Начало / Почивки / Почивки - Зьол

На ски в Алпите за трети март

Номер на оферта

/

217588

Дати & цени

Цената включва

• Седем нощувки в двойна стая на база полупансион в тризвезден хотел в идеалния център на Зьол
• Богата закуска на блок маса и вечеря състояща се от салатен бар, предястие, избор на основно ястие и десерт.
• Сауна, инфрачервена кабина, парна баня/душ и зона релакс.
• Ски бус.

Цената не включва

• Транспорт.

Програма на пътуването

НА СКИ В АЛПИТЕ ОКОЛО ТРЕТИ МАРТ

Прекарайте една незабравима седмица в сърцето на Кицбюелските Алпи! Спускайте се по безкрайни писти и релаксирайте на слънчеви тераси! Наслаждавайте се на панорамни гледки и на неочаквани кулинарни изкушения! Очакват Ви сърдечно гостоприемство и пъстра гама от забавления! - Добре дошли в Тирол!

Офертата е валидна за периода 03.03 - 10.03.2018. За алтернативни дати можете да се свържете с нас на адрес travel@travel-plus.net


ПОДРОБНОСТИ

Хотел Егервирт е тризвезден хотел в идеалния център на Зьол. Настаняване в уютна двойна стая с кабелна телевизия и балкон. Безплатен WiFi. Изключително удобна локация, с лесен достъп при всякакви метеорологични условия и на само 0.8 км от кабинкова въжена линия. Спирка на безплатен ски бус пред самия хотел.

Полупансион - богата закуска на блок маса и вечеря състояща се от салатен бар, предястие, избор на основно ястие и десерт. Ползвате също модерна сауна, инфрачервена кабина, парна баня/душ и зона релакс.


ЦЕНА

441 евро/участник в двойна стая. Обърнете внимание, че това е крайна цена и в нея са включени всички дължими местни данъци и такси! Цената е валидна при двама участници.
Покана за безплатна информационна среща, на която ще бъде отговорено на всички Ваши въпроси, включително за избора на лифт карта. Информация за допълнителни атракции в района и възможни намаления - музикални прояви, вечерно парти в леденото селище, каране на шейни по "трасето на вещиците", тиролски вечери, крафт-пивоварни, водни атракциони, спа-комплекси, кулинарни събития и много други. Участието в тази среща не е задължително, но тя ще Ви помогне да спестите разходи (до 40%) и същевременно да оптимизирате времето и изживяването си!


БЕЗКРАЙНО РАЗНООБРАЗИЕ

В Кицбюелските Алпи се предлага шестдневна лифт карта на цена от 272 евро, която покрива над 2.700 км (!!!) писти! От тях 1.110 км са сини (лесни), 1.315 км червени (средни) и 325 км черни (трудни) писти.
Имайте предвид обаче, че дори да сте много добър или отличен скиор, вероятно карате 60-70 км или най-много 80-90 км на ден! Дали тогава има смисъл да се купува "голяма" лифт карта? Препоръчваме Ви да съобразите избора и свързания с това финансов разход със скиорските Ви умения и метеорологичните условия. На място ще бъде предоставена най-актуална информация за възможните варианти и отстъпки – до 40%.


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Booking Plus е част от групата на Пилгрим БГ ООД / Travel Plus, притежаващ лиценз за туроператор № 04566 от 05.05.2011. Заплащането на капаро в размер на 50% се извършва непосредствено след потвърждаване на резервацията. Доплащането е дължимо най-късно до 22.02.2018г.


ЗАПИСВАНЕ

При интерес пишете с е-мейл на адрес travel@travel-plus.net, с посочване на следните данни:
• Име и фамилия.
• Телефон и е-мейл за връзка.
...

Допълнителна информация

• Актуална информация за възможните варианти и отстъпки – до 40% при закупуване на лифт карти.

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Зьол |  Почивки - Австрия |  Почивки - Зьол |  3 Март 2024 - Австрия |  3 Март 2024 - Зьол

Избрани оферти