Начало / Почивки / Почивки - Ниш

Нова година в етно комплекс Ратан СПА 3*

Номер на оферта

/

207964

Дати & цени

Цената включва

- 3 нощувки със закуски в етно - хотел Rtanj Balasevic;
- НОВОГОДИШНА ГАЛА вечяра на 31.12.2017 с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.
- ВТОРА ГАЛА вечeря на 01.01.2018 с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.
- Обикновена вечеря на 30.12.2017;
- Ползване на СПА центъра на комплекса с вътрешен отопляем басейн, аеро-масажните легла в него, хидромасажна система в басейна, сауна, релакс зона;
- Транспорт с комфортен автобус;
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец;
- Панорамна екскурзия в Ниш;
- Представител от туроператора по време на цялата пътуването;

Цената не включва

- Разходи от личен характер;
- Допълнителна екскурзия до Зайчар на 01.01. потвърждава се при минимум от 25 души.
- Масажи и други процедури;

Програма на пътуването

Нова година в етно комплекс Ратан СПА 3*

Програма:

1-ви ден: 30.12.2017
Отпътуване от София – МА Сердика около 08:00 ч към ГКПП Калотина и посока град Ниш. Пристигане в Ниш и панорамна обиколка из града, по време на която ще минем покрай археологическия комплект Медиана, Челе Кула, продължавайки към центъра и Нишката твърждава. Свободно време в пешеходната зона на Ниш, която започва от Университета и Крепостта през централния площад с паметника посветен на Освобождението на Ниш. Ще имате възможност да изберете от множеството кафани и рощиляди за обяд, да пробвате „сръбско” кафе в някоя сладкарница или да се посветите на покупки из магазините.
Тръгване към етно- хотел Rtanj Balasevic – SPA около 14 часа. Пристина в хотела и настаняване в ранния следобед. Възмоност за ползване на СПА центъра.
Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: 31.12.2017
Закуска. Възможност за почивка, ползване на вътрешния басейна, аеро-масажните легла в него, сауна или разходки из комплекса.
Подготовка за Новогодишната нощ.
ГАЛА Новогодишна Вечеря в ресторанта на етно- хотел Rtanj Balasevic с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.
Нощувка.

3-ти ден: 01.01.2018
Късна закуска. Възможност за почивка, ползване на СПА центъра на хотела или разходки из комплекса. .
Възможност за екскурзия до Зайчар срещу допълнително заплащане ( потвърждава се при минимум от 25 души).
По стара сръбска традиция посрещане на първия ден от 2018 с празненство и много танци, за да върви така и цялата година.
ВТОРА ГАЛА Вечеря на 01.01.2017 в ресторанта на етно- хотел Rtanj Balasevic с жива музика, НЕОГРАНИЧЕНО количество алкохолни и безалкохолни напитки местно производство и богато празнично меню.

4-ти ден: 02.01.2018
Закуска. Отпътуване за България около обяд. Преди границата, кратка пауза в Пирот. Пристигане в София около 16:00

Цени:
Цена на възрастен в двойна стая от 399 лева.
Доплащане за дете (0-6.99 г.) - 199 лева
Доплащане за дете (7 -11.99 г.) - 299 лева
Доплащане за единична стая - 70 лева

Забележки:
При пътуване със собствен транспорт от цената се изваждат 20 лева на човек. Участието Ви в туристическите програми е възможно, но с превоз и съобразяване с часовете на посещение/ престой по обектите от Ваша страна, тъй като свободни места в автобуса НЕ се гарантират!***************

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Ниш |  Почивки - Сърбия |  Почивки - Ниш |  Нова година 2024 - Сърбия |  Нова година 2024 - Ниш

Избрани оферти