Следете най-изгодните оферти за пътуване тук!

Кратка почивка в Малта - 4 нощувки - самолет - Промоция от 490 лв.!

Дати и цена
10 октомври 2017 - 05 декември 2017 г. - Цена от 490 лв.
Цената включва
Самолетен билет София - Малта - София

Летищни такси

Ръчен багаж до 10 кг /с размери 42x32x25 см/

4 нощувки със закуски в хотел PLAZA REGENCY 3* или подобен в двойна стая при максимална заетост

Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години
Цената не включва
Голям салонен багаж – 32 лв. на посока / 56 x 45 x 25 см/

Чекиран багаж – до 23 кг - 74 лв. на посока; до 32 кг - 94 лв. на посока;

трансфер летище - хотел - летище - 25 € на човек при минимум 2 човека

Полудневна екскурзия до Валета - 36 € на човек

целодневна екскурзия до о-в Гозо - 57 € на човек

полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ - 27 € на човек;

полудневна Старата столица Медина - 24 € на човек;

полудневна Трите града - 28 € на човек;

целоднвена остров Комино и "Синята лагуна" - 40 € на човек;

гмуркане - 50 € на човек;

целодневна екскурзия до Сицилия - 134 € на човек;

доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.;

от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0,50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела.
Промоционална самолетна програма: МАЛТА - 4 нощувки на цени от 490 лв.!

Маршрут: София - Малта - София

5 дни/4 нощувки

ДАТИ - ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:

10.10.2017 г. 690 лв.
24.10.2017 г. 590 лв.
07.11.2017 г. 490 лв.
21.11.2017 г. 490 лв.
05.12.2017 г. 490 лв.

---------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=========================================================

ПРОГРАМА:

1 ден:
Директен полет от София за Малта в 13:10 ч. Пристигане в Малта в 14:15 ч., придвижване от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Свободно време или екскурзия по желание : Полудневна екскурзия до Валета - столицата на Малта /срещу допълнително заплащане/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), Посещение на Малта 5D, което е горещо препоръчано от нас. 15-минутното 5D кино е запомнящо се изживяване, което разказва историята на Малта по впечатляващ начин. Цената е 36 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/.Нощувка.

2 ден:
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до о-в Гозо /срещу допълнително заплащане /:отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание "Лазурния прозорец", плажът Рамла, пещерата Калипсо и други) с време за кратки разходки и снимки. Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът не е включен в цената и е приблизително 18 евро на човек). Oтпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h.
Посещение на забележителностите в непоследователен ред: Лазурния Прозорец, пещерата Калипсо, Свободно време за плаж на Рамла Бей, столицата Виктория и Цитаделата, храмът Джгантия (9 евро на човек), рибарските селища Марсалфорн и Шленди, където ще бъде отделено време за обяд. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

3 ден:
Закуска.Свободно време или полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ /срещу допълнително заплащане /.Отпътуване от хотела сутринта за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара и обяд (не е включен в цената) в избран ресторант на крайбрежната ивица. Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек).Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h ./ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време за разходка или допълнителна екскурзия. Нощувка.

5 ден:
Закуска. Освобождаване на хотела. Придвижване до летището за полет от Малта до София в 14:50 ч. Пристигане в София 17:40 ч.

---------------------------------------------------------

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ (по желание, с доплащане):

1) Магическата Валета - ПОЛУДНЕВНА
За възрастни - 36 евро
За деца от 3 до 12 години - 16 евро

Свободно време или екскурзия по желание: Полудневна екскурзия до Валета - столицата на Малта /срещу допълнително заплащане/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход), Посещение на Малта 5D, което е горещо препоръчано от нас. 15-минутното 5D кино е запомнящо се изживяване, което разказва историята на Малта по впечатляващ начин. Цената е 9 евро на човек /екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/.


2) СТАРАТА СТОЛИЦА МДИНА - ПОЛУДНЕВНА(СУТРИН)
За възрастни – 24 евро
За деца от 3 до 12 години - 9 евро

Разходка по улиците на този средновековен град , известен като "тихия град". Произходът на града може да се проследи 4000 години назад в историята. Най – съществената част от разходката са Катедралата и Cathedral Museum, както и крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова. Интересни забележителности: площад Свети Марко; Ботаническите градини на Сан Антонио; катедралата "Св. Павел; крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова; Т"Али - "селището на занаятите", където изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро и стъкло.


3) ПРИКАЗНАТА МДИНА - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ
За възрастни – 46 евро
За деца от 3 до 12 години - 21 евро


4) ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ГОЗО - ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ
За възрастни – 57 евро
За деца от 3 до 12 години - 22 евро

Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание "Лазурния прозорец", плажът Рамла, пещерата Калипсо и други) с време за кратки разходки и снимки.

Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът не е включен в цената и е приблизително 18 евро на човек). Oтпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h.

Посещение на забележителностите в непоследователен ред: Лазурния Прозорец, пещерата Калипсо, Свободно време за плаж на Рамла Бей, столицата Виктория и Цитаделата, храмът Джгантия (9 евро на човек), рибарските селища Марсалфорн и Шленди, където ще бъде отделено време за обяд. / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.


5) ТРИТЕ ГРАДА ПОЛУДНЕВНА (СУТРИН)
За възрастни – 28 евро
За деца от 3 до 12 години - 14 евро

Стъпка назад с нас през мъглите на времето, тъй като ние ще ви отведем до крепостта Котонера ,който е широко известен като трите града, това са Vittoriosa, Cospicua и Senglea, построени от рицарите на Малта. Екскурзията започва от Cospicua и продължава последователно с посещение на Vittoriosa където се движите по тесните и мистериозни улички, засенчени от много исторически дворци и църкви. След това се пристъпва към стария кей, където можете да се повозите с fregatina - традиционна малтийски лодка. Програмата завършва със Senglea.


6) СИНЯТА ПЕЩЕРА И МАРСАШЛОК - ПОЛУДНЕВНА (СУТРИН)
За възрастни – 27 евро
За деца от 3 до 12 години - 12 евро

Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек). Отпътуване за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара .Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 h ./ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/.


7) Комино и Синята лагуна - целодневна екскурзия
За възрастни – 40 евро
За деца от 3 до 12 години - 20 евро

Разположена между островите Комино и Коминито, Синята лагуна представлява плитчина с тюркоазени цветове и песъчливо дъно. Морските води тук са сред най-прозрачните в района на Средиземноморието. Подводната видимост достига около 30 метра. Като цяло по-голямата част от лагуната е сравнително плитка и варира около метър – метър и половина. Има обаче места където дълбочината може да надхвърли 10 метра.

Плувайки сред кристално чистите води, вие ще забележите, че всъщност под водната повърхност кипи от живот. Големи пасажи от пъстроцветни рибки се стрелкат на около и сякаш се чудят какво търсите в тяхното царство.Сезонът през който можете да се къпете в лагуната продължава приблизително от края на април – началото на май до късния октомври или ранния ноември. През зимните месеци водите на Синята лагуна изстиват до около 16 – 17°C.

Екскурзията ще ни отведе покрай заливите на Сейнт Джулианс, St Andrews и St Pauls,.

Студен бюфет обяд с вино се сервира на борда и през останалата част от следобеда време за плуване, слънчеви бани или проучване на пясъчния плаж на брега на този уникален остров.


8) ГМУРКАНЕ В МАЛТА
За възрастни – 50 евро
За деца от 3 до 12 години - 50 евро

Отправяме се към живописния залив в Сейнт Джулианс, където инструктор по гмуркане ще ви научи на необходимите предпазни мерки и основните умения на този вълнуващ спорт. Всичко, което е останало е да си сложите маска и плавници и след това се потопите дълбоко в красивите рифове. Насладете се на тръпката от дишане под вода.9) ЕКСКУРЗИЯ ДО СИЦИЛИЯ - ЦЕЛОДНЕВНА
За възрастни – 137 евро
За деца от 3 до 12 години - 102 евро

Тръгване от Малта в 06.30 часа. Пътуването е с високоскоростен ферибот и продължава 90 минути.

Пристигане в пристанището в Поцало. Автобусите, с които се провеждат екскурзиите са комфортни иоборудвани с климатик. От Поцало екскурзията преминава последователно по втория и третия по височина мостове в Европа, и ще ви отведе до подножието на единствения активно действащ вулкан на нашия континент – Етна.

Следва изкачване до кратера Силвестър, където ще имате свободно време за обяд (не е включен в цената на екскурзията) и закупуване на сувенири.

Посещение на известния курортен град Таормина – свободно време за разглеждане на града. Връщане от Таормина в Поцало, съпроводено с разказите на екскурзовода. Отпътуване за Малта в 21.30 часа.

---------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!
Изпрати запитване
Нова година в Малта - 4 дни - самолет!
от 750 лв.
Нова година в Малта - 4 дни - самолет!
3 нощувки
Самолет
Валета
Транспорт - Валета Заведения - Валета Пазаруване - Валета Събития - Валета Забележителности - Валета
Малта – полезни съвети за организиране на пътуване
Малта – страната на рицарите
Къде да пътуваме през април?