Начало / Почивки / Почивки - Виктория

НОВА ГОДИНА СЕЙШЕЛИ - Ранни записвания!

Номер на оферта

/

172494

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Истанбул – Махе и обратно;
- Летищни такси;
- Трансфер летище-хотел-летище на остров Махе;
- 7 нощувки със закуски (и вечери);
- Застраховка медицински разноски за 10 000 евро;

Цената не включва

- Услуги неупоменати в програмата;
- Новогодишна вечеря (обявява се допълнително от всеки хотел)

Всички цени са валидни при ранно записване до изчерпване на местата!

Програма на пътуването

Екзотични, диви пространства, девствени гори и божествени бели плажове къпещи се в меките овали на планините. Мечтайте за изумрудени лагуни и топли, кристално чисти води, изпълнени с живот. Гранитни скали, стърчащи насред океана в изумителни форми и величествени коралови рифове. Представете си място, където сянката на дърветата обезсмисля наличието на плажни чадъри, а белият коралов пясък никога не става горещ. Място, където нощите са кристални, а Млечният път е толкова ярък, че буквално потъвате в омагьосващото му очарование. Отдайте се на прекрасна палитра от тропически ухания и аромати на райски цветя. Позволете да ви запленят гигантски костенурки, многоцветни папагали и огромни 30 метрови палми. Отпуснете се в прелъстителната прегръдка на този приказен сън, от който не искате да се събудите…

27 декември СофияИстанбул

Полет от София до Истанбул (21:35- 23:10 ч.)

28 декември Истанбул - Сейшели

Директна връзка за Сейшели (01:05-10:55 ч.). Пристигате на международното летище на остров Махе, където ще Ви посрещне наш представител. Трансфер с кола до хотел по Ваш избор. Настаняване и нощувка.

29 декември – 03 януари Сейшели

Закуска. Свободни дни за почивка и самостоятелно разглеждане на острова или екскурзии до други острови.

04 януари СейшелиИстанбул - София

Закуска и трансфер до летището за полет до Истанбул (12:25-18:10 ч.) и следващ за София (19:15- 20:40 ч.).


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


ЦЕНИ

Coral Strand **** - www.coralstrand.com Закуска Закуска и Вечеря

Стая с изглед към планината € 1619 € 1859
Стая с изглед към морето € 1689 € 1929

Хотелът се намира на плажа в залива Бо Валон. Предлага климатизирани стаи, 2 открити басейна, СПА център, магазин за сувенири, туристическо бюро и съоръжения за водни спортове наблизо. Стаите разполагат с дървени мебели и теракотени подове. Всички включват плоскоекранен телевизор със сателитни канали, минибар и сейф за лаптоп. Повечето са с гледка към океана, а други гледат към планината. Комплексът разполага със 6 ресторанта, предлагащи интернационална, средиземноморска, индийска и азиатска кухня. Има и коктейл бар с музикални изпълнения на живо почти всяка вечер, водни спортове. Могат да бъдат уредени екскурзии, автомобили под наем и риболов. Летището е на 20 минути с кола, а столицата Виктория - на 10.

Kempinski Resort ***** - www.kempinski.com Закуска

Стая с изглед към планината € 2119
Стая с изглед към морето € 2215

Хотелът е разположен в луксозния южен край на остров Мае, на известния залив Baie Lazare. Комплексът предлага луксозни стаи с балкон или тераса, просторни, елегантно обзаведени с модерни мебели от дърво, климатик, сателитна телевизия, зарядно устройство за iPod, уред за приготвяне на чай/кафе и минибар. В кафене Lazare се предлагат закуска и тематични вечери на шведска маса. В L"Indochine се сервират избрани традиционни ястия. В бар Windsong можете да се насладите на коктейли и леки закуски, а в лоби бар Planter’s да се забавлявате с музика на живо всяка вечер. Басейнът в хотелския комплекс е с олимпийски размери и е отлично място за отдих, а до него има модерна фитнес зала. Можете да се гмуркате с шнорхел и и да карате каяк. Спа центърът предлага 6 зали за процедури. Летището е на 30 минути с кола.

Crown Beach **** - www.crownbeachseychelles.com Закуска

Малък апартамент с изглед към планината € 2199
Малък апартамент с изглед към морето € 2299

Хотелът е с изглед към Индийския океан и разполага с открит басейн и а-ла-карт ресторант. Той се намира в Pointe Au Sel. Просторните и модерни стаи са с плоскоекранен телевизор, климатик и минибар. В самостоятелната баня има вана или душ, сешоар и халат. Има също зарядно устройство за iPod и кът за сядане. В хотела има градина, тераса и бар. В околностите се предлагат различни дейности, включващи гмуркане с шнорхел и кану-каяк. Международно летище е на 10 минути с кола.

Savoy Resort & Spa ***** - www.savoy.sc Закуска

Стая с изглед към градеината € 2445
Стая с изглед към морето € 2550

Хотелският комплекс се намира край плажа Бо Валон. Предлага 3 ресторанта, голям открит басейн с площ 700 м? и денонощна рецепция. Столицата Виктория е на 6 минути с кола. Осигурен е безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Модерните и просторни стаи и апартаменти са с балкон и са оборудвани с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, минибар и климатик. Делукс стаите, джуниър суитите и екзекютив суитите са с гледка към морето. Всички разполагат със собствена баня с душ, вана и сешоар. Предлага се индивидуално обслужване от иконом за всички гости в джуниър суитите и екзекютив суитите. Ресторант Pescado предлага кулинарни специалитети и гледка към басейна на комплекса, а в Grand Savoy се подготвя тематична шведска маса всяка вечер. В крайбрежния бар Gecko се сервират напитки и леки ястия. СПА център Savoy осигурява разнообразни масажи и козметични процедури. Има също басейн само за възрастни, шатра за йога и 2 сауни. Семействата с деца могат да се възползват от ежедневния детски клуб. Има също тенис корт и фитнес център. Персоналът организира пътувания из остров Махе? и еднодневни екскурзии до други острови. Ботаническата градина е на 5 км, а международното летище на Сейшелите е на 25 минути с кола.

Повече подробности - http://www.anywherenrado.com/holiday/%D1%81%D0%B5%D0%B9%D1%88%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-2017/

Тагове

Оферти - Сейшели |  Оферти - Виктория |  Почивки - Сейшели |  Почивки - Виктория |  Нова година 2024 - Сейшели |  Нова година 2024 - Виктория

Избрани оферти