Начало / Почивки / Почивки - Агадир

На море в МАРОКО - почивка в Агадир - самолет от София

Номер на оферта

/

200023

Дати & цени

Цената включва

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:

- Самолетен билет София – Агадир – София с директен чартърен полет на авиокомпания BH Air
- Летищни такси
- Трансфер летище – хотел – летище
- Регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 7 кг с размери до 60x40x30 cm.
- 7 нощувки на All Inclusive в избрания хотел / или със закуска за хотел Tildi 4*
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс
- Представител на туроператора с български език за целия престой

Цената не включва

Цената не включва:

- Такса гориво и вредни емисии – 20 евро на човек - заплаща се задължително;
- Доплащане за общинска такса – около 1 - 2 евро на ден (заплаща се на място);
- Допълнителните екскурзии и разходите от личен характер;
- Бакшиши от 10/15 евро на човек за целия престой, който се заплаща на място.

Програма на пътуването

Почивки
На море в МАРОКО - почивка в Агадир - самолетна почивка с директен чартър от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 03.10; 10.10; 17.10.2017
Цена: от 1090 BGN

Мароко е страна на хиляди контрасти. Тя привлича с разнообразието на релефа си, с чудесната си кухня и прекрасната си природа, с културното и историческо наследство, както и с приятния си климат – дълго и горещо лято, мека и влажна зима. Мароко е богата на аромати, контрасти, неочаквани изненади и нови познанства, пълна с пулсиращи спомени в автентичните медини и съхранените улички в градовете. Тя е модерна, бързоразвиваща се страна, на базата основно на туризма. Изключителна спокойна, страната е с тесни икономически връзки с ЕС. Тук се намират и най-красивите заливи на света, тези на Агадир. Той може да се похвали с температури, подобни на тези на Канарските острови, варират между 26-28? през август и септември и 21? през януари.
ПРОГРАМА:

ДЕН-1 / вторник
Полет от СофияАгадир. Трансфер до хотела. Свободно време.
ДЕН-2 / сряда
Закуска. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Свободно време за плаж и забавления или полудневна екскурзия – Открийте Агадир и неговите вкусове. Вечеря. Нощувка.
ДЕН-3 / четвъртък
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание до Тиут и Тарудант. Вечеря. Нощувка.
ДЕН-4 / петък
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание до Тафрут и Тизнит. Вечеря. Нощувка.
ДЕН-5 / събота
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзия по желание до Маракеш. Вечеря. Нощувка.
ДЕН-6 / неделя
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Вечеря. Нощувка.
ДЕН-7 / понеделник
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна екскурзии по желание до Ессауира. Вечеря. Нощувка.
ДЕН-8 / вторник
Закуска. Свободно време за плаж и забавление или целодневна екскурзия по желание до Имузер. Трансфер до летището за полет АгадирСофия.
ЦЕНИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.06.2017:

Tildi 4* - нощувка + закуска - цена на човек в двойна стая - 1090 лв

Les Almohades Beach Resort Agadir 4*+ - all inclusive - цена на човек в двойна стая:

- 03.10.2017 - 1300 лв
- 10.10.2017 - 1310 лв
- 17.10.2017 - 1290 лв
Kenzi Europa 4* - all inclusive - цена на човек в двойна стая - 1430 лв

Iberostar Founty Beach 4* - all inclusive - цена на човек в двойна стая - 1540 лв

RIU Tikida Dunas 4* - all inclusive - цена на човек в двойна стая - 2097 лв

RIU Tikida Beach 4*- all inclusive - цена на човек в двойна стая - 2224 лв

RIU Tikida Palace 5*- all inclusive - цена на човек в двойна стая - 2297 лв


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

Открийте Агадир и неговите вкусове (полудневна екскурзия)

20 евро / 10 евро (деца 2 – 12г)
Разглеждане на Агадир и посещение на: първото пристанище на Мароко, старият град с мистериозен произход – Касбах, старите квартали на Агадир и известният пазар Сук ел-Хад. Това е една чудесна възможност за всеки да опознае града или да опита от известното арганово масло, което се произвежда единствено и само тук. Търговската улица на Агадир е място, където могат да се видят различни отделения за тъкани, декоративни предмети, кафтани, кожа, медни предмети, дърво, марокански ръчно изработени предмети, постели, пердета, плодове и зеленчуци.
Тиут и Тарудант (целодневна екскурзия)

