Начало / Почивки / Почивки - Солун

НОВА ГОДИНА В ХОТЕЛ GOLDEN STAR HOTEL 4*- СОЛУН

Номер на оферта

/

228352

Дати & цени

Цената включва

Цената е на човек при настаняване в двойна, или в тройна стая и включва – две нощувки, две закуски, една вечеря, безплатен достъп в интернет.

Цената не включва

Празнична новогодишна вечеря- доплащанве за възрастен-90лв.
Деца от 0-1.99г. - безплатно
Деца от 2-9.99г-заплащат 50лв.
Цената не включва и: пътни разходи, здравна застраховка

Програма на пътуването

СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ
Golden Star City Resort е 4-звезден бутиков хотел, разположен точно на плажа на Пере, който е отличен със син флаг, само на няколко минути от историческия център на Солун.
Хотелът предлага шест различни типа стаи, които обещават да ви дадат абсолютна релаксация и спокойствие. Всички стаи предлагат широка гама от съоръжения и услуги, предназначени да надхвърлят очакванията ви, както и да ви накарат да се насладите на автентично гръцко гостоприемство в Солунската Ривиера.
Гърците, казват, че закуската е кралят на всички ястия. В Golden Star на закуска предлагат богат избор от гръцки и средиземноморски продукти. Сред тях са: известните сладкиши в Солун, известните солурски кулури и, разбира се, резнообразие от ръчно изработени деликатеси, които се изработват ежедневно от главни готвач на хотела.
Особено внимание се обръща на качеството на съня на гостите. Стаите предлагат най-съвременни метраци за сън от световноизвестната компания COCO-MAT, за да Ви дадат най-добрия сън, който някога сте имали! Всички стаи са с климатик и с балкон.
Философията на хотела е: да даде на гостите повече, отколкото те искат, за да се връщат отново и отново в хотел Golden Star. Затова всички гости се ползват с неограничен Wi-Fi във всички стаи и общи площи, включително наплажа, както и най-добрата закуска на шведска маса в града.
? la carte ресторантът Scirocco е идеалният избор на достъпен лукс за новогидшн вечеря. Прекрасната гледка към залива Термайкос и Солун ще направи новогидишната Ви вечер незабравима. Гала вечерята ще е със жива музика и е задължителна, но в нея не са включени напитките, които ще трябва да заплатите сами


НОВА ГОДИНА –ДВЕ НОЩУВКИ НА ПОЛУПАНСИОН
ЦЕНА НА ЧОВЕК ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ДВОЙНА СТАЯ – 244лв.
ЦЕНА НА ЧОВЕК ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ТРОЙНА СТАЯ- 232лв.


ДОПЛАЩАНЕ ЗА ГАЛА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – ВАЗРЪСТЕН -90лв.;
ДЕТЕ 0-1,99Г. –БЕЗПЛАТНО ;
ДЕТЕ 2-9,99г. – 50лв.

ТО не носи отговорност за достоверността и качеството на информацията за хотела, предоставена ни от нашите гръцки партньори!

Допълнителна информация

Първо дете от 0-9,99г.- в двойна, или тройна стая-безплатно
Второ дете от 2-9,99г. –в двойна стая заплаща – 122лв.
В тройна стая -116лв.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Солун |  Почивки - Гърция |  Почивки - Солун |  Нова година 2024 - Гърция |  Нова година 2024 - Солун

Избрани оферти