Начало / Почивки / Почивки - Мавриций

НОВА ГОДИНА 2018 НА О-В МАВРИЦИЙ

Номер на оферта

/

209498

Дати & цени

Програма на пътуването

Късче от Рая

Остров Мавриций – кътче от рая, което очарова всеки успял да се докосне до магията му. Самото име на острова подсказва за тропическия лукс, спокойствие и възможността за пълна почивка. Мавриций ще ви очарова, ще ви накара да се чувствате, че сте от малкото избрани, които да се докоснат до това невероятно кътче, където всеки посетител се радва на персонално внимание, където зад всяка усмивка се крие обещание за уникална почивка.
Република Мавриций е островна държава в югозападния Индийски океан, на около 900 км източно от най-големия африкански остров Мадагаскар. Освен остров Мавриций, републиката включва островите Св. Брендън, Родригес и Агалега. Островът е открит през 1507 г. от португалски мореплаватели, като никога преди това не е бил населяван от хора. Столицата е Порт Луис, а официалният език е английският, който е и основeн търговски език. Не по-малко обаче е разпространен френският език, който е в основата за местния разговорен креолски език. Месеците от м. Май до м. Октомври са по-хладни, което се изразява повече в ниската влажност на въздуха, отколкото в понижаване на температурите.
Мавриций... там, където се смесват миналото и настоящето... там, където са спиращите дъха природни гледки и архитектурни забележителности... там, където плажовете са безкрайни... там, където тюркоазената вода нежно мие бреговете с фин бял пясък...


ПРОГРАМА 9 дни / 7 нощувки

27.12 – 05.01.2018

ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ - 2285 евро
ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЕДИНИЧНА СТАЯ - 2630 евро

27.12.2017г. / ПЪРВИ ДЕН

Среща на летище София в 19:35ч за полет София-Истанбул с АК ”Turkish Airlines”. Излита в 21:35ч. Каца в 00:10ч. Кратък престой на летището, след което полет Истанбул-Мавриций с АК ”Turkish Airlines” в 01:20 ч.

28.12.2017г. / ВТОРИ ДЕН

Пристигане на остров Мавриций в 13:15ч местно време. Посрещане и трансфер от летището до избрания от Вас хотел. Настаняване след 15:00 ч. на съответната база на изхранване. Нощувка.


29.12.2017г. / ТРЕТИ ДЕН

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт, голф, посещение на природни паркове, ботанически градини, скай дайвинг, плаване с яхта и мн. други. Нощувка.

30.12.2017г. / ЧЕТВЪРТИ ДЕН

Закуска. Свободно време за пълна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Полудневна обиколка на столицата Порт Луис / срещу доп.заплащане /
Екскурзия до столицата на остров Мавриций - прекрасният Порт Луис, която ще ви отведе през страниците на пъстрата история и културното многообразие на острова.
Религиозното разнообразие е част от културната традиция на острова. Светилищата са отворени за всеки един любопитен турист - мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индуски храмове и християнски църкви.
Порт Луис е най-големият град на о-в Мавриций, както и икономически и административен център на острова. Точно до главния площад можете да се разходите по най-внушителния булевард - Place d"Armes, ограден от двете страни с кралски палми. Може да се насладите на няколко чудесни френски колониални сгради, особено на сградата на правителството и на общинския театър. Ще имате свободно време, за да посетите крайбрежната улица, както и търговски комплекс Le Caudan Waterfront. Оживената крайбрежна улица предлага множество възможности - за пазар, места за развлечение, ресторанти с изглед към пристанище Порт Луис. Крайбрежието на Порт Луис е центърът на културния живот в Мавриций.
Цена на човек: 45 EUR (от 4 до 8 човека)


31.12.2017г. / ПЕТИ ДЕН

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Целодневен тур с катамаран
След закуска ще потеглим за един ден изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна, много забавления и релаксация на круиз с катамаран!
За ваше удобство, ще ви се предложи голям избор на круизи до няколко дестинации, с няколко различни изходни точки. На север, изборът е между Gabriel Island и Flat Island. Можете също да видите делфини по време на един от круизите по западното крайбрежие. Друга възможност е да изберете круиз на източния бряг с посещение на известния остров Ile aux Cerfs.
По време на круизите ще имате свободно време за гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и почивки за плуване.На катамарана ще можете да се насладите и на вкусен BBQ обяд с прясна риба, пиле и селекция от салати и чеснов хляб.
Цена на човек: 95 EUR

Посрещане на Новата 2018 година в избрания хотел с много песни, танци и веселие!

