Уикенд в хотел Гогов 4*, Пехчево, Македония - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

Дати и цена
10 февруари 2018 г. - Цена от 130 лв.
Цената включва
Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания

1 нощувка със закуска в хотел „Gogov” 4* - www.hotelgogov.mk

Вечеря с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, местно производство

Музика с DJ или жива музика

Пътни и гранични такси

Посещения според програмата

Водач-екскурзовод от агенцията
Цената не включва
Медицинска застраховка на ЗК „Уника” 5000 Евро: 3 лв

/по желание, заявява се и се заплаща предварително от България/

Разходи от личен характер
Маршрут: София - Делчево - Пехчево - Пехченските водопади - София

Продължителност: 2 дни / 1 нощувка

Транспорт: Автобус

ДАТА: 10.02.2018 – 11.02.2018 г. - ПОТВЪРДЕНА ГРУПА!

ЦЕНИ:
Възрастен в двойна стая: 130 лв
Доплащане за единична стая: 30 лв
Дете до 12 години, настанено с двама възрастни: 75 лв

-------------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

1 ден: СофияБлагоевград – Делчево – Пехчево

Отпътуване от София в 09.00 ч. Пътуване по автомагистрала „Струма”. Преминаване през ГКПП Логодаж (Станке Лисичково). Пристигане в град Делчево, Македония. Свободно време за посещение на големия съботен пазар. Продължаваме към Пехчево разположен в полите на красивата Малешевска планина. Настаняване в хотел Гогов 4*. Вечеря в ресторанта на хотела, включваща разнообразно меню, неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки, музика и танци. Нощувка.


2 ден: Пехчево – Пехченските водопади – София

Закуска. Свободно време за разходка до Пехченските водопади, до които е изградена еко пътека, с множество мостчета, водеща ни към водопадите, образувани от изворите и притоците на най-голямата река в Източна Македония - Брегалница. Свободно време за обяд в град Пехчево. Отпътуване за София, преминаване през планините Плачковица и Малешевските, части от Огражден, разкриващи красиви гледки. Пристигане в София привечер.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Хотел Гогов 4* - www.hotelgogov.mk:

Хотел Гогов 4* е първият и единствен хотел, разположен в центъра на град Пехчево, град в североизточната долина на Малешево, близо до границата с България.

С наличната площ от 1000 квадратни метра, хотел Гогов има капацитет да посрещне до 50 гости в различни видове стаи и апартаменти.

Хотела разполага с бар и ресторант, открита тераса и оборудвана конферентна зала подходяща за конферентен туризъм, хотел Гогов предлага допълнително съдържание и дейности за обслужване на гостите.
Хотелът разполага със СПА център с изискана и търсена финландска сауна, традиционна турска парна баня, джакузи и масаж.

За гостите, които имат много енергия и са любители на активния живот, хотел Gogov предлага напълно оборудван фитнес център.

********************

Допълнителна информация за Пехчево:

Разположен на двата бряга на река Пехчевска, под склоновете на Влайна планина, на 1000 метра надморска височина, се намира Пехчево, живописно място, заобиколено от големи борови гори, свежи потоци и чист планински въздух.

Въпреки че е малък, този град има дълга история. Рождението на Пехчево според фолклорните легенди и наличните писмени документи е свързано с пристигането на турците на Балканския полуостров. За съществуването на този стар обект се говорят много имена, както и основите на старото римско селище, в което рудата от местните мини се топи и обработва. Според жителите на Пехчево селището получава името си поради топенето.

Плътните гори, пресичани с пътеки, отвеждат посетителите до Раковци, където се намира старото римско минно селище. През Средновековието селището е бил значителен икономически и административен център. Вярва се, че в околностите на Пехчево са разположени основите на Средновековния литературен център "Равен", където брат Кирил и Методий създал глаголическия аплаб, най-старата славянска азбука. В селото могат да се намерят и основите на стария манастирски комплекс "Св. Петка "от 6-ти век.
Данните за тази област показват, че градът е бил разделен на три населени места, в зависимост от професиите на жителите. В селището "Катеринци", което беше нагоре, близо до пасищата, живееха животновъди. В Горно Маало са търговците и занаятчиите, а тези от Долно Маало са селскостопански работници и градинари.

Днес в община Пехчево живеят 5,517 души на площ от 206 кв. км.
Пехчево има идеален климат за подготовка на спортни отбори. Градът разполага с модерно футболно игрище, както и спортна зала и тенис корт, оборудвани според най-новите стандарти.
С огромния потенциал, който притежава, Пехчево става благоприятна инвестиция за всички, които желаят да дойдат, да го посетят и да си починат.
Пехчево има идеален климат за подготовка на спортни отбори. Градът разполага с модерно футболно игрище, както и спортна зала и тенис корт, оборудвани според най-новите стандарти.

С големия потенциал, който притежава, Пехчево става благоприятна инвестиция за всички, които желаят да дойдат, да го посетят и да си починат.

=============================================================

Условия за резервации:

Депозит: 30% от пакетната цена при записване

Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване


Няма паспортен и визов режим в страната; няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

=============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================
Изпрати запитване
Охридското езеро
Охрид - град, в който ще се влюбите
Македония – една от последните непознати земи