50 евро / 25 евро (деца 2 – 12г)
Отпътуване от хотела след закуска за целодневна екскурзия до Тиут и Тарудант. Тиут е малко селище и красив оазис, разположен в подножието на планината Атлас. Екскурзията включва посещение на палмовия оазис пеша или на гърба на магаре, което е срещу допълнително заплащане и дегустация на вкусно, домашно поднесен марокански обяд по бербески. Тарудант е известен със своята търговска улица, с красивите пейзажи, с голямо разнообразие от подправки и билки,с множество търговци на накити и антики, които ежедневно чакат своите късметлии. Отпътуване за Агадир в късния след обяд.
Тафрут и Тизнит (целодневна екскурзия)

45 евро / 23 евро (деца 2 – 12г)
След закуска отпътуване за Тафрут. Един типичен берберски град в северен Анти Атлас, разположен на 180 км на юг от Агадир, в сърцето на долината Амелн, обкръжен от добре познатите розови гранитни планини. През февруари и март, регионът разкрива цялото си великолепие с цъфтящитe бадемови дървета. Екскурзията включва и посещение на древния град на „чуждоземен легион“- Тизнит. Изключително характерно за региона е обработването на сребро. Тук могат да видят истински съкровища: брошки, диадеми, пръстени и ками. Връщане в Агадир в късния след обяд.
Маракеш – Златният град (полудневна екскурзия)

80 евро / 40 евро (деца 2 – 12г)
След закуска отпътуване към прекрасната столица на Запад, която свидетелства за богатата и културна история на цялата страна. Един очарователен град, в който животът не спира да тече. Той пленява своите туристи, които винаги се връщат, защото първият поглед никога не е достатъчен.Тук могат да се видят исторически монументи от перлата на запада – джамията Кутубия – един от най-красивите паметници в Магреб, строени в продължение на 40 години, двореца Бахия, градините Мажорел, известният Джема Ел Фна и двореца Дар Ес Салам.След обяд връщане в Агадир.
Ессауира (целодневна екскурзия)

47 евро / 24 евро (деца 2 – 12г)
След закуска отпътуване за Ессауира. Един красив град с невероятна архитектура, който съчетава в себе си стилове от много цивилизации. Посетителите остават очаровани от оживеното пристанище на града, Медината (ЮНЕСКО) с нейните улици, обградени от бели къщички и заразно – сладкия начин на живот. Свободно време за обяд, плаж или разходка в центъра на Медината. Ессауира е един художествен център, където туристите имат възможност да видят фрески с ярки цветове, галерии или реплика на Йерусалим от легендарния филм на Орсон Уелс „Кралството небесно“. Градът е световноизвестен и със своя ежегоден фестивал по звуците на гнауа. Връщане в Агадир за вечеря.
Имузер (полудневна екскурзия)

33 евро / 17 евро (деца 2 – 12г)
Отпътуване от хотела след закуска за полудневна екскурзия до Имузер. Малко градче на около 60 км от Агадир, разположено в близост до Атласките планини. Всеки четвъртък в града се организира шоу за посетителите – седмичен пазар по улиците на града, неговите забележителности, едно от които е паркинг за магарета. Водопада, наречен “Булченски воал“ и ветровития път изпълват с радост пътуването на всеки един посетител. След обяд връща в Агадир, където посетилите имат възможност да разгледат красивата ботаническа градина или да се запознаят с местно произведения мед.
ХОТЕЛИ:

Tildi 4*

http://hoteltildi.com/
Хотела се намира в курортното градче на Мароко, Агадир. Разстоянието до плажа е около 400 метра, до центъра на курорта е на около 1,5 км и до летището е на около 28 км.
Хотелът е с официална кетгория 4* и е открит през 2009 г. Разполага със 116 стаи, ,основен ресторант, бар на басейна, Снек-бар, дискотека, детски клуб (отворен само през лятото), конферентна зала, магазини, обмяна на валута, пералня,габажно отделение и паркинг.
Шезлонги и чадъри край басейна са брзплатни а на плажа се заплащат допълнително.
Стаите са с големина около 28 кв.м. Разполагат с душ, вана, санитарен възел, сешоар, балкон или тераса (не във всички стаи), климатроник (централно, работи периодично), телефон, сейф (платен), безжичен интернет.
На разположение на гостите хотела предлага билярд (платен), дартс, фитнес, тенис на маса, масаж (платен), турска баня (платена), сауна (платена) и детски клуб (отворен само през лятото).
База на изхранване закуска: Закуска на шведска маса
Kenzi Europa 4*