01.01.2018г. / ШЕСТИ ДЕН

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Нощувка.

02.01.2018г. / СЕДМИ ДЕН

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Седемте каскади /водопадите Тамаринд/ (срещу доп.заплащане)
Имате възможност да отидете дълбоко в местните гори на южен Мавриций – Les Sept Cascades. Буквално в превод името означава "седем водопада", мястото, предпочитано от местните жители за туризъм в пищна зеленина.
Преходът разкрива едни от най-предизвикателните места, а в края на вашата разходка ще достигнете до охлаждащите извори и водопади. Ще имате възможност да се насладите на спиращите дъха панорамни гледки. Ще минете по малка пътека, от където ще се открият пред вас за първи път седемте водопада, а след това ще спрете на още няколко места, откъдето ще имате възможността да разгледате водопадите от различни страни
Цена на човек: 140 EUR (от 1 до 3 човека) 95 EUR (от 4 до 8 човека)


03.01.2018г. / ОСМИ ДЕН

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Неочаквана среща с делфини – полудневен тур / срещу доп.заплащане /
Насладете се на една невероятна среща с делфини. Ще се придвижите с моторна лодка и ще посетите остров Benitiers, където ще имате вкусен обяд.
Уникалната част от преживяването е плуването с делфини в естествената им среда!
Цена на човек: 95 EUR (от 1 до 3 човека) 65 EUR (от 4 до 8 човека)

04.01.2018г. / ДЕВЕТИ ДЕН

Закуска. Освобождаване на стаите в 12:00 ч. и възможност за използване на общите части на хотела. Има възможност за доплащане на късно освобождаване, но на място и в хотела. Трансфер до летището за полет Мавриций-Истанбул с АК „ Turkish Airlines “ в 21:05ч.
05.01.2018г. / ДЕСЕТИ ДЕН
Кацане на летището в Истанбул в 06:00 ч. местно време. Кратък престой, след което полет Истанбул-София в 08:45ч. Каца в София в 09:10ч.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:


- Самолетен билет за полет София-Истанбул-Мавриций-Истанбул-София с включени летищни такси
- 7 нощувки на съответната база в избрания хотел
- Новогодишна Гала Вечеря в хотела
- Трансфер летище-хотел-летище и пакет „Добре дошли“, включващ:

- Персонално посрещане на летището в Мавриций от нашата фирма партньор с гирлянди от цветя и минерална вода
- Асистенция на летище
- Пакет, включващ карта на остров Мавриций, информация за екскурзиите, които се предлагат
- Ескорт до хотела от представител на фирмата партньор
- Информационна среща в избрания хотел
- Персонално планиране на екскурзиите
- 24 часов асистанс по време на престоя
- Медицинска застраховка с 10000 евро покритие с асистанс със ЗАД Арммец



ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- По желание – възможност късно напускане срещу допълнително заплащане
- По желание - индивидуален трансфер с луксозен автомобил или трансфер с хеликоптер
- Услуги, които не са упоменати като включени за съответния хотел
- Разходи от личен характер
- Бакшиши
- Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването.


РАЗПИСАНИЕ НА ПОЛЕТА:
27 Декември TK1030 София 21:35 Истанбул 0010
28 Декември TK 160 Истанбул 02:20 Мавриций 1315
04 Януари TK 161 Мавриций 21:05 Истанбул 06:00
05 Януари TK1027 Истанбул 08:45 София 09:10

Тагове

Оферти - Мавриций |  Оферти - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Почивки - Мавриций |  Нова година 2024 - Мавриций |  Нова година 2024 - Мавриций

Избрани оферти