Начало / Почивки / Почивки - Тоскана

Море в Тоскана, Италия (юли-август), 7 нощувки, HB

Номер на оферта

/

193445

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет с редовен полет София – Пиза – София
Летищни такси
Транфери летище - хотел - летище
7 нощувки на база закуска и вечеря в х-л 4*
Медицинска застраховка асистанс „Помощ при пътуване в чужбина”

Цената не включва

Багаж извън безплатния ръчен. За чекиран багаж до 15 кг. - 90 лв. доплащане
Застраховка отмяна на пътуване, по желание - около 3% от стойността. При желание се подписва при сключване на договора.
Градска такса - заплаща се на място
Разходи от личен характер
Доплащане от 8 евро за застраховка на лица над 70 години

Програма на пътуването

Тоскана е един от най-важните италиански региони заради своето историческо, художествено, икономическо и културно наследство. Приказни пасторални картини, към които никой не може да остане равнодушен, приютяват и стават декор на историята на отдавна отминали епохи, завещали на човечеството безценното си културно наследство Тоскана има и преимуществото да граничи с две морета - с Лигурско море на северозапад и с Тиренско море на югозапад. И съвсем естествено с тези природни дадености и културно - историческо наследство, туризмът става един от гводещите икономически отрасли на района.
Лятната почивка в Тоскана е идеално решение за съчетание на морския отдих с гастрономически и културен туризъм. Тоскана е известна със своите вина - Кианти, Монталчино, Монтепулчано и Сан Джиминяно, а гастрономическите традиции се съхраняват с векове. От поколение на поколение се предават тайни рецепти - за мекия млечен привкус и необяснимо съблазняващия аромат на трюфел в прясното пекорино, за сладкия, безсолен тоскански хляб, за силните вкусове на ястията, за зехтина, за шафрана и т.н.
Със своите пейзажи от пъстроцветни меки хълмчета, покрити с лози, кипариси и маслинови гори, сред които са сгушени старинни села и градове, Тоскана действа омиротворяващо. И вдъхновяващо - гледайки как многоцветната палитра на природата тук се е изсипвала с огромна щедрост и многообразие, човек за зарежда с желанието да допринесе с нещичко за един по-красив свят, такъв, какъвто го е създала Вселената.
La Dolce Vita / от "Сладък живот", на Фелини /, в пълния смисъл важи за Тоскана.

Програма:
I ДЕН
Явяванe в 18.30 ч. на Терминал 2. Чекиране за полет до Пиза. Излитане в 21:45 ч. за летище Пиза с АК Ryan Air”. Кацане в Пиза в 22:45. Трансфер. Настаняване в хотел 4* в района на Виареджо. Нощувка.
II-VII ДЕН
Закуска. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
VIII ДЕН
Закуска. Освобождаване на стаите и свободно време. 15:00 ч. - отпътуване за летището в Пиза. Излитане за България в 18:25 ч. Кацане в София, T2 в 21:20 ч.
Край на програмата.

Цена на човек в Двойна стая: 1940 лв.
Цената е на човек на пакет за настаняване в Двойна стая на база HB.
Депозит 50 % при резервация. Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
Анулационни условия : според Общите условия

Grand Hotel 4*:
Разположен на крайбрежна улица в популярния туристически град Форте дей Марми, хотелът предлага 60 стаи за настаняване, оборудвани със сателитна телевизия и климатик, а почти всички имат и панорамен балкон. В цената на всяка стая е включен безплатен достъп до интернет за 6 последователни часа. На разположение на гостите са открит плувен басейн, паркинг и ресторант с разнообразни италиански и интернационални ястия.

Hotel President 4*:
Разположен в района на Форте дей Марми, само на 50 метра от плажа, хотелът предлага 44 стаи за настаняване, оборудвани с LCD телевизор със сателитни канали и DVD плейър, климатик и самостоятелна баня с вана или душ. Всички стаи са с балкон, повечето с изглед към морето. На територията на комплекса са още морски ресторант и снек-бар, паркинг и безплатен Wi-Fi интернет.

Hotel Esplanade 4*:
Разположен на 1 минута пеша от плажа на Марина ди Пиетрасанта, хотелът предлага общо 33 стаи за настаняване с изглед към морето. Всяка стая разполага с безплатен Wi-Fi, климатик и самостоятелен санитарен възел. На разположение на гостите са LCD телевизор, сейф, сешоар и хладилник. Сред удобствата на хотела са още красива градина, тераса за слънчеви бани с хидромасажна вана и безплатен паркинг.

Полетно разписание :
София 21:45– Пиза 22:45
Пиза 18:25 – София 21:20

Забележки:
Необходими документи: лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
Важно: Във всички градове в Италия се заплаща градска такса /city tax/ на място в хотела в размер 1-3 евро на човек на ден.
Програмата е индивидулна, няма изискуем минимум з апътуване.

Допълнителна информация

Цените са промоционални за Ранни записвания до 30.06.17

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Тоскана |  Почивки - Италия |  Почивки - Тоскана |  Почивка на море 2024 - Италия |  Почивка на море 2024 - Тоскана

Избрани оферти