http://www.kenzi-hotels.com/kenzieuropa/default-en.html
Хотела се намира в курортното градче на Мароко, Агадир на 200 метра от плажа. Разстоянието до центъра е около 600 м и до летището е на около 28 км.
Хотелът е реновиран през 2013 г и е категоризиран 4*. Разполага с общо 236 стаи, основен ресторант, лоби бар, Wi-Fi (в някои части на хотела), магазини, обмяна на валута, ATM (Bank), Фризьор, пералня, доктор, багажно отделение, паркинг, басейн с водни пързалки и отопляем басейн (зимно време), шезлонги и чадъри на басейна и плажа. Плажни кърпи се предлагат срещу депозит.
Стаите са с големина около 26 кв.м. Разполагат с баня, сешоар, санитарен възел, балкон или тераса, климатроник (централно, работи периодично), телефон, телевизор, мини-бар (платен) и сейф (платен). Има стаи с междинна врата. Максимално настаняване – 3.
Спорт и развлечения: Аеробика, баскетбол, Мини футбол, волейбол, фитнес, тенис на маса, тенис на корт (платен), мМасаж (платен), турска баня (платена), сауна (платена, СПА център(платен, развлекателни програми които се организират периодично, детски басейн, Мini Club, Игрище, стая за игри.
All Inclusive концепция:
Закуска, обяд и вечеря на бюфет в основния ресторант;
Неограничени хранения във snack- bar ресторанта с външна тераса, където се предлагат пица и салати;
Местни напитки по всяко време на лоби бара;
Безплатен трансфер до голф игрището;
Чадъри на частния плаж на хотела;
Възможност за посещение на: фитнес уроци и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой.
RIU Tikida Dunas 4*

http://www.riu.com/es/Paises/marruecos/agadir/clubhotel-riu-tikida-dunas/
Хотелът се намира в курортното градче на Мароко, Агадир на брега на океана. Разстоянието до центъра е около 2 км. и до летището е на около 27 км. Има алея между хотела и плажа.
Хотелът е с официална категоризация от 4* и е реновиран през 2015 г. Разполага с общо 406 стаи, основен ресторант, 2 ресторанта в лоби бара, бар на басейна, Снек-бар, Фризьор (платен), тераса, вътрешен и външен басейн, детски басейн, шезлонги и чадъри на басейна и плажа. Предлагат се и плажни кърпи.
Стаите са с размер около 30 кв.м. и са оборудвани с вана или душ, санитарен възел, сешоар, балкон или тераса, климатроник (централно, работи периодично), телефон, TV, Мини бар, сейф и безжичен интернет. Максимално настаняване – 3.
Ресторант: Пет модерни съоражения предлагат най- доброто от традиционната мароканска и интернационална кухня. Хотелът предоставя ново кулинарно приключение всеки ден, с най-ексклузивните ястия и невероятно персонално обслужване.
All Inclusive концепция:
Невероятни закуска, обяд и вечеря на бюфет в основния ресторант, предлагащ обслужване и качество на храната от най- висок клас;
Мароканска вечеря в a-la-carte ресторанта;
Неограничени хранения във snack- bar ресторанта с външна тераса, където се предлагат пица и салати;
Местни и вносни напитки по всяко време на лоби бара (премиум напитките се заплащат допълнително);
Безплатен трансфер до голф игрището;
Чадъри на частния плаж на хотела;
Възможност за посещение на: фитнес уроци, еднодневен достъп до тенис корта и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой.
Други услуги: Баскетбол, волейбол, билярд (платен), Фитнес, тенис на маса, тенис кортове – 2, СПА център (платен), масажи (платени). Гостите могат да се възползват от някои съоръжения в близкия хотел (Thalasso център в RIU Tikida) срещу допълнително заплащане. В близост до хотела се намира и голф игрище(платен) и конна езда (платен).
RIU Tikida Beach 4*

