Начало / Почивки / Почивки - Сус

Нова година в Тунис 2018 г. - Marhaba Palace 4*, Сус

Номер на оферта

/

212315

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет София – Енфида – София, с включени летищни такси
трансфери летище – хотел – летище
5 нощувки в Marhaba Palace 4*, на база All inclusive
Застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ
представител на туроператора

Цената не включва

допълнителни екскурзии
горивна такса
Новогодишна вечеря – задължително доплащане: 40 евро на възрастен, 20 евро на дете от 6 до 11.99г. години, безплатно за деца до 5.99години.
Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря – 60 / 30 евро
Пустинята Сахара (двудневна) – 95 евро (сафари с джипове и яздене на камили се заплаща допълнително – около 30 евро)
Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд – 60 / 30 евро
Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер – 60 / 30 евро

Програма на пътуването

ПРОГРАМА

ДЕН – 1 / Петък / 29.12 / Мединат Ал Захра
Излитане от летище София с чартърен полет СофияТунис. Кацане в Енфида. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Информационна среша с вашият представител.

Вечерна екскурзия по желание:

Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря) Това ще бъде вечер, заради която си заслужава да посетите Тунис! Една от най – грандиозните шоу – атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти.
Връщане в хотела. Нощувка.
ДЕН – 2 / Събота / 30.12 / Сахара – Първи ден
Закуска. Свободно време за забавления или по желание:

Двудневна екскурзия до Пустинята Сахара. По време на екскурзията разглеждате 2/3 от страната, запознавате се с нейната история, с традициите и обичаите й.

През първия ден от екскурзията, се посещават амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем, най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите, оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”.

Следва настаняване в хотел и време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ДЕН – 3 / Неделя / 31.12 / Сахара – Втори ден

Сахара – Втори ден: Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяте към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Ще посетите Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми и ще се насладите на вкусен обяд в района на Гафса. Последна спирка е Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите.

Връщане в хотела.
Посрещане на Новата 2018 Година!
Нощувка

ДЕН – 4 / Понеделник / 01.01 / Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер

Закуска. Свободно време или екскурзия по желание:

Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер – Ако се интересувате от животинското разнообразие в Африка или просто искате да се запознаете с танците на Зулу, то на Вас тази екскурзия би ви харесала. Следобед, ще имате достатъчно време, за да обиколите зоопарка и да снимате неговите обитатели, а вечерта ще бъдете настанени в шатра и ще можете да се насладите на фолклорната програма на пъстроцветния южноафрикански народ.
Връщане в хотела. Нощувка

ДЕН – 5 / Вторник / 02.01 / Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид
Закуска. Свободно време за забавления или целодневна екскурзия по желание:

Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид:
Разглеждане на старата част на града – Медината, посещение на Източния пазар, посещение на музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгване за античния град Картаген. Разглеждане на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което посещение на Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН – 6 / Сряда / 03.01

Закуска. Свободно време. Трансфер до летище за полет до София.

Marhaba Palace 4*

Местоположение

Хотел Marhaba Palace се намира в сърцето на курортната зона Порт Ел Кантануи, обграден от зелени градини, водещи до брега на собствения му плаж. Хотелът е на 24 км от международното летище и на 7 км от центъра на град Сус.

Стаи

Хотел Marhaba Palace предлага на гостите си настаняване в 322 комфортно обзаведени стаи и 10 суита. Всяка стая в хотела е обзаведена с:
*телевизор
*централeн климатик
*телефон
*Wi-Fi интернет (срещу доплащане)
*мини-бар
*баня с вана/ душ
*сешоар
*балкон

В хотела

24 часова рецепция

eжедневно почистване на стаите

сейф

помещение за съхранение на багаж

ресторант бюфет

а-ла-карт ресторант

ресторант – барбекю на плажа

кафе

снек ресторант

американски бар

салонен бар

бар

собствен плаж

чадъри, шезлонги на плажа и при басейна

открит басейн

закрит басейн

детски басейн

сауна

хамам

спа център

фитнес

турска баня

джакузи

масаж

анимация

дневни и вечерни увеселителни програми

музика на живо

мини-клуб (4-12г.)

детегладачка (срещу доплащане)

волейбол

дартс

аеробика

дискотека

тенис корт

топки и ракети за тенис

скуош

мини голф

водни ски

сърфинг

парашут

билярд

козметичен център

лекар

All Inclusive концепцията включва:

закуска в снек ресторанта (07:00-10:00)

късна закуска в основния бар (10:00-12:00)

обяд в основния ресторант (12:30-14:00)

вечеря в основния ресторант (18:30-23:00)

късна вечеря в а-ла-карт ресторанта (22:00-23:00)

следобедни закуски в бара (15:30-17:00)

ресторант барбекю на плажа (12:30-15:00)

салонен бар (09:00-24:00)

бар при басейна (09:00-16:00/09:00-24:00 през високия сезон)

плажен бар (09:00-16:00)

кафе (15:00-23:00)


Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря)

Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете

Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти в Парка Мединат Ал Захра! По време на екскурзията ще имаме възможността на видим най – добрите произведения на древните берберски занаятчии, ще изпием по кафе в типично мавританско заведение. Ще завършим вечерта по най-добрият начин – с вечеря от националната тунизийска кухня (кус – кус, традиционна салата и супа, плодове и местно вино) + представление в ресторанта. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!

Сахара (двудневна екскурзия)
Цена: 95 евро (без джиповете и язденето на камили)

По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й.

Първи ден

През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер.

Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни.

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия)

Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете

По време на тази екскурзия ще разгледаме а старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.

Резервации:

Пълно плащане до 2 дена след резервация

Условия за анулации:
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa

Полетно разписание: моля очаквайте

София – Енфида

Енфида – София

Забележки:

Минимален брой за провеждане на програмата 100 човека.

Краен срок за уведомяване за несъбран минимум 15.12.2017 г.
Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.
Изисквания за влизане в страната: валиден международен паспорт, мин. 6 месеца от датата на завръщане.
Безвизов режим за български граждани.
Няма специални здравни изисквания.

Тагове

Оферти - Тунис |  Оферти - Сус |  Почивки - Тунис |  Почивки - Сус |  Нова година 2023 - Тунис |  Нова година 2023 - Сус

Избрани оферти