Оферта номер: 123490

Македонско парти в етно комплекс Македонско село - 1 нощувка - автобус!

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Почивки в Скопие и Почивки в Македония.

Дати и цена
03 март 2018 - 21 октомври 2018 г. - Цена от 99 лв.
Цената включва
транспорт с комфортен туристически автобус;
1 нощувка със закуска в хотелски комплекс Macedonian Village Hotel & Resort 4*, Горно Нерези до Скопие
1 празнична вечеря в ресторанта на хотелски комплекс Macedonian Village Hotel & Resort 4*, Горно Нерези до Скопие
Свободно време за пешеходна разходка в Скопие;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Eкскурзоводско обслужване.
Цената не включва
допълнителни екскурзии и услуги;
входна такса за църквата "Св. Спас" и музея на Гоце Делчев (120 MKD) в Скопие, входна такса за манастира "Св. Андрей" в каньона Матка (60 MKD), манастира "Св. Пантелеймон" (120 MKD);
входни такси за други музеи и обекти, посещавани по желание, и градски транспорт.
Македонско парти в етно комплекс Македонско село - автобусна програма от София с 1 нощувка 1 закуска и богата вечеря

Автобусна екскурзия от София, Драгичево, Перник, Кюстендил

Уикенд програма на страхотна цена! Двудневна екскурзия с 1 нощувка, 1 закуска и богата македонска вечеря с жива музика!

Автобусна екскурзия от София, Драгичево, Перник, Кюстендил

Хотел Macedonian Village Hotel & Resort 4*

ДАТИ:
03.03.2018 г.
10.03.2018 г.
24.03.2018 г.
21.04.2018 г.
05.05.2018 г.
26.05.2018 г.
08.09.2018 г.
22.09.2018 г.
20.10.2018 г.


ЦЕНА:
На човек в двойна стая: 99 лв.

При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.

---------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


====================================================================

ПРОГРАМА

Ден 1: София - Скопие
Отпътуване от София в 07:00 ч. от автогара "Сердика", в 08:00 ч. от Перник, в 09:00 ч. от Кюстендил по маршрут Гюешево - Крива Паланка. Пристигане в Скопие по обяд и и свободно време за разходка. Възможност за разглеждане на новия център на десния бряг на Вардар с многобройните паметници на проекта „Скопие 2014”, паметника на Александър Велики с фонтаните, домът-музей на Майка Тереза, Каменният мост, старият квартал Вароша - скопската чаршия с многобройните занаятчийски дюкяни, магазини и сладкарници, църквата „Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Скопското кале. Следобедните часове отпътуване за етнокомплекс "Macedonian Village Hotel & Resort" 4*. Настаняване. Свободно време. Празнична вечеря в ресторанта на хотелски комплекс "Macedonian Village Hotel & Resort" 4*. Нощувка.

Ден 2: Скопие - София
Закуска. Свободно време до 12:00ч. Освобождаване на стаите. Отпътуване от Скопие. Връщане в София на автогара „Сердика” в късните следобедни часове.

====================================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Места на отпътуване: София - Автогара Сердика, Перник - бензиностанция ЕКО на Скоростната магистрала; Кюстендил - бензиностанция Петрол на околовръстния път (бившата Теди Сим). Валутен курс: 1 евро = 61,50 македонски денара

Часово време: България 12 ч.; Македония 11 ч.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

14 ДЕНА ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА НАПРАВИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА, АКО НЕ СЕ ДОСТИГНЕ МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ЧОВЕКА)!

Забележка:
Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 5 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 12 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 17 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 25 до 30 човека се налага доплащане в размер на 30 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.

Важно: Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване в офисите на фирмата или в съответната агенция, където е направена резервацията.

Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 - 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;

Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.

Туроператорът има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" с ЗАД "АРМЕЕЦ"- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".

Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

====================================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


====================================================================
Скопие
Хотели - Скопие
Македония – една от последните непознати земи
Охридското езеро
Охрид - град, в който ще се влюбите