Начало / Почивки / Почивки - Атина

Нова година в х-л ROYAL OLYMPIC 5* - Aтина

Номер на оферта

/

208113

Дати & цени

Програма на пътуването

Нова година в х-л ROYAL OLYMPIC 5* - Aтина

Royal Olympic Hotel с 5 звезди е разположен точно пред храма на Зевс Олимпийски и на кратко разстояние пеша от Акропола. Предоставя на гостите открит басейн и фитнес център. Гостите могат да опитат традиционна гръцка кухня или да се насладят на коктейл в бар-ресторант Ioannis на покрива, откъдето се открива панорамна гледка към Акропола и хълма Ликавитос.

Елегантно декорираните стаи и суити в Royal Olympic са климатизирани и включват минибар, сешоар и тоалетни принадлежности. Всяко шумоизолирано помещение за настаняване разполага с бюро, сателитна телевизия и баня с душ или вана. Повечето помещения за настаняване предлагат изглед към храма на Зевс или към градината на плувния басейн.

Хотелските съоръжения включват 18 напълно оборудвани заседателни зали, всички с изобилие от естествена светлина и капацитет до 700 гости. Безплатен Wi-Fi е осигурен в целия хотел, а персоналът владее различни езици и е на разположение 24 часа в денонощието през всички дни от седмицата. На място има и библиотека.

Royal Olympic се намира на 4 минути пеша от живописния квартал Плака, където има разнообразие от традиционни ресторанти и магазини за сувенири. Площад Синтагма е на 1 километър

собствен транспорт !

29.12.2017 - 01.01.2018
Пакет 3 нощ + 3 закуски !

Пакетна цена на човек в Exequtive room : 211 eвро Тотал !

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Атина |  Почивки - Гърция |  Почивки - Атина |  Нова година 2024 - Гърция |  Нова година 2024 - Атина

Избрани оферти