Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Великден в Анталия – Лукс 2 в 1 Промо!

Номер на оферта

/

73208

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Анталия - София с включени летищни такси 79 евро на възрастен.
* Посрещане от представител на Вашия туроператор в Анталия.
* Трансфер: летище - хотел - летище.
* 3 нощувки на съответната база в Hotel Rixos Sungate 5*.
* 2 нощувки на съответната база в Avantgarde Luxury Resort 5*.
* Сити тур на Анталия.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса. Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 г. до 85г.: 8,20 евро за 8 дни.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Колко пъти сте се чудили между два различни хотела в Анталия и ви се е искало да почивате и на двете места, защото са поравно неустоими и привлекателни?
Вече имате уникалния шанс да не се измъчвате повече с колебания!
Единствено сега можете се насладите на лукс, да се поглезите истински и да се потопите в комфорта на тези два класни хотела и всичко това на наистина невероятна цена:

Rixos Sungate 5* & Avantagde Luxury Resort 5* - цена от 349 евро на човек за 5 нощувки на Ultra All Inclusive с директен чартърен полет от София!

БОНУС - Сити тур на Анталия!

Дата на заминаване: 05.04 и връщане на 10.04.2018 г.


Хотел Rixos Sungate 5*
(на снимките)

Rixos Sungate е поредният изключително луксозен хотел от веригата Rixos, намиращ се на разстояние от 50 км. от летището в Анталия. Със своята площ от 250 хил. кв.м, комплексът е разположен в туристическата зона Белдиби, съчетаваща приказната зеленина на планина Торос с безкрайната синева на Средиземно море, планинската прохлада с морския бриз.
Rixos Sungate е изключително подходящ за семейни почивки, тъй като децата получават перфектно обслужване - игри, танци, спорт и собствен ресторант са на тяхно разположение.

Avantagde Luxury Resort 5*

Хотел Avantgarde Luxury Resort е петзвезден хотел, разположен на брега на морето в селището Гюйнук, на 9км от град Кемер. Хотелът е построен през 2009г. и заема обща площ от 140 000 кв.м. Разполага със собстен пясъчен плаж, дълъг 700м. и награден със "Син флаг", и 10 басейна, както и разнообразие от ресторанти и барове. Летището в Анталия е на 45км от хотела.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на фирмата. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представител с български език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

От втори ден до пети ден
Ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация. Можете да посветите престоя си на пълен релакс и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс, или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас.

* На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията Демре - Мира - Кекова. Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале, а за привържениците на изживявания с много адреналин са предлаганите джип сафари и рафтинг по бързеите на река Кьопрюлю.

Шести ден
Освобождаване на хотела и подготовка за трансфер до летище Анталия с представител за полет до София. Завръщане в България.

* Разпределението на екскурзиите по дни подлежи на препотвърждение!
* Допълнителните екскурзии се заявяват на място!

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Почивки - Турция |  Почивки - Анталия |  Великден 2024 - Турция |  Великден 2024 - Анталия

Избрани оферти