Начало / Почивки / Почивки - Дубай

Пролет 2019 Почивка в Дубай за 8 дни

Номер на оферта

/

72295

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет София – Дубай - София и включени летищни такси с АК Флай Дубай;
* Един брой салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета;
* Чекиран багаж 20 кг;
* Трансфер летище – хотел – летище;
* 7 нощувки със закуски в избраният хотел;
* Обзорна обиколка на Дубай и Шаржа с екскурзовод на български език;
* Включен двупосочен трансфер до плажен комплекс "Ла Мер";
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец;
* Представител от България по време на целия престой в Дубай;
* Обслужване на български език по време на екскурзиите в Дубай от професионални, лицензирани гидове.

Цената не включва

* Кетъринг на борда на самолета;
* Допълнителни екскурзии;
* Лични разходи;
* Такса "Туристически Дирхам" в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:
- Ibis Deira City Centre 3* - 10 дирхама (около 5 лева);
- Novotel Deira City Centre 4* - 15 дирхама (около 7,50 лева).
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.

Програма на пътуването

Топ оферти за почивка в Дубай!

Директни полети от София с АК Fly Dubai с дати на заминаване:
- 24 март
- 01, 21, 28 април

7 нощувки със закуска на цени от 614 евро на човек в стая с две легла (за хотел Ibis Dubai Deira City Centre, 3*).

*В цената са включени още: обзорна обиколка на Дубай и Шаржа с екскурзовод на български език и двупосочен трансфер до плажен комплекс "Ла Мер".


Препоръчваме ви хотел Novotel Deira City Centre, 4*/ ВВ - нощувка със закуска
(на снимките)

Хотелът се намира в района Дейра срещу търговския център Deira City Center, на 5 мин. от летището. Открит е в края на 2008 г. Местоположението, комфорта и предлаганите допълнителни услуги правят хотела подходящ избор за почивка в Дубай, в близост до много възможности за пазаруване и места за разходки.
Novotel Deira 4* е свързан с хотел Ibis Deira 2*. Хотелите предлагат на своите гости два пъти на ден безплатен транспорт до плажа Jumeirah Beach Park.

Пакетна цена за хотел Novotel Deira City Centre, 4* - 728 евро на човек в стая с две легла.


Програма:

Ден 1
Среща на летище София / Терминал 2/ в 11:30 ч. с водача на групата, който ще ви придружава по време на цялото пътуване. Полет за Дубай в 14:10 ч. с авиокомпания Флай Дубай. Пристигане на летище "Дубай Интернешънъл Еърпорт" в 20:55 ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Целодневна туристическа обиколка на Шаржа и Дубай с екскурзовод на български език (включена в цената с посещение на "Рамката"). Транспортът се осъществява с климатизиран автобус, но има и кратка пешеходна част, продължителност около 8 часа.
Вечерта - допълнителна екскурзия: Традиционна Емиратска вечеря в автентичен местен ресторант.
Нощувка.

Ден 3
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Сутринта - допълнителна екскурзия: Градините на Дубай /Miracle Garden/ и посещение на Емирейтс Мол /популярен със ски пистата си/.
Вечерта - допълнителна екскурзия: Бурж Кхалифа и Дубай Мол. Продължителност на екскурзията: около 4 часа. Цената включва трансфер с автобус от и до хотела, в който сте настанени, обслужване от екскурзовод на български, билет за качване в обсерваторията на кулата.
Нощувка.

Ден 4
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия - Парти Катамаран!
Вечерта - посещение на атракционния парк Глобал Вилидж /Global Village/ Турът включва: транспорт от/до хотела, вход за селището, водач на български език.
Турът не включва: храна и напитки, такса за атракционите в лунапарка на селището.
Нощувка.

Ден 5
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Сутринта - допълнителна екскурзия: Абу Даби с включено посещение на Лувъра. Екскурзията е целодневна и се провежда с екскурзовод на български език. Продължителността на пътуването от Дубай до Абу Даби е около 90 мин. в посока. По време на посещението на джамията "Шейх Зайед" има изискване за облеклото за мъжете и жените.
Нощувка.

Ден 6
Закуска.Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Сутринта - допълнителна екскурзия: Магията на откритите пазари на Изтока с обяд в местен ресторант. Обяд на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка включена в цената). Преобладаващо пешеходен тур. Продължителност около 5 часа.
Вечерта - допълнителна екскурзия: Круиз и вечеря на традиционната арабска лодка Доу /Арабска галера/, плавайки по Дубай Марина. Климатизиран транспорт от и до хотела, двучасова разходка с галера, континентална вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, кафе и чай. Продължителност на круиза: около 2 часа и 30 мин.
Нощувка.

Ден 7
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или възможност за допълнителна екскурзия.
Включен безплатен транспорт до един от най-новите плажни комплекси "La Mer" на плажа Джумейра (транспорт с шатъл бус от хотела за около 3ч престой за плаж или разходка сред магазините и заведенията в комплекса).
Следобед - допълнителна екскурзия: Джип сафари в пустинята. Продължителност на екскурзията - около 5 часа. Сафари джиповете ще ви вземат от вашия хотел. Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. За ваше удобство носете лека връхна дреха и шал.
Нощувка.

Ден 8
Закуска. Освобождаване на хотела около 06:30 часа. Трансфер до "Дубай Интернешънъл Еърпорт" за полет до София в 09:40ч. Пристигане на летището в София в 13:35ч.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Почивки - Дубай (ОАЕ) |  Почивки - Дубай |  Пролет 2023 - Дубай (ОАЕ) |  Пролет 2023 - Дубай

Избрани оферти