Начало / Почивки / Почивки - Анталия

Нова година 2020 в Анталия - до 25% отстъпка!

Номер на оферта

/

47929

Дати & цени

Цената включва

* Самолетен билет за ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ София - Анталия - София на Corendon Airlines.
* Летищни такси - 79 евро на възрастен/дете.
* Посрещане от представител на Вашия туроператор на летище Анталия.
* Обслужване от представител на Вашия туроператор за райони Белек, Анталия и Лара.
* Групов трансфер: летище - хотел - летище.
* 4 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро на ЗАД Армеец.

Цената не включва

* Горивна такса.
* Новогодишна празнична вечеря.
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 85г.: 5,00 евро за 5 дни.
** За лица над 70 до 85 години, Застрахователят покрива медицински разноски вследствие акутно заболяване с лимит до 5 000 EUR/USD, независимо от размера на избраната застрахователна сума по ОСНОВНИТЕ (ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ) РИСКОВЕ.
* Застраховка "Отмяна на пътуване" при ЗАД Армеец.
* Допълнителни екскурзии.

Програма на пътуването

Посрещнете Нова година в Анталия!
Подбрани хотели на супер изгодни цени с ОТСТЪПКИ ДО 25%!

Директен чартърен полет от София на 28.12.2019 и връщане на 01.01.2020 г.

4 нощувки на база All inclusive на промоционални цени от 395 евро на човек в стая с две легла.

*Цената е валидна за хотел Grand Park Lara 4* и е с включена отстъпка от 25%.


Препоръчваме ви хотел Dephin Imperial, 5*/ ULTRA All - Ultra all inclusive
(на снимките)

Луксозният хотел Delphin Imperial е разположен на самия плаж. Центърът на Лара, с множеството магазини и заведения, е само на няколко минути от хотела. Най-близкият търговски център е на 200 м. Хотел Delphin Imperial се намира на 15 км от центъра на Анталия и от летището в града. Непосредствено пред хотела ще откриете спирка на обществения транспорт и таксита.
Хотелът предлага множество развлечения и широк набор от услуги в комбинация с изтънчен стил и луксозна атмосфера, правещи го идеалният избор за Вашата почивка в Анталия.

Пакетна промоционална цена за хотел Dephin Imperial, 5* - 533 евро на човек в стая с две легла.

*Цената е с включена отстъпка от 20%.


Програма:

Първи ден
Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на Вашия туроператор за полет до Анталия. След пристигане на летището в Анталия Ви очаква представителят на Вашия туроператор, който ще Ви насочи към вашия трансфер до съответния избрания от Вас хотелски комплекс.
За райони Белек, Анталия и Лара нашият представител ще организира за Вас информационна среща в удобно за Вас време, за да Ви представи дестинацията и да Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.

Втори и трети ден
Можете да се посветите на пълен релакс, разходки и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас. На любителите на културно-исторически екскурзии препоръчваме екскурзията Демре - Мира - Кекова. Незабравимо впечатление ще остави у Вас и целодневната екскурзия с посещение на природния феномен Памуккале.

Четвърти ден
В този ден ще имате удоволствието да се насладите на високия комфорт, богатата гама услуги, отличното обслужване и невероятните кулинарни изкушения - емблематични за тази дестинация, и ... разбира се, да посрещнете тържествено, сред музика, танци и великолепие, Вашата щастлива 2020-та година.

В деня, преди отпътуване, след 18 часа, ще получите информация на рецепция на хотела, в колко часа ще бъде трансферът към летище Анталия.

Пети ден
След закуска ще имате свободно време. Следобяд ще имате организиран трансфер до летището с представител на Вашия туроператор за полет до София. Пристигане на летище София.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Анталия |  Почивки - Турция |  Почивки - Анталия |  Нова година 2023 - Турция |  Нова година 2023 - Анталия

Избрани оферти