Начало / Почивки / Почивки - Пампорово

Мини SPA почивка в Пампорово

Номер на оферта

/

226200

Дати & цени

Цената включва

транспорт с луксозен автобус, лицензиран за туристически превози;
две нощувки със закуски, обяди и вечери в Апарт-хотел “Форест Нук” 3+* в Пампорово http://forestnook.bg/
ползване на SPA центъра на хотела – басейн, джакузи, сауна, парна баня, рибки за краката Гара руга, фитнес, чадър и шезлонг;
детски кът;
анимация за деца и възрастни (включва занимания по зумба, йога, народни танци, организирани походи и др.);
БОНУС: Родопска вечер с оркестър гайдари на живо!
представител от Туристическата агенция по време на пътуване и престоя.

Цената не включва

входни такси за посещаваните обекти;
възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма;
разходи от личен характер.

Програма на пътуването

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от Сливен в 07:30 ч. по маршрут СливенНова Загора - Стара ЗагораЧирпанПампорово. Курортът е разположен в сърцето на Родопите и се откроява с разнообразна природа. Пампорово е познат основно като зимна дестинация, но и през лятото има какво да предложи на туристите – в района има множество екопътеки, които са подходящи за пешеходни турове, а повечето реки и язовири в района са подходящи за спортен риболов.
Настаняване в Апарт хотел „Forest nook” 3+* - четерисезонен ваканционен комплекс, специално проектиран като естествено място за почивка и развлечения сред гора и девствена природа. Обяд. Свободно време за посещение на SPA центъра на комплекса, който включва басейн, джакузи, сауна, парна баня, рибки за краката Гара руга и фитнес. Около 15:00 часа желаещите могат да отидат до манастира „Свети Пантелеймон“ с организиран транспорт. Любителите на природата могат да се изкачат до връх Снежанка и да се насладят на невероятната панорамна гледка. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Свободно време, с възможност за посещение на SPA центъра на хотела или разходка до телевизионната кула на връх Снежанка, която е построена през 1978 година от инж. Иван Янтахов. Кулата е отворена за посещение от туристи и разкрива спираща дъха панорамна гледка на околността. Обяд. Свободно време. Родопска вечеря с участието на гайдар и певец на живо! След вечерята желаещите могат да посетят дискотека „Underground“, намираща се в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време. 11:30 часа освобождаване на хотела и отпътуване за Бачковския манастир „Успение Богородично“ – един от най-древните манастири на Балканския полуостров, вторият по големина в България след Рилския манастир. Основан през 1083 г. от грузинските братя Григорий и Абасий Бакуриани, манастирът съчетава уникална комбинация от византийска, грузинска и българска архитектура. Най-голямото богатство на манастира се крие в главната църква – това е чудотворната икона „Св. Богородица Елеуса“, за която се вярва, че има силата да изцелява. В църквата ще видите и един от най-старите позлатени дърворезбовани иконостаси в България.
Свободно време за обяд. Продължаваме за Асеновград, където ще имаме възможност да се докоснем до вековната история на Асеновата крепост, известна още като „Станимахос“ или „Петрич“. Тя е средновековна крепост, разположена върху висок скалист хребет в Родопите, на левия бряг на река Асеница. Според археолозите, крепостта се намира на това място още от времето на траките V-IV век пр. н. е., а по-късно е обитавана и използвана и през римската и ранно-византийската епоха. Крепостта придобива голямо значение през Средновековието и се свързва с името на великия български владетел цар Иван Асен II, който я укрепва допълнително през 1231 г. Една от най-запазените и забележителни сгради в Асенова крепост е църквата „Света Богородица Петричка“ от XII-XIII век.
Отпътуване за Чирпан - Стара Загора - Сливен. Пристигане вечерта.
=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Пампорово |  Почивки - България |  Почивки - Пампорово |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Пампорово

Избрани оферти