Начало / Почивки / Почивки - Дубровник

Мини почивка в Черна Гора и Дубровник през юни

Номер на оферта

/

222909

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с комфортен автобус, лицензиран за международни пътувания
- Пътни, пристанищни и фериботни такси
- 4 нощувки с 4 закуски и 4 вечери в хотел *** в Будва: http://www.hotelkangaroo.me/en
- Градски такси за хотела
- Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
- Местни екскурзоводи там, където е посочено
- Медицинска застраховка с покритие 2000 евро

Цената не включва

- Морска екскурзия в Которския залив, вход в Света Богородица на Скалата: 16 евро
/при минимум 30 записани/
- Морска екскурзия до остров Локрум с екскурзовод на български език: 18 евро
/при минимум 30 записани/
- Полудневна екскурзия до Цетине: 10 евро /при минимум 30 записани/
- Входни такси за музеи /заплащат се на място по желание/:
* Цитаделата /Будва/ - 2.50 евро
* Крепостните стени на Дубровник - 150 куни /около 20 евро/
* Аптеката на Францисканския манастир - 40 куни /около 5 евро/
- Застраховка “отмяна на пътуване”- тази застраховка покрива рискове в случай на отказ за пътуване от страна на туриста при доказано заболяване или отмяна на пътуването поради неблагоприятни метеорологични условия и други форсмажорни обстоятелства.

Програма на пътуването

Последни 6 места!!! Мини почивка в Черна Гора и Дубровник през юни. 4 нощувки със 4 закуски и 4 вечери в Будва. Ще може да плажувате в Будва, един от прелестните градове на Черна гора. ще се разходите до Дубровник - атракцията на Хърватска. Свържете се с нас за подробности.

1 ден: 20.06.2018
Отпътуване от София в 00.30 часа. Транзитно преминаване през Сърбия и влизане в Черна Гора. Пътуваме през величествените вериги на Динарските планини и слизаме сред субтропичните пейзажи на Адриатическото крайбрежие. Пристигане в Будва. Настаняване в хотел ***. Време за почивка. Вечеря. Нощувка.

2 ден: 21.06.2018
Закуска. Разходка в Стария град на Будва (с местен екскурзовод на руски/сръбски език) - средновековно селище, разположено на полуостров, обграден от крепостна стена от 15 век с отбранителни кули и порти, които водят в плетеница от тесни улички и малки площади, запазили паметници на историята и културата на различни цивилизации. Свободно време. След обяд по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до старата столица на Черна гора, Цетине. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ден: 22.06.2018
Закуска. Отпътуване за Дубровник. Разходка в Стария град с местен екскурзовод на български език: площад Лужа, двореца Спонца, църквата Свети Влахо, колоната на Орландо, малкия и големия фонтани на Онуфрий, Готическия Княжески дворец, Катедралата Света Богородица и др. Свободно време с възможност за посещения на музеи, обиколка на крепостните стени на Дубровник или екскурзия с корабче до остров Локрум. Връщане в хотела в Будва. Вечеря. Нощувка.

4 ден: 23.06.2018
Закуска. Отпътуване за Котор. Туристическа програма с местен екскурзовод на руски/сръбски език: разглеждане на уникалните архитектурни и културни паметници от 12 - 14 век: Катедралата Свети Трифон /1166 год./, църквите Свети Лука /1195 год./, Света Ана, Свети Николай, старинните родови къщи на аристократичните семейства. Възможност за морска екскурзия из Которския залив с посещение на изкуствения остров и църквата Мадоната от Скалата /допълнително заплащане/. Свободно време за изкачване на крепостта „Св. Йоан” в Котор. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ден: 24.06.2018
Закуска. Отпътуване за България. Попътна спирка на Морачкия манастир. Пристигане в София вечерта.

Допълнителна информация

Дете 6 -12 год., настанено с двама възрастни: 320 лв

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Дубровник |  Почивки - Хърватия |  Почивки - Дубровник |  Last minute оферти - Хърватия |  Last minute оферти - Дубровник

Избрани оферти