http://www.riu.com/de/Paises/marokko/agadir/hotel-riu-tikida-beach/
Хотелът се намира в курортното градче Агадир на брега на океана. Разстоянието до центъра е около 1 км. и до летището е на около 25 км. Има алея между хотела и плажа.
Хотелът е с официална категоризация от 4* и разполага с общо 254 стаи, основен ресторант,3 А-ла-карт ресторанта, лоби бар, 3 барова, Disco (платен), конферентна зала (платена), Wi-Fi (в някои части на хотела), магазини (платени), Фризьор (платен), 2 басейна от които единият е отопляем през зимата, закрит басейн с морска вода (платен), шезлонги и чадъри на басейните и плажа. Предлагат се и плажни кърпи. Хотела приема клиенти само над 18 годишна възраст.
Стаите са с размер около 30 кв.м. и са оборудвани с вана или душ, санитарен възел, сешоар, балкон или тераса, климатроник (централно, работи периодично), телефон, TV, Мини бар, сейф и безжичен интернет. Максимално настаняване – 3.
Ресторант: Пет модерни съоражения предлагат най- доброто от традиционната мароканска и интернационална кухня. Хотелът предоставя ново кулинарно приключение всеки ден, с най-ексклузивните ястия и невероятно персонално обслужване.
All Inclusive концепция:
Закуска, обяд и вечеря на бюфет в основния ресторант, предлагащ обслужване и качество на храната от най- висок клас;
Мароканска вечеря в a-la-carte ресторанта;
Неограничени хранения във snack- bar ресторанта с външна тераса, където се предлагат пица и салати;
Местни и вносни напитки по всяко време на лоби бара (премиум напитките се заплащат допълнително);
Безплатен трансфер до голф игрището;
Чадъри на частния плаж на хотела;
Възможност за посещение на: фитнес уроци, еднодневен достъп до тенис корта и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой.
Други услуги: Баскетбол, волейбол, билярд (платен), Фитнес, тенис на маса, тенис кортове – 2, СПА център (платен), масажи (платени) Гостите могат да се възползват от някои съоръжения в близкия хотел (Thalasso център в RIU Tikida) срещу допълнително заплащане. В близост до хотела се намира и голф игрище(платен) и конна езда (платен).
RIU Tikida Palace 5*

http://www.riu.com/fr/Paises/maroc/agadir/hotel-riu-palace-tikida-agadir/
Хотелът се намира в курортното градче на Мароко, Агадир на брега на океана. Разстоянието до центъра е около 1,4 км. и до летището е на около 28 км. Има алея между хотела и плажа.
Хотелът е открит през 2012 г. и е с официална категоризация от 5*. Разполага с общо 444 стаи, основен ресторант, 3 А-ла-карт ресторанта, лоби бар, Beach Bar, бар на басейна, Disco (платен), конферентна зала (платена), Wi-Fi (в някои части на хотела), магазини (платени), Фризьор (платен). На територията на хотела се намират отопляем басейн (зимно време)и закрит басейн (платен), шезлонги и чадъри на басейните и плажа. Предлагат се и плажни кърпи.
Стаите са с размер около 35 кв.м. и са оборудвани с вана или душ, санитарен възел, биде, сешоар, балкон или тераса, климатроник (централно, работи периодично), телефон, TV, Мини бар, сейф и безжичен интернет. Максимално настаняване – 2 + 1.
Ресторант: Пет модерни съоражения предлагат най- доброто от традиционната мароканска и интернационална кухня. Хотелът предоставя ново кулинарно приключение всеки ден, с най-ексклузивните ястия и невероятно персонално обслужване.
All Inclusive концепция:
Невероятни закуска, обяд и вечеря на бюфет в основния ресторант, предлагащ обслужване и качество на храната от най- висок клас;
Мароканска вечеря в a-la-carte ресторанта;
Неограничени хранения във snack- bar ресторанта с външна тераса, където се предлагат пица и салати;
Местни и вносни напитки по всяко време на лоби бара (премиум напитките се заплащат допълнително);
Безплатен трансфер до голф игрището;
Чадъри на частния плаж на хотела;
Възможност за посещение на: фитнес уроци, еднодневен достъп до тенис корта и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой.
Други услуги: Баскетбол; волейбол; билярд (платен); Фитнес, тенис на маса; тенис кортове – 2; СПА център (платен); масажи (платени). Гостите могат да се възползват от някои съоръжения в близкия хотел (Thalasso център в RIU Tikida) срещу допълнително заплащане. В близост до хотела се намира и голф игрище(платен) и конна езда (платен).
Les Almohades Beach Resort Agadir 4*+

Les Almohades Beach Resort Agadir 4* се намира в сърцето на морския курорт Агадир, в близост до 12 километровата пясъчна ивица. Само на 10 минути от центъра на града и на около 30 минути от летището на Агадир. Хотелът е с обширна градина от 5 хектара и предлага на клиентите си страхотно настаняване, релаксация и спокойствие, както и забавления със заобикалящите го ресторанти, барове, кафенета и магазини Les Almohades Beach Resort Agadir 4* е напълно реновиран през 2015/2016 година и разполага с 321 стаи, повечето от които с гледка към голямия басейн, който се отоплява през зимните месеци. Хотелът разполага с чадъри, шезлонги и плажни кърпи на басейна, както и на частният плаж на хотела.
Всички стандартни стаи в Les Almohades Beach Resort Agadir 4* разполагат с: Телевизор със сателитни канали; Телефон; Сейф; Хладилник; Сешоар; Бебешка кошарка (безплатна, при предварителна заявка); Климатик. Всяка стая разполага с тераса или балкон, с изглед към градината или басейна. Хотелът разполага с фамилни стаи на препотвърждение, както и с безплатен паркинг.
Ресторантът на хотела е с бюфетно обслужване, където ще можете да се насладите на своята закуска,обяд или вечеря.
All inclusive концепция, включва ползването на: Голям външен басейн; Детски басейн; Плажни кърпи на басейна и плажа; Чадъри и шезлонги;
Закуска, обяд и вечеря в главният ресторант, леки закуски; Тематични вечери; Неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки в баровете на хотела; Вечерни представления в театъра; Мини-клуб за деца между 4-12 години; Плаж.
Активни програми през деня: Аеробика и водна аеробика; Степ; Гимнастика; Тенис на маса; Плажен волейбол; Тенис; Мини голф.
Закуска – от 07:00 до 10 часа
Обяд – от 12:00 до 14:30 часа
Вечеря – от 19:00 до 22:00 часа
Лека закуска – от 15:00 до 17:00 часа
Мароканска чай в лонг бара – от 15:00 до 18:00 часа
Работно време:
Лоби бар – от 11:00 до 23:00 часа
Бар при басейна – от 11:00 до 18:00 часа
Бар при басейна – от 21:45 до 23:00 часа
Дискотека – от 23:00 до 01:00 часа
Други услуги: Салон за красота; Телефон; Факс; Пране на дрехи; Доктор; Интернет; Бавачка; Сейф във всяка стая.
Хотела приема кредитни карти – Dinners Club, Master Card и Visa.
Iberostar Founty Beach 4*

http://www.iberostar.com/en/hotels/agadir/iberostar-founty-beach
Iberostar Founty Beach 4* е разположен на чудесния плаж на Мароко и в близост до центъра на Агадир, където ще може да откриете най-красивите исторически и културни места в Мароко, като Казба, градската Медина, модерната част на града или градчето Имузер.
Местоположението на хотела, край Атлантическия океан, ще ви помогне да преоткриете богатата култура и традиции на Мароко.
Iberostar Founty Beach 4* предлага обслужване на база All Inclusive. Тук можете да се възползвате от възможността за практикуване на различни водни спортове на плажната ивица с фин, ситен пясък.
Хотелът разполага с 470 комфортни и просторни стаи, разпределени в 3 сгради от 3 етажа. 292 от стаите са двойни, 52 супериор, 6 апартамента и 4 стаи за хора в неравностойно положение. 116 от всички стаи са фамилни, които биха направили престоя в Агадир изключително приятно изживяване. Всички стаи са с прекрасни, спиращи дъха гледки към Атлантическия океан и плажа на Агадир. Те разполагат с: Телевизор; Сателитна телевизия; Климатик; Баня с вана или душ; Сешоар; Мини- бар; Ресторант
Пет модерни съоражения предлагат най- доброто от традиционната мароканска и интернационална кухня. Хотелът предоставя ново кулинарно приключение всеки ден, с най-ексклузивните ястия и невероятно персонално обслужване.
All Inclusive концепция:
Невероятни закуска, обяд и вечеря на бюфет в ресторант Mercure, предлагащ обслужване и качество на храната от най- висок клас;
Мароканска вечеря в a-la-carte ресторанта;
Неограничени хранения във Founty snack- bar ресторанта с външна тераса, където се предлагат пица и салати;
Местни и вносни напитки по всяко време на лоби бара (премиум напитките се заплащат допълнително);
Безплатен трансфер до голф игрището;
Чадъри на частния плаж на хотела;
Възможност за посещение на: фитнес уроци, еднодневен достъп до тенис корта и достъп до всички спортни съоръжения през целия престой.
Други услуги: СПА център; Високо-скоростен интернет; Салон за красота; Детски клубове за деца от 4-12 години и за по- големи деца 8-12 години; Няколко басейна; Конгресна зала.
Резервации:

- Депозит 300 лв при резервация
- Доплащане 21 дни преди датата на пътуване
Условия за анулации:

- до 60 дни преди датата на полета: без неустойка
- от 60 до 30 дни: 100лв
- от 30 до 22 дни: 300 лв
- под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума
Полетно разписание:

Превозвач: BH Air
СофияАгадир 15:30 – 18:15
АгадирСофия 19:15 – 01:50
0040

Тагове

Оферти - Мароко |  Оферти - Агадир |  Почивки - Мароко |  Почивки - Агадир |  Екзотична почивка 2024 - Мароко |  Екзотична почивка 2024 - Агадир

Избрани оферти