Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

Мечтаната почивка на остров Мавриций - ГАРАНТИРАНИ МЕСТА

Номер на оферта

/

202719

Дати & цени

Цената включва

6 нощувки на съответната база в избрания хотел
Трансфер летище-хотел-летище и пакет „Добре дошли“, включващ:
? Персонално посрещане на летището в Мавриций от нашата фирма партньор с гирлянд от цветя и минерална вода
? Асистанс на летище
? Пакет, включващ карта на остров Мавриций, информация за екскурзиите
? Придружаване до хотела от представител на фирмата партньор
? Информационна среща в избрания хотел
? Персонално планиране на екскурзиите
? 24 часов асистанс по време на престоя
Медицинска застраховка с 10000 евро покритие с асистанс със ЗАД”Армеец”танбул в 06.00ч. Кратък престой и полет за София в 08.35ч. Пристигане на летище София в 08.50ч.

Цената не включва

Ранно настаняване срещу доп. заплащане при пристигане в хотела преди 15:00 ч.
По желание - индивидуален трансфер с луксозен автомобил или трансфер с хеликоптер
Допълнителни екскурзии на място
Услуги, които не са упоменати като включени за съответния хотел
Разходи от личен характер
Бакшиши
Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването.

Програма на пътуването

05.12.2017г.Първи Ден

Среща на летище София в 19:15ч за полет София-Истанбул с АК ”Turkish Airlines”. Излита в 21:15ч. Каца в 23:50ч. Кратък престой на летището, след което полет Истанбул-Мавриций с АК ”Turkish Airlines”в 02:20ч

06.12.2017г.Втори Ден
Пристигане на остров Мавриций в 13.10ч. Посрещане и трансфер от летището до избрания от Вас хотел. Настаняване в хотелa след 15:00ч на съответната база на изхранване. Нощувка.

07.12.2017г.Трети Ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Неочаквана среща с делфини – полудневен тур / срещу доп.заплащане /
Насладете се на една невероятна среща с делфини. Ще се придвижите с моторна лодка и ще посетите остров Benitiers, където ще имате вкусен обяд.
Уникалната част от преживяването е плуването с делфини в естествената им среда!
Цена на човек: 95 EUR (от 1 до 3 човека) 65 EUR (от 4 до 8 човека)
08.12.2017г.Четвърти Ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Полудневна обиколка на столицата Порт Луис / срещу доп.заплащане /
Обиколка на столицата на остров Мавриций - прекрасният Порт Луис, ще ви преведе през страниците на пъстрата история и културното многообразие на острова.
Религиозното разнообразие е част от културната традиция на острова. Светилищата са отворени за всеки един любопитен турист - мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индуски храмове и християнски църкви.
Порт Луис е най-големият град на Мавриций, както и икономически и административен център на острова. Точно до главния площад можете да се разходите по най-внушителния булевард - Place d"Armes, ограден от двете страни с кралски палми. Можете да се насладите на няколко чудесни френски колониални сгради, особено на сградата на правителството и на общинския театър. Ще имате свободно време, за да посетите крайбрежната улица, както и търговски комплекс Le Caudan Waterfront. Оживената крайбрежна улица предлага множество възможности - за пазар, места за развлечение, ресторанти с изглед към пристанище Порт Луис. Крайбрежието на Порт Луис е центърът на културния живот в Мавриций.
Цена на човек: 45 EUR (от 4 до 8 човека)
09.12.2017г.Пети Ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Целодневен тур с катамаран
След закуска ще потеглим за един ден изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна, много забавления и релаксация на круиз с катамаран!
За ваше удобство, ние предлагаме голям избор на круизи до няколко дестинации, с няколко различни изходни точки. На север, изборът е между Gabriel Island и Flat Island. Можете също да видитеделфинипо време на един от нашите круизи по западното крайбрежие. Друга възможност е да изберете круиз на източния бряг с посещение на известния остров IleauxCerfs.
По време на круизите ще имате свободно време за гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и почивки за плуване.На катамарана ще можете да се насладите и на вкусен BBQ обяд с прясна риба, пиле и селекция от салати и чеснов хляб.
Цена на човек: 95 EUR
10.12.2017г.Шести Ден
Закуска.Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Седемте каскади/ водопадите Тамаринд / срещу доп.заплащане /
Имате възможност да отидете дълбоко в местните гори на южен Мавриций – LesSeptCascades. Буквално в превод името означава "седем водопада", мястото, предпочитано от местните жители за туризъм в пищна зеленина.
Преходът разкрива едни от най-предизвикателните места, а в края на вашата разходка ще достигнете до охлаждащите извори и водопади. Ще имате възможност да се насладите на спиращите дъха панорамни гледки. Ще минете по малка пътека, от където ще се открият пред вас за първи път седемте водопада, а след това ще спрете на още няколко места, откъдето ще имате възможността да разгледате водопадите от различни страни
Цена на човек: 140 EUR (от 1 до 3 човека) 95 EUR (от 4 до 8 човека)
11.12.2017г.Седми Ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт, скайдайвинг, и мн. Други
12.12.2017г.Осми Ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт, скайдайвинг, и мн. други. Освобождаване на стаята около обяд. Свободно време. Късен трансфер до летището за полет до Истанбул в 21.05ч.
13.12.2017г.Двети Ден

Кацане на летището в ИсСамолетен билет за полет София-Мавриций-София с включени летищни такси с АК „Turkish Airlines”

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Екзотична почивка 2024 - Мавриций |  Екзотична почивка 2024 - Мавриций

Избрани оферти