони с емблематичната гледка към Мишият остров. Ще продължим с пешеходна обиколка на старата градска част. Ще разгледаме старата и новата крепост, аркадите Листон, църквата "Св. Спиридон" и Кметството. Времетраене на цялата обиколка около 4 часа. ( транспорт. Входната такса за двореца Ахилио, екскурзовод )
Цена: възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 10евро

Палеокастрица и Сидари
Палеокастрица е едно от най-красивите места на остров Корфу. Ще ви впечатлят няколко невероятни плажа с кристално чиста вода, сгушени по бреговата линия или разпръснати в маслинови, лимонени и кипарисови градини. Мнозина трърдят, че това е било мястото на двореца на крал Алкинос. Пейзажа комбинира синьо-зелени води и живописни заливи и е само малка част от гледките, които ще ви завладеят. Тук можете да посетите Византийския манастир на Панагия Сидари се счита за едно от най - красивите места на острова, уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води " Канала на любовта ".
Цена: 20 евро; дет до 12 г.- 10 евро

Корабчето “Калипсо стар”
“Калипсо стар” ви предлага екзотично пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Ще видите близкия остров Видо , ще се насладите на невероятната гледка към стария град на Керкира по море ,ще минете в близост до Старата крепост до невероятният залив Гарица.
Цена: възрастен - 15 евро; дете до 12 г. - 11 евро

Круиз до Паксос, Антипаксос и Сините пещери
Тръгвайки от пристанището на Корфу, се открива уникална гледка на Старата Венецианска крепост и югоизточното крайбрежие на Корфу. Продължавайки на юг до скалистите брегове на остров Паксос, лодката навлиза в зашеметяващите морски пещери. След тяхното разглеждане се отправяме към перфектно оформения бряг на остров Антипаксос, с чийто пясъчни плажове и кристални води, се сравнява с Карибите. Спираме за почивка за плаж и плуване, след което се връщаме към Паксос, като там си правим разходка из тесните криволичещи улички или сядаме да обядваме в някоя таверна.
Цена: възрастен - 30 евро

Mинимален брой участници: 35
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване
Необходими документи: лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.
Начин на плащане: 30% при сключване на договор за организирано пътуване.Доплащане 15 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Допълнителна информация

Дете 02.99 г – 11.99г.с двама възрастни в стая
300 лв от Варна и Шумен
290 лв от Търговище/ Велико Търново / Севлиево
280 лв от София

Трети Възрастен
320 лв от Варна и Шумен
315 лв от Търговище/ Велико Търново / Севлиево
290 лв от София

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Корфу |  Почивки - Гърция |  Почивки - Корфу |  Майски празници - Гърция |  Майски празници - Корфу

Избрани оферти