Начало / Почивки / Почивки - Мале

Почивка на Малдивите - 7 нощувки: пътуване до слънчевата страна на живота!

Номер на оферта

/

97055

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Мале – София

Летищни такси

Чекиран багаж

Трансфери летище – хотел – летище

7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване

Mедицинска застраховка, за периода на пътуването с покритие 15 000 евро
 

Цената не включва

Лични разходи

Допълнителни екскурзии

Програма на пътуването

Малдиви - слънчевата страна на живота!

ДЕСТИНАЦИЯ: Мале, Малдиви

МАРШРУТ: София - Мале - София

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: 7 нощувки в избрания хотел на острова

Пакетните цени включват 7 нощувки на Малдивите в избран хотел + самолетен билет с летищни такси София-Мале-София + медицинска застраховка!

===================================================

ДАТИ на отпътуване:
13.10.2017
27.10.2017
02.11.2017
10.11.2017
24.11.2017
01.12.2017
09.12.2017

====================================================

ХОТЕЛИ - ЦЕНИ на човек за 7 нощувки (с включен самолетен билет с летищни такси + медицинска застраховка):

1) Bandos Maldives 4* - http://www.bandosmaldives.com/en

Цени:
- На човек в двойна стая:
* закуска + вечеря: 1 607 €
* закуска + + обяд + вечеря: 1 868 €


Информация:

Bandos Maldives предлага просторни стаи с тераси с изглед към градината или морето. На място има център за водни спортове и училище за гмуркане. На място има достатъчно заведения за хранене, които са и с безплатен Wi-Fi достъп.

Хотелски комплекс Bandos Resort е с идеално местоположение на остров Bandos, само на 10 минути с лодка от международното летище на Мале.
Стаите и вилите в Bandos са заобиколени от красива природа, а някои се отличават със сламени покриви или интериор от дърво. Осигурени са удобства за приготвяне на чай/кафе и минибар. Някои помещения за настаняване включват отделна всекидневна зона или открита хидромасажна вана.

Има басейн с бар в него, както и СПА център, където могат да се резервират козметични и масажни процедури. Клуб Paradise предлага богата гама от спортни съоръжения, включително фитнес зала и кортове за бадминтон и тенис. Има и телевизионна зала със съоръжения за тенис на маса и настолни игри. Детският клуб предлага грижи за деца и различни програми за малките гости.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

2) Holiday Island Resort 4* - https://www.villahotels.com/en/resort/holiday-island

Цени:
- На човек в двойна стая:
* закуска + вечеря: 1 490 €
* закуска + обяд + вечеря: 1 728 €

Информация:
Holiday Island Resort е разположен в район Алифу Даалу Атол на остров Дифуши, на 30 минути с полет от международно летище Ибрахим Насир. Той разполага с помещения за настаняване на брега и предлага различни водни спортове и екскурзии с корабче.

Плажните бунгала на Holiday Island разполагат със самостоятелна тераса с шезлонги, откъдето има изглед към Индийския океан. Всяка стая разполага със сателитна телевизия, сейф и хладилник. Банята е свързана със стаята и е с вана и отделен душ.

Гостите могат да направят екскурзия около острова или да отидат на обиколка за наблюдение на китове и делфини. Дейностите включват гмуркане, ветроходство и водни ски. Хотелският комплекс има също фитнес зала, сауна и игрище за плажен волейбол.

В ресторанта се сервират западни и ориенталски ястия на шведска маса, а кафе-сладкарницата предлага а-ла-карт меню и топли напитки. В денонощния основен бар можете да се организират вечерни представления на живо.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


3) Sun Island Resort & SPA 4* - https://www.villahotels.com/en/resort/sun-island

Цени:
- На човек в бунгало:
* закуска + вечеря: 1 524 €
* закуска + обяд + вечеря: 1 762 €
* All inclusive: 2 170 €

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

4) Velidhu Island 4* - http://velidhu.com.mv/

Цени:
- На човек в бунгало:
* закуска + вечеря: 1 629 €
* закуска + обяд + вечеря: 1 866 €

Информация:

Разположен на красив малдивски остров, хотел Kuramathi Island Resort предлага луксозни частни вили с хидромасажна вана и плоскоекранен телевизор. На разположение са още инфинити басейн, 15 заведения за хранене и СПА център.

Просторните климатизирани вили предлагат невероятна гледка към морето и осигуряват лесен достъп до плажа или градините. Всички вили имат кабелна телевизия, DVD плейър и зарядно устройство за iPod. Освен това в стаите са осигурени еспресо машина, минибар и сейф.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

5) Kurumba Maldives 5* - http://www.kurumba.com/

Цени:
- На човек в двойна стая супериор:
* закуска: 1 761 €
* закуска + вечеря: 2 350 €

Информация:

Kurumba Maldives се намира на частен тропически остров от атола Северен Мале. Предлага красиви бели пясъчни плажове и живописни кокосови дървета. Комплексът е само на 10 минути с моторна лодка от летището, откъдето се извършват денонощно трансфери с лодка. Kurumba Maldives разполага с 8 ресторанта и 3 бара.

Комплексът включва 2 открити сладководни басейна, 3 тенис корта и фитнес център. Veli Spa предлага голямо разнообразие от процедури, включващо уникалните терапии Dhivehi Beys, както и модерни и традиционни процедури. Организират се турове от остров на остров и риболовни излети, а също и индивидуални екскурзии.

Луксозните стаи и вили включват самостоятелни тераси с изглед към плажа. Всяка стая разполага с кабелна/сателитна телевизия, сейф и работно бюро. Осигурени са също хладилник и удобства за приготвяне на чай/кафе. Самостоятелната баня е с вана и душ.

В ресторантите в Kurumba се приготвя голямо разнообразие от ястия, включително италианска, японска, индийска и ливанска кухня. В Kalhu се предлагат коктейли, караоке и дисководещ, а в бар Kandu гостите се наслаждават на музика на живо. 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

6) Velassaru 5* - http://www.velassaru.com/

Цени:
- На човек в двойна стая:
* закуска: 2 350 €
* закуска + вечеря: 3 025 €

Информация:

Velassaru Maldives предлага луксозно настаняване на първа линия до брега и в помещения над водата с открит изглед към океана. Той предлага широка гама от водни и приключенски спортове, както и круизи по залез и занимания по йога.

Гостите могат да се насладят на отпускащи СПА процедури в павилионите над водата, или да се качат на малдивска лодка и да наблюдават екипажа, който демонстрира традиционни методи за риболов. Съоръженията в хотелския комплекс включват фитнес център, тенис корт и библиотека. В целия комплекс има безплатен достъп до интернет.

Бунгалата и вилите на Velassaru са оборудвани с климатик и вентилатори на тавана. Те са обзаведени с дървени тавани и подове, които създават тропическа атмосфера. Всяка стая е оборудвана с телевизор с плосък екран и DVD плеър. Някои стаи също така разполагат със зарядно устройство за iPod и кафемашина Nespresso.

В 5-те ресторанта на Velassaru се предлага голямо разнообразие от международни специалитети, включително средиземноморски, японски и континентални ястия. Двата плажни бара предлагат коктейли и вина. Хотелът може да сервира ястията във вилата Ви или да организира самостоятелна вечеря на място по избор на острова.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

7) Kuramathi Island 5* - http://www.kuramathi.com/

Цени:
- На човек в Бунгало:
* закуска+обяд+вечеря: 2 625 €
* All Inclusive: 3 041 €

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

8) Dusit Thani 5* - http://www.dusit.com/dusitthani/maldives/

Цени:
- На човек във Вила:
* закуска+вечеря: 3 524 €

Информация:

Луксозният комплекс Dusit Thani Maldives се намира на остров Mudhoo в административния район Баа Атол. Заобиколен е от красиви коралови рифове и тюркоазена лагуна. Той предлага частна плажна ивица, безплатен Wi-Fi и СПА център, разположен сред короните на дърветата. На разположение има открит басейн с площ от 750 квадратни метра, който е един от най-големите на Малдивите.

Оборудването на модерните вили в тайландски стил включва плоскоекранен телевизор с филми, зарядно устройство за iPod и озвучителна система Bose. Включени са охладител за вино и машина Nespresso. Гостите могат да се потопят във ваната или да се насладят на тонизиращо къпане под открития душ тип тропически дъжд.

Dusit Thani Maldives е на 35 минути с хидроплан от международно летище Мале. С моторна лодка се стига за 10 минути от вътрешното летище на Баа Атол.

Висящият от дърветата СПА център Devarana е единствен по рода си и включва 6 зони за процедури, които са разположени сред короните на дърветата и предлагат великолепни гледки. За гостите, които се грижат за своето здраве, хотелският комплекс предлага инструктор по йога, модерна фитнес зала и много добре осветени тенис кортове. Комплексът предоставя на гостите си възможности за дълбоководно гмуркане и гмуркане с шнорхел. На разположение също така има библиотека и магазин за сувенири.


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

9) Shangri La 6* - http://www.shangri-la.com/male/villingiliresort/

Цени:
- На човек в Pool Villa:
* закуска: 3 634 €
* закуска+вечеря: 4 593 €


Информация:

Хотелски комплекс Shangri-La"s Villingili Resort and Spa съчетава хармония и природа. Той предлага луксозни вили в атола Аду на Малдивите. Хотелът има плаж с бял пясък и предлага инфинити басейн, СПА център и голф игрище с 9 дупки, което е единствено по рода си на Малдивите.
Климатизираните вили са заобиколени от тропическа зеленина и предлагат достатъчно уединение. Те са с 40-инчов плоскоекранен телевизор, DVD плейър BOSE и зарядно устройство за iPod. Има също кафемашина Nespresso, минибар и безплатен интернет достъп. Освен това всички вили, без вилите над водата, имат самостоятелен басейн.

Хотелски комплекс Shangri-La’s Villingili Resort and Spa е на 70 минути със самолет от международно летище Мале и на 5 минути с лодка от летище Ган на атола Аду.
Гостите могат да разгледат съседните острови, да тренират във фитнес центъра, да практикуват йога и да тичат за здраве по живописните маркирани пътеки. Предлагат се също водни дейности като кану-каяк, гмуркане и круизи с луксозна яхта. В СПА център CHI се предлагат успокояващи СПА процедури.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

10) Kanuhura Resort And Spa 5* - http://www.kanuhura.com/en/

Цени:
- На човек във Вила на плажа:
* закуска: 5 602 €
* закуска+вечеря: 6 570 €

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

11) Niyama Maldives 5* - http://www.minorhotels.com/en/peraquum/niyama/

Цени:
- На човек в Beach Studio:
* закуска: 5 668 €
* закуска+вечеря: 5 885 €

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

12) Conrad Maldives 6* - http://conradhotels3.hilton.com/en/hotels/maldives/conrad-maldives-rangali-island-MLEHICI/index.html

Цени:
- На човек:
* в Бунгало със закуска: 5 197 €
* във Вила със закуска+вечеря: 5 919 €

Информация:
Разположен на 2 отделни острова, свързани с мост, луксозният хотелски комплекс Conrad Maldives Rangali Island предлага просторни самостоятелни вили. Комплексът има изцяло остъклен подводен ресторант, Ithaa, както и 2 СПА центъра, удостоени с награди.

Вилите на Conrad Rangali Island са построени на различни места, включително над водата на до 500 м от брега на Индийския океан. Разполагат с пълен набор от удобства, като безплатен Wi-Fi достъп до интернет, плоскоекранен телевизор и DVD плейър. От френските прозорци с дървени рамки се открива красива гледка към морето или плажа.

Пълна релаксация се предлага в СПА център Retreat, разположен до лагуната, а също в СПА център Over-Water над водата. Гостите могат да посетят италианския бутик на място, както и да опознаят местната култура, като се отправят на еднодневни обиколки из околните острови.

Conrad Maldives има 12 ресторанта и бара от световна класа, в които се сервира асортимент от международни и средиземноморски ястия и скара. Винарската изба The Wine Cellar предлага над 600 бутилки първокласно вино.

------------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=======================================================

ПРОГРАМА:

1-ви ден:  София - Мале
Отпътуване от Летище София за най - удивителното място на света – Малдивите /с прекачване/.
 
2-ри ден:  Малдиви
Пристигане на международното летище в Мале. Следва вълнуващ трансфер до избрания от Вас хотел и настаняване. Свободно време за опознаване на Острова. Нощувка.
 
3-ти ден: Малдиви
Закуска. Разходете се из островите като спирате на безлюдни плажове, имащи чудесни условия както за почивка, така и за гмуркане. Рифовете и атолите са дом на около 700 вида риби. В открития океан могат да се забележат акули, китове и двукрила мента (гигантски скат). Нощувка.
 
4-ти ден: Малдиви
Закуска. Свободно време, възможности за допълнителни екскурзии. Нощувка.
 
5-ти ден: Малдиви
Закуска. Този ден се отдайте  на доброто си физическо здраве. Посетете Spa центъра на хотела, където ще бъдете поглезени с богата гама от процедури, след което се релаксирайте, гледадайки залеза на слънцето. Нощувка.
 
6-ти ден:  Малдиви
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.
 
7-ми ден: Малдиви
Закуска. През днешния ден може да се отдадете на плаж, море и слънце - представата за съвършенство! Нощувка.

8-ми ден: Малдиви
Закуска. За да изследвате дълбините на океана се присъединете към едно вълнуващо ранно сутрешно гмуркане. Домакините Ви знаят къде да Ви заведат, така че да видите някои наистина изключителни подводни рибки и корали. Нощувка.
 
9-ти ден: Мале -София
Закуска. Трансфер до международното летище в Мале за полет към Европа. Кацане в София.

------------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Малдиви |  Оферти - Мале |  Почивки - Малдиви |  Почивки - Мале |  Острови - Малдиви |  Острови - Мале

Избрани